Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Cafera, f frumoase pozele voastre!
Paticut, f frumoase si pozele voastre, pupici pt Miron. Si merci de complimente..iar cu tineretea, nu sunt nici mamaie, dar nici pustoaica, in decembrie fac 30 de ani...
Carla, abia astept sa mai dam o tura prin parc.
Lorina, revikenul (sau cutadenul - care cica e un echivalent) este bun pt popou...si Andreea a mai facut iritatii, si dr ne-a zis sa-i dam cu reviken/cutaden, alternativ cu triderm. Dar cum tridermul are si putin antibiotic, ne-a zis sa-i dam doar la inceput cu el, dupa care sa renuntam la el, si sa ramanem doar la cutaden/reviken pana trece de tot. Si in cateva zile = 1 saptamana au trecut iritatiile. A avut chestii din astea de 3 ori, de fiecare data cand avea eruptii dentare, nu stiu care e legatura, se zice ca in perioadele de eruptii, ar fi kk un pic mai acid...nu stiu care elogica si daca chiar asa e, dar la noi au coincis toate astea.
Febra tot de la dinti poate sa fie...
Anya - superbe fetele tale! Ce au crescut!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 26+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Poze de la munte:

www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Acum incarc si poze de la mare.

Mamica de printese

Multumesc mult! esti o dulce.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Cafera sunt minunate fetitzele tale,se vede cat de mult se iubesc...si te rog frumos sa pastrezi rochitele in cazul in care o sa am si eu o dodolina,caci sunt superbe

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
[/quote]

Multumim, multumim! Si legat de rochite, la cat de frumosi sunt baietii tai, poti sa-i imbraci fara probleme cu ele. Lasand gluma la o parte, iti tinem pumnii pt o fetita, daca asta iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mi-a, pe unde va plimbatiiiiiiiiiiiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Alma Ana

LA MULTI ANI Cristina Elena

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Salutare tuturor! Eu mi-s singura acasa, tocmai am terminat de strans prin zona si....

greierash, sa va fie de bine concediul!

monicabo, superbe pozele! Noi am luat-o pe Una la mare, fara carucior pentru ca oricum nu sta in el nici acasa, decat in situatii speciale. N-am regretat nicio clipa decizia, fiindca i-a prins tare bie iesirea asta - a hoinarit pe plaja fara nicio restrictie, eu doar o urmaream de la distanta sa vad pe unde-i si ce face. Ea nu e genul care sa atinga "proprietatile" altora, asa ca n-aveam nicio grija ca deranjeaza cearsafuri, prosoape etc. Erau si o multime de bebei pe plaja, asa ca ar fi avut cu cine sa se joace, daca ar fi vrut. Clar ca eu n-am avut vreme sa stau intinsa la soare, dar oricum nu mi-a lipsit chestia asta. La masa am facut de la inceput cu randul, intai o tineam eu in brate si incercam s-o hranesc si sa ciugulesc si eu daca era posibil, apoi o ducea taica-su cateva minute la plimbare cat infulecam eu un gratarel. Cat despre soarele puternic, am tot cremuit-o, am evitat orele de varf si cand ne-am intors acasa nici nu se cunostea ca a foat copila la mare. Chiar m-au certat ai mei ca n-am lasat-o sa se bronzeze mai tare!

Anya, ! Ce fain stii tu sa pui accentul unde trebuie! Pana una, alta, chiar ma simt bine cu Una si asta conteaza...

Carla, povesteai de Saby ca-si face acum cumparaturi singurica. Una si-a cumparat prima ei jucarie - un bebe nregrut, de cauciuc, la care nu m-as fi gandit veci ca o sa-i placa. L-a inhatat de pe raft si n-am avut nici unul suflet sa i-l luam din brate. Tot drumul pana la mare a stat de povesti cu bebele asta, il strange in brate fix in pozitia in care o tin pe ea ca sa adoarma, cu capul pe umarul meu. Is tare dulci amandoi...

oanaa, lui Aaron sa-i treaca bubita!

paticut, sunteti o familie frumoasa! Evident ca Miron eclipseaza tot, dar nu te superi, nu?

cafera, welcome back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alma Ana - aylin_tarcan
Cristina Elena - dsteluta91

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

neata!

la multi ani pentru alma!!! sa fie sanatoasa si norocoasa!

oaana, of, imi pare tare rau de manuta lui aaron. pupam basicutele sa treaca mai repede

cafera, bine ai revenit. multumim mult pentru complimemnte! ma faci sa rosesc si fetele tale sunt foarte frumoase impreuna.
a, imi place mult cum ai scris despre cristina si despre intalnirea cu luna...si eu am aceeasi parere, dar n-am stiut sa o spun asa de frumos.

carmena, ma bucur mult ca ai revenit...am mai intrebat de tine pe aici...felicitari pentru alaptat! si multumesc pentru cuvintele frumoase. imi creste sufletul voi sunteti frumosi foc si foarte fericiti.

lavi, multa sanatate lorinutei! lasa, ca e timp destul sa o
intarci.

lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!

La multi ani Alma!

Fetelor stiti cumva daca e vreo problema cu alocatia in sect 3 pe luna asta? Trebuia sa intre de ieri pe card si nu e nici acum. Sa stiu cu cine sa ma duc sa ma cert.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Alma si Cristina!

Corina, nici mie nu mi-a intrat alocatia pe card si sunt in sectorul 2, or sta astia prost cu banii!

Inapoi la munca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput