Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Neata. Iata-ma la munca, m-am trezit cu fundul in sus rau de tot din pricina problemelor de birou. Ma abtin de la orice comentarii, nu merita sa ne incarcam cu energii negative intr-o zi de luni. O saptamana usoara tuturor va doresc, inclusiv mie! ![]()
Papanash, eu ma refeream la dezlantuirile de pe afara, nu imi permiteam sa ma refer la cele interioare.
Dar sper sa fi fost cu succes orice ai intreprins cu scop anume. 
Nu a fost mare sarbatorire a atomicei, am fost la ai mei cu un tortulet si cam atat. Sambata am fost casnici, am dat o tura pe la Mall Vitan cu ea, apoi a stat cu tati la piscina. Inclusiv Bubu a beneficiat de balaceala la greu. Sambatea seara a stat cu bunicii, ca noi am mers la Batman asta nou, mie una mi a placut la nebunie. Si ieri am mai sarbatorit-o pe atomica la nasi la casa lor de la Nistoresti, unde a facut numai nazdravanii inclusiv pagube materiale. Cam asta....
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alinkav spune:
Cu intarziere ii urez LA MULTI ANI MARIO ALEXANDRU!!!!!Sa cresti sanatos, frumos, destept si sa aduci numai bucurii celor dragi!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
'Neata!
Tocmai am vizionat o Lisa cu bujori in obrajori si cu suzete asortate la imbracaminte! 
Papanasho, in primul rand vreau sa-ti spun ca te prinsesem nu ca ai gresit denumirea pozei, e firesc sa nu tii minte chiar tot ce ai vazut intr-o calatorie. Dar eu te prinsesem ca nu ai urcat pana sus! Dar daca zici ca ai avut activitati 'interioare' care pot da rezultate in doua saptamani, atunci te iertam.
Si sa fie cu noroc, sa te trecem pe prima pagina!
In al doilea rand, sa ma bati si nu am priceput ce treaba are cursul sotului tau cu faptul ca a uitat acasa niste portmantouri. Asta daca nu cumva cursul era despre portmantouri... Vezi, cand Duamna C nu e aici sa afle tot, ii tin locul cu brio, zic eu! ![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Roxanico, mama, dar ce-i baiul cu tine?! Cine te supara asa de rau? Stii ce, ia respira adanc si ia-le incet. Nu faci operatii pe creier (sper) si deci toate ai vremea lor. Ia-le incet si nu te speti muncicnd. Fa doar cat poti si nimic mai mult. Nu-ti construieste nimeni statuie daca te spetesti muncind (sau poate iti construieste?
). Probabil anumite persoane te preseaza sa faci mai mult decat poti, dar nu te stresa pera tare. Fa cat poti si lasa problemele de serviciu la birou. Altfel nu e bine nici pentru tine, nici pentru puiutii tai.
Uite aici un
.
Poze
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia 'Neata! Tocmai am vizionat o Lisa cu bujori in obrajori si cu suzete asortate la imbracaminte! ![]() |
Yaia,
. Ce mai zice micul gradinar? Cum e acum dupa ceva vreme? Tu cum te-ai ajustat la servici?"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Roxana_G spune:
Yaia,
stiu ca ai dreptate si stiu ca de regula depinde de mine sa fiu mai linistita. Cu practica mai greu, si sincera sa fiu statuie nu vreau pana nu mai slabesc, ca sa aiba de ce sa ma admire lumea
. Am rezolvat deja ceva din ce ma stresa de birou si in sfarsit zambesc si eu. Mai sunt si altele, si la birou si nu numai, dar stiu eu ca o sa iasa soarele cat de curand.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, . Ce mai zice micul gradinar? Cum e acum dupa ceva vreme? Tu cum te-ai ajustat la servici? |
Micul gradinar nu zice prea multe: baba, care uneori e un vava, mama destul de clar, dar numai daca plange sau vrea ceva si uneori ta-ta (cu pauza intre silabe). In rest, bebeluseasca.
A cam inceput sa se prinda ca il ducem la gradinita si nu stam cu el, asa ca plange de cum intram pe usa gradinitei. Dar nu il tine mult, cam 30sec-1 minut, rareori mai mult de 1-2 minute. Si apoi tentatia jucariilor e prea mare. Dar tin sa precizez ca il tine cate o educatoare in brate cand plec si ii arata jucariile ca sa nu mai planga. Apoi totul e ok.
Partea care ma bucura tare e ca a inceput sa manance si pranzul la gradinita (legume+carne), nu numai mesele cu cereale. Si cand ma duc sa-l iau e bine dispus si zambeste, semn ca nu-i e tocmai rau acolo. Dar musai trebuie sa-l iau in brate si sa-l dragalesc ceva timp, recompensa ca a stat singur la gradinita.
La birou la mine e super bine, nu am mult de lucru inca si oricum nu am acces la server, deci forumez la greu (cand nu-mi face computerul figuri) si citesc Shogun. Dar sa nu mai spui la nimeni.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G ... statuie nu vreau pana nu mai slabesc, ca sa aiba de ce sa ma admire lumea |
Mai, lumea te admira pentru calitatile tale interioare, nu pentru cele trupesti! (Nu ca ai arata rau fizic, intre noi fie vorba!)
Si bine ar fi sa iasa soarele macar acolo, altfel am fi in mare belea. Aici e innorat de cand m-am intors din concediu. Nu stiu daca am avut 2-3 zile cu soare. Asa ca trebuie sa fie 'mnealui pe undeva...asta daca nu cumva o fi plecat cu Duamna C sau cu Maruntescu...
Poze
cecilia L spune:
Am reusit si eu sa vad pe frumoasa soferita Lisa, frumoasa familie a lui Gabitz si pozele puse de Sim,mi-a placut mult...mult poza ta cu Stefan alb negru.

Noi suntem tare maraiti, azi in greva foamei, banuiesc eu maselutele ne supara ca tare se vad si se simt coltisorii pe acolo si nu numai la o singura masea ci la mai multe, se pare ca la noi vor toate odata.....ca prea ne-a dat pauza zana maseluta,deh 3 luni nimic.....
Aaaaaaaa voiam sa va intreb voi ii dati cu ceva pe bubitele rosii aparute de la caldura???????????/ Avem si noi de cateva zile bubite rosii pe la gat si nu numai, ca sa nu va spun ca ne-au muscat seara pe afara tantarii(cred) si avem piciorusele ciuruite.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu
cecilia L spune:
De Danielle nu mai stiti nimic????????????????chiar asa nu mai intra pe la noi, l-a lasat cu ochii in soare frumoasa Ebonne pe Cristi...
de aceea o fi baiatul meu plangacios????????
Nana, mai spune-ne si noua ce mai face fluturasul
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu