Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 15
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Adimercedes, multumim pentru reteta de paste cu somon!!! Eu am preparat dupa a doua varianta, adica cu sosul blenduit. A citit povestea obtinerii sarcinii. Foarte frumoasa, iar tu esti o mamica foarte informata. vrem mai multe poze cu Lisa, te rugam!!! www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea |
Erina, ma bucur ca a iesit bun papa pt Daria. Multumesc pt aprecieri
. Am uitat sa zic ca peste paste, pt o mancare rapida, se poate turna si 1/2 de borcanel de mancare. Lisa a putut astfel manca singurica chiar daca eu am fost in pana de idei sau de timp Poze urc acum pe site, o sa dau mail cu linkul pe contul comun.
Am vazut pozele voastre din concediu si din preumblarile cu Daria. Tare dulce e printesa de portelan...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Gata, am urcat poze, linkul e pe mailul comun.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
papanash spune:
hello !!!!!!
ce liniste !!!!!
noi am ramas singurei, Ghighi doarme si eu navighez.
sa nu credeti ca am scapat de calcat, am bagat azi la greu, camasi si tricouri, l-am pregatit pe tati pentru cursul de o saptamana.
si de bine ce a ajuns acum la Breaza, a descoperit ca si-a uitat port-mantourile, sunt pe cuierul din hol, asa ca daca nu gaseste un magazin deschis in zona se intoarce acasa
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Sim, am vazut pozele noi, cel putin 2 sunt absolut superbe, aia alb-negru si cea cu tine si Stef la arteziana.
dar la picior ce-ai patit, parca erai pansata la dreptul .
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Rox, cum ati sarbatorit-o pe atomica ?
ce dezlantuire vrei mai precis sa stii, aia din camerele de hotel sau de-afara ? ![]()
am facut bataturi la picioare de cat am umblat, n-a fost deloc un concediu de odihna. din contra. acum sunt mult mai obosita ca inainte.
dar am doar oboseala fizica, psihicul si-a revenit.
iar despre destrabalare....astept si io sa mai treaca vreo 2 saptamani sa vedem rezultatul
v-am zis ca-s productiva-n deplasare ![]()
filme Ghighi
papanash spune:
vad ca forumul face figuri, ori baga de 3 ori o postare ori se blocheaza....
voiam sa mai zic ca am vazut-o si pe Lisa cea frumoasa in excursia ei pe zapada. Ce imbujorata era !!!! si ce ochelari bengosi !!!! am mai zis io o data, vai de baietii nostri ce-or patimi din cauza dulceticilor.....care-s una si-una, toate frumoase, cochete si istete !
va las, astept barbatul acasa, la metro ploiesti a inchis la 10, asa ca .....
filme Ghighi
danuta36 spune:
Seara buna!
Papanash poate mai pui pozele din concediu,ca eu n-am apucat sa le vad 
Adimercedes am vazut pozele,sunt super! si ce peisaje..!Ce-a mai crescut Lisa,e o dulcica..
Miruna mea si-a facut un semn la barbie azi,acum cateva zile a cazut iar...se ridica in picioare si sta cat sta,apoi cade sau merge de-a busilea si incearca sa se ridice singurica,dar nu e prea sigura si iar buf!Nu mai are stare deloc..
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui papanash vad ca forumul face figuri, ori baga de 3 ori o postare ori se blocheaza.... voiam sa mai zic ca am vazut-o si pe Lisa cea frumoasa in excursia ei pe zapada. Ce imbujorata era !!!! si ce ochelari bengosi !!!! am mai zis io o data, vai de baietii nostri ce-or patimi din cauza dulceticilor.....care-s una si-una, toate frumoase, cochete si istete ! va las, astept barbatul acasa, la metro ploiesti a inchis la 10, asa ca ..... ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Papanash, hahaha, productiva in deplasare, auzi la ea!!! Abia astept sa aud despre rezultat
Multumesc de aprecieri. Da, Lisa avea ochelari "bengosi" ca tati i-a uitat ochelarii ei in masina si apoi a inghetat si nu am mai putut-o deschide de dimineata, asa ca am improvizat: i-am dat ei ochelarii mei de schi si eu am avut ochelarii mei de soare, apoi cand am fost eu pe partie, i-am dat ochelarii mei de soare si i-am luat eu pe cei de schi. Rocade...
Dragute foc dulcetelele, dar nici cu papanashii nu mi-e rusine!
Lisa
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Seara buna! Adimercedes am vazut pozele,sunt super! si ce peisaje..!Ce-a mai crescut Lisa,e o dulcica.. ![]() Miruna mea si-a facut un semn la barbie azi,acum cateva zile a cazut iar...se ridica in picioare si sta cat sta,apoi cade sau merge de-a busilea si incearca sa se ridice singurica,dar nu e prea sigura si iar buf!Nu mai are stare deloc.. |
Danuta, multumim. Cresc copiii nostri ca din apa, precul Fetzii cei Frumosi si Ilenele Cosanzenele.
Imi pare rau de semnul Mirunicii. Cunosc si eu cazaturile astea. Uneori ma mir ca nu se loveste mai rau la cum cade... Acum vreo 3-4 saptamani se juca Lisa pe langa patut, a vrut sa se intoarca si cred ca s-a impiedicat si a cazut cu buza fix in stinghia de jos a patutului si si-a spart buza! I-a dat sangele, i s-a umflat instant, ma gandeam ca acum va fi vanata o saptamana! Dar a doua zi nu se mai vedea nimic!!! Poate e mai bine sa isi faca cucuie cat sunt mici ca se vindeca extrem de repede.
Fug ca trage cataloagele de pe birou.

Lisa