Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitz78 spune:
neatza.
azi dam o fuga pe la tara.
sim - mersic.nu am pus mai multe poze de la nunta pentru ca nu am!cine a facut pozele, i-a murit bateria, asa ca noi doi nu avem nici o poza!
bine ca macar avem un dvd cu nunta...![]()
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Erina spune:
Cind verificam sarbatoritii de astazi am vazut ca m-a trecut cineva in lituta cu aniversati. Multumesc!!! Anul e 1974.
O duminica minunata, pe curind!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
ANDREEA11 spune:
Cris s-a trezit vomitand azi. a vomitat de 4 ori in 55 min. Apoi i-am dat metroclopramid si a baut 150 ml lapte fara sa vomite. Scaun prost nu are febra nu. Sa speram ca nu e enterocolita. Este si somnolent. Poate fi de la dinti???
sim_stoian spune:
Neatza!
Erina, multumesc de linkuri, o sa le cercetez imediat. Mulumesc pt cafea. Enterocolita zici? Hmmm, vroiam sa ma duc pe la Bacau vreo cateva zile, dar mai vedem.
Duamna C, nu zici nimic?
Am avut o noapte interesanta, cineva a dat foc la 2 motociclete in spatele blocului (erau urcate ambele pe o platforma, cred ca erau abia aduse), le-au explodat rezervoarele, erau niste flacari...Au venit 2 masini de pompieri, o ambulanta, o masina de Politie. Ce sa mai, noaptea perfecta
A trebuit sa inchid toate geamurile ca era un miros groaznic plus fum, asa ca ne-am copt pana dimineata.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Andreea, stiam ca diareea poate fi de la dinti, de voma nu auzisem.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Stefan are scaune cam moi de sambata, l-am trecut pe regim, o sa ii iau si Milupa HN azi, in rest nici o problema - nu febra, nu somnolenta. Banuiesc dintii, ca are 2 gata de iesit - un canin si un incisiv lateral de jos.
Jurnal de calatorii
papanash spune:
hello si de la noi.
am fost in parc si Ghighi s-a facut ca un porcusor in nisip.... a dormit apoi cam o ora in carucior.
si noi mai avem un dintisor sus, al 5-lea, si nr. 6 e gata sa iasa si el. i-am dat ceai de menta fiindca tot asa, are scaune moi dar cred ca de la eruptii, asa s-a manifestat mereu.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Gabitz, am vazut si eu montajul, foarte impresionant, ai niste copii frumosi, seamana foarte mult unul cu celalalt. si am revazut si montajul ala cu concursul de dans, iar m-am distrat
.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
acum pregatesc bagajul pentru tati, ma apuca groaza ca ramanem singuri saptamana asta, m-am gandit si razgandit, nu mai plec la mama,ramanem in bucuresti. o sa-mi fie greu dar sper ca ne descurcam, altfel dau un mare HELP sa vad cine-mi sare-n ajutor
filme Ghighi
sim_stoian spune:
Papanash, m-am delectat cu pozele pe care le-ai pus. Viena am colindat-o in ianuarie 2007, dar in Olanda nu am fost inca. Yaia avea dreptate, poza respectiva era facuta in spatele Schonbrunn-ului, se putea urca pana acolo sus, dar eu nu am servit ca eram cu Stefan la purtator si tratament de sustinere, nu aveam chef de glume. Deci si la voi e cu kk moale. Macar e bine ca papanasul tau bea ceai de menta, Stefan vomita instant de la el. I-am facut ceai de chimen si i-am pus niste saruri de rehidratare in el, vad ca l-a baut. I-am servit si mancare de regim, nu a fost prea incantat dar de foame a mancat.
Ma duc sa analizez linkurile de la Erina.
Jurnal de calatorii