Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ce de clopotei am vazut!!!E vb de pozele de la intalnire, care mai de care mai motzat, mai imbracat , mai cocotzat.Frumosi foc.

Eu fructele i le dau deobicei cate 2 max trei, ca daca pun mai multe iese prea mult pireu.Am mai multe variante, depinde ce fructe am in casa, de ex:azi mar+piersica+o para mica, sau pere (mici)+caise, sau pepene galben+piersica, banana+mar etc.Si la care pun branza sau cereale.

Despre soacre, deocamdata nu prea am avut nush ce certuri. Dar ma deranjeaza la ea ca face diferenta intre nepoti.A lui fica-sa e mult mai important. Nu are rost sa intru in detalii ca nu are rost.da si mai are cu mine ceva:nu-i place cum ma imbrac.Prea sexi pt o femeie cu copil.Nu imi spune direct, o ia asa pe ocolite, imi da de inteles numai.De ex ultima data aveam o rochie sexoasa rau, stramta si scurta, nu foarte tare da destul cat sa o deranjeze.Si zice: Razvan spune-i la mata sa te duca la munte nu sa umble in rochii!!!!
Asta ii doar un ex, mai am da mai bine lasa ca mi se ridica tensiunea.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

TOT DIN CAP. trecut.

Azi i-am pus pentru prima data broccoli in supa, adik 1 cartof, 3 rondele de morcov, 1 patrunjel mic, 1 bucatica de ceapa, 1/2 rosie si dovlecel mult + 1 buchetzel de broccoli. I-am pasat tot fara patrunjel si ceapa. A mancat cu o pofta....deschidea guritza singura si sorbea supa din lingurita.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Cristina, de care brocoli i-ai luat? proaspat sau la punga (d'ala de la frigider)? si eu vreau sa-i dau, dar n-am gasit proaspat; avea la megaimage, dar de-o saptamana nu mai au.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Rox, i-am dat din cel congelat. Aveam cumparata o punga pt. noi, ca eu sunt mare amatoare, asa fiert la abur si il mananc cu unt si sare, si i-am pus si eu un buchetel mai mic in supa.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

camelia asa e .. rau cu rau dar mai rau fara rau ... problema e ca sta vis-a-vis si nu am ce face ... asa as vrea sa plece in vacanta o perioada ..

shose poze cu pipe nu mai pui?? sa mai vedem si noi dulceata ..

ramo si soacra ta .. alt specimen!! io numa' sexy m-as imbraca sa moara de oftica!

lala de ce sa ma supar???

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Daca tot suntem la capitolul soacre,ramo aceeasi problema o aveam si eu pana cand o data ma dusei la ea cu fata si eram imbracata in colanti cu fusta scurta,scurta,la care ea zice "mama da nu esti cam dezbracata?cand s-o mari fata ea ce face?iese dezbracata?la care sosu meu ii zice:te oftici?daca are cu ce,bravo ei.Tu dece nu te imbraci asa?ca nu ai cu ce! si a lecuit-o!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:

TOT DIN CAP. trecut.

Azi i-am pus pentru prima data broccoli in supa, adik 1 cartof, 3 rondele de morcov, 1 patrunjel mic, 1 bucatica de ceapa, 1/2 rosie si dovlecel mult + 1 buchetzel de broccoli. I-am pasat tot fara patrunjel si ceapa. A mancat cu o pofta....deschidea guritza singura si sorbea supa din lingurita.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Cristina, de care brocoli i-ai luat? proaspat sau la punga (d'ala de la frigider)? si eu vreau sa-i dau, dar n-am gasit proaspat; avea la megaimage, dar de-o saptamana nu mai au.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Rox, i-am dat din cel congelat. Aveam cumparata o punga pt. noi, ca eu sunt mare amatoare, asa fiert la abur si il mananc cu unt si sare, si i-am pus si eu un buchetel mai mic in supa.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

O sa-ncerc; congelat cumpar si eu ca suntem amatori; tot asa, fiert dar torn deasupra un sos de smantana cu usturoi: adik smantana + usturoi pisat + 2 linguri de ulei de masline, totul la blender.
Si torni peste brocoli cald. Belea!

Merci pt pont ; pai, sa-i dau si eu buburuzei.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Daca tot suntem la capitolul soacre,ramo aceeasi problema o aveam si eu pana cand o data ma dusei la ea cu fata si eram imbracata in colanti cu fusta scurta,scurta,la care ea zice "mama da nu esti cam dezbracata?cand s-o mari fata ea ce face?iese dezbracata?la care sosu meu ii zice:te oftici?daca are cu ce,bravo ei.Tu dece nu te imbraci asa?ca nu ai cu ce! si a lecuit-o!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Ce de clopotei am vazut!!!E vb de pozele de la intalnire, care mai de care mai motzat, mai imbracat , mai cocotzat.Frumosi foc.

Eu fructele i le dau deobicei cate 2 max trei, ca daca pun mai multe iese prea mult pireu.Am mai multe variante, depinde ce fructe am in casa, de ex:azi mar+piersica+o para mica, sau pere (mici)+caise, sau pepene galben+piersica, banana+mar etc.Si la care pun branza sau cereale.

Despre soacre, deocamdata nu prea am avut nush ce certuri. Dar ma deranjeaza la ea ca face diferenta intre nepoti.A lui fica-sa e mult mai important. Nu are rost sa intru in detalii ca nu are rost.da si mai are cu mine ceva:nu-i place cum ma imbrac.Prea sexi pt o femeie cu copil.Nu imi spune direct, o ia asa pe ocolite, imi da de inteles numai.De ex ultima data aveam o rochie sexoasa rau, stramta si scurta, nu foarte tare da destul cat sa o deranjeze.Si zice: Razvan spune-i la mata sa te duca la munte nu sa umble in rochii!!!!
Asta ii doar un ex, mai am da mai bine lasa ca mi se ridica tensiunea.

POZICI CU RAZVANICI

Pai bine mai Ramona, ce daca ai copil nu mai esti femeie? Ia sa-i spui lui soacra-ta ca ai facut copil nu te-ai calugarit, apoi daca arati bine, asa ca tine, pai nu-i pacat sa nu te imbraci sexi? ca doar n-ai 100 de ani.. A, si sa-i mai spui ca daca sotului tau ii place cum te imbraci, pai nu e treaba ei. Uite o pt. fata frumoasa

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

tot asa, fiert dar torn deasupra un sos de smantana cu usturoi: adik smantana + usturoi pisat + 2 linguri de ulei de masline, totul la blender.
Si torni peste brocoli cald. Belea!

Merci pt pont ; pai, sa-i dau si eu buburuzei.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
[/quote]

Super, o sa incerc si eu neaparat.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Lala, vroiam sa-ti spun ca e super fata ta. Si este numai meritul tau. fetele.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Doar nu credeti ca ma uit in gura ei si mi-oi pune batic.Sotului meu ii place foarte mult ca ma imbrac asa.El imi interzice sa imi cumpar fuste lungi, zice ca mi le taie si imi face 3 dintr-o bucata.
Am reusit totusi sa imi cumpar una lunga lunga, alba, ca tare imi plac, da nu-i prea place sa ma vada cu ea.
Lala sa stii ca asa ii zice si sotu meu, ca daca imi sta bine de ce nu, ii ciuda ca ea n-are?

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput