Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
ramonab spune:
Ce de clopotei am vazut!!!E vb de pozele de la intalnire, care mai de care mai motzat, mai imbracat , mai cocotzat.Frumosi foc.
Eu fructele i le dau deobicei cate 2 max trei, ca daca pun mai multe iese prea mult pireu.Am mai multe variante, depinde ce fructe am in casa, de ex:azi mar+piersica+o para mica, sau pere (mici)+caise, sau pepene galben+piersica, banana+mar etc.Si la care pun branza sau cereale.
Despre soacre, deocamdata nu prea am avut nush ce certuri. Dar ma deranjeaza la ea ca face diferenta intre nepoti.A lui fica-sa e mult mai important. Nu are rost sa intru in detalii ca nu are rost.da si mai are cu mine ceva:nu-i place cum ma imbrac.Prea sexi pt o femeie cu copil.Nu imi spune direct, o ia asa pe ocolite, imi da de inteles numai.De ex ultima data aveam o rochie sexoasa rau, stramta si scurta, nu foarte tare da destul cat sa o deranjeze.Si zice: Razvan spune-i la mata sa te duca la munte nu sa umble in rochii!!!!![]()
Asta ii doar un ex, mai am da mai bine lasa ca mi se ridica tensiunea.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
cristacoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Cristina, de care brocoli i-ai luat? proaspat sau la punga (d'ala de la frigider)? si eu vreau sa-i dau, dar n-am gasit proaspat; avea la megaimage, dar de-o saptamana nu mai au. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Rox, i-am dat din cel congelat. Aveam cumparata o punga pt. noi, ca eu sunt mare amatoare, asa fiert la abur si il mananc cu unt si sare, si i-am pus si eu un buchetel mai mic in supa.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Ellenuta spune:
camelia asa e .. rau cu rau dar mai rau fara rau ... problema e ca sta vis-a-vis si nu am ce face ... asa as vrea sa plece in vacanta o perioada ..
shose poze cu pipe nu mai pui?? sa mai vedem si noi dulceata ..
ramo si soacra ta .. alt specimen!! io numa' sexy m-as imbraca sa moara de oftica!
lala de ce sa ma supar???
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:

Daca tot suntem la capitolul soacre,ramo aceeasi problema o aveam si eu pana cand o data ma dusei la ea cu fata si eram imbracata in colanti cu fusta scurta,scurta,la care ea zice "mama da nu esti cam dezbracata?cand s-o mari fata ea ce face?iese dezbracata?la care sosu meu ii zice:te oftici?daca are cu ce,bravo ei.Tu dece nu te imbraci asa?ca nu ai cu ce! si a lecuit-o!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
ginnette spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristacoman
Rox, i-am dat din cel congelat. Aveam cumparata o punga pt. noi, ca eu sunt mare amatoare, asa fiert la abur si il mananc cu unt si sare, si i-am pus si eu un buchetel mai mic in supa. Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze. Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
O sa-ncerc; congelat cumpar si eu ca suntem amatori; tot asa, fiert dar torn deasupra un sos de smantana cu usturoi: adik smantana + usturoi pisat + 2 linguri de ulei de masline, totul la blender.
Si torni peste brocoli cald. Belea!
Merci pt pont
; pai, sa-i dau si eu buburuzei.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ellenuta spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20![]() Daca tot suntem la capitolul soacre,ramo aceeasi problema o aveam si eu pana cand o data ma dusei la ea cu fata si eram imbracata in colanti cu fusta scurta,scurta,la care ea zice "mama da nu esti cam dezbracata?cand s-o mari fata ea ce face?iese dezbracata?la care sosu meu ii zice:te oftici?daca are cu ce,bravo ei.Tu dece nu te imbraci asa?ca nu ai cu ce! si a lecuit-o!![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea ![]() Bibi se face mare!![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! ![]() un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta |

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Ce de clopotei am vazut!!!E vb de pozele de la intalnire, care mai de care mai motzat, mai imbracat , mai cocotzat.Frumosi foc. Eu fructele i le dau deobicei cate 2 max trei, ca daca pun mai multe iese prea mult pireu.Am mai multe variante, depinde ce fructe am in casa, de ex:azi mar+piersica+o para mica, sau pere (mici)+caise, sau pepene galben+piersica, banana+mar etc.Si la care pun branza sau cereale. Despre soacre, deocamdata nu prea am avut nush ce certuri. Dar ma deranjeaza la ea ca face diferenta intre nepoti.A lui fica-sa e mult mai important. Nu are rost sa intru in detalii ca nu are rost.da si mai are cu mine ceva:nu-i place cum ma imbrac.Prea sexi pt o femeie cu copil.Nu imi spune direct, o ia asa pe ocolite, imi da de inteles numai.De ex ultima data aveam o rochie sexoasa rau, stramta si scurta, nu foarte tare da destul cat sa o deranjeze.Si zice: Razvan spune-i la mata sa te duca la munte nu sa umble in rochii!!!! Asta ii doar un ex, mai am da mai bine lasa ca mi se ridica tensiunea. Mami de Razvan-Matei,09.01.2008 POZICI CU RAZVANICI |
. A, si sa-i mai spui ca daca sotului tau ii place cum te imbraci, pai nu e treaba ei. Uite o
pt. fata frumoasa 
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
tot asa, fiert dar torn deasupra un sos de smantana cu usturoi: adik smantana + usturoi pisat + 2 linguri de ulei de masline, totul la blender.
Si torni peste brocoli cald. Belea!
Merci pt pont
; pai, sa-i dau si eu buburuzei.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
[/quote]
Super, o sa incerc si eu neaparat.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Lala, vroiam sa-ti spun ca e super fata ta. Si este numai meritul tau.
fetele.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ramonab spune:
Doar nu credeti ca ma uit in gura ei si mi-oi pune batic.Sotului meu ii place foarte mult ca ma imbrac asa.El imi interzice sa imi cumpar fuste lungi, zice ca mi le taie si imi face 3 dintr-o bucata.
Am reusit totusi sa imi cumpar una lunga lunga, alba, ca tare imi plac, da nu-i prea place sa ma vada cu ea.
Lala sa stii ca asa ii zice si sotu meu, ca daca imi sta bine de ce nu, ii ciuda ca ea n-are?
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI