Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
monicaa spune:
| Citat: |
| Citat: citat din mesajul lui monicaa Si mai am o intrebare..uff..neuronul asta e plecat cu sorcova: cerealele de pus in fructe (cele fara lapte) ar trebui mai intai facute cu apa; voi le faceti asa sau le puneti direct in piureul de fructe? Week-end fain si de la noi!! Maine noi avem o zi mare ..e ziua portilor deschise si gradi unde va merge Clara din noiembrie da o mica petrecere. Si mergem si noi sa cunoastem viitorii colegi de joaca si pe educatoare.Sunt curioasa cum va reactiona motanul. Pupici Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi direct in fructe le pun, orice felde cereale. Mami de Razvan-Matei,09.01.2008 |
Danke Ramona
. Adica merge sa pui si din alea care contin lapte? Se umfla? Ca pe cutia noastra zice sa pui apa calda la 50 grade ca altfel nu se fac.Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Laura Ioana spune:
Doamne, ce ma bucur ca a scapat Saratica de operatie! Bravo mititico! De acum Doamne ajuta sa se fi terminat toate necazurile tale si ale mamicii tale!
Esti o clopotica tare puternica!
Ven multi pupici lui Mathias. Off, prin cate ati trecuti si inca mai treceti si voi! Doamne ajuta sa scape de diaree cat mai repede! Dar de unde o fi luat rubeola? Si ce tratament se da pt asta?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
nemary spune:
| citat din mesajul lui stancutza Buna seara zuzici! Mary, in poza asta zici ca-s surori fetele noastre...sau cel putin verisoare :-)) http://good-times.webshots.com/photo/2532301550101440186RPEpmi Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
chiar asa, amandoua cu nasucul mic si in vant

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Laura Ioana spune:
Bibi
Serban
Sara
Si celor care serbeaza azi numele Maria 
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
nemary spune:
| citat din mesajul lui cynthia_ Buna dimineata!!! La Mlti Ani!!! pentru clopotiei si pentru zuzici!!! Cum zicea si LauraI la noi nu se serbeaza onomastica azi ci pe 8 septembrie dar trebuie sa serbam ziua ca la urma urmei e o mare sarbatoare. O intrebare: pot sa-i dau suc de ananas lui Octi, facut la storcator bineinteles? OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
sigur ca poti! mie chiar mi-a spus pediatra sa-i dau, dar nu am apucat pana acum.
Mari
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
multumim frumos pentru urarile adresate cu ocazia SF.MARIA, le uram si noi
si petrecere frumoasa mamicilor si clopotelelor sarbatorite azi 
Daria nu mai vrea sa manance cereale din bibe, pana acum credeam ca nu-i mai plac, dar aseara i le-am schimbat si nici nu a vrut sa puna gurita pe tetina. si atunci zic eu...ia sa incerc cu lingurita...si ce credeti? le-a mancat asa...ce fata mare am 
Miri,
noi suntem diversificate de 1 luna jumate, nu cred ca e de la asta.
Ven, inca o data, multa multa sanatate lui Mathias, o sa treaca si asta
bine ca ati ajuns acasa.
Camelia, nu am fost colega cu sotul tau, eu am facut scoala in Pantelimon.
Mari
odiseea
POZE DARIA
grati.ela spune:
Ven cand Ozi a avut varicela lua antibiotic pt o otita care debutase cu cateva zile inainte. Dr a zis ca fiecare-i cu treaba sa...antibioticul isi vede de drum si varicela la fel. Oricum poate ca a contat dar a avut o forma f usoara de varicela. Nu stiu dak te ajuta dar si la mine au fost pers care m-au sfatuit sa-i intrerup tratam cu antibiotic. Am mers pe mana orelistului.
Gatta ma bucur din inima pentru voi! Doamne ajuta!
La multi ani fericiti tuturor celor care serbeaza astazi ziua numelui, ani implinitzi sau lunitze noi! Sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visele!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
Ieri la 22 i-am facut lui Dudu vaccinul de 6 luni: Pentaxim cu Engerix....a plans mititelul la Engerix de mi-au dat si mie lacrimile. Dragalasul la 5 minute dupa radea la doctoritza. Nu a facut inca febra dar am amanat plecarea la BV pt maine dimineatza.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Laura Ioana spune:
Fetelor e normal sa transpire f mult bebeii? Thea transpira ffff mult: si pe picioare si in palme si pe cap, nu mai vorbesc de spate - e mereu uda daca sta in balansoar sau carutz. Seara face balta sub cap pe saltea
Dany
sanatate piticului. Chiar ca ai doi frumosi, ce se mai iubesc ei! Foarte frumoase costumasele de "mariner"
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
danybv spune:
saru`mana LauraIoana
cel mai mult conteaza sa avem sanatate, asta este cel mai de pret lucru de pe pamant , pe asta nu o poti cumpara deloc .
Costumasul lui Andrei il am de 2 ani iar pe-al Mariei i l-am dat cadou pentru ziua de azi , trebuia sa fie in ton cu fratele ei
deeehh e si ziua marinei azi , e ziua orasului Tulcea etc
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei

Sofia Elena - 21.01.2008