Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Gatta, vai ce bine!!! Ma bucur din suflet! Pup Saratelul mic si puternic!

Mergi la inceput

Cat despre noi, suntem nicicum. Adica a facut mult asteptatul kaki. care a fost jumate tare, jumate moale cu mucus. Ma gandesc ca m-am grabit sa trec (azi-noapte) prea repede de la 1 masura, la 2 de lapte fara lactoza in mucilagiul ala de orez pe care il bea din sticla. Asa ca azi am trecut inapoi la 1 masura...
Bubitele, care de fapt sunt pete, care se unesc asa, nush cum sa explic prea bine, s-au extins bine de tot, pe toata fata, pe tot abdomenul si spatele. Exact asa a avut si Markus rubeola la 1 an si 2 luni. Pt. mine e clar ca e rubeola. De la asta au fost cele 3 zile in care a facut febra care tot crestea la loc dupa 4 ore. E tipic. DAR doctorita zice eruptie virala, si sa nu intrerupem antibioticul. Iar mie mi-e frica sa il intrerup, desi as fac-o, pt. ca nu am scapat clar de tot de kkraie :(
Asa ca mai avem azi la ora 16, la 23 si maine dimineata la 08. Doamne ajuta de diaree sa scapam odata, ca rubeola trece ea singura. Desi, cand il vad asa mic si plin de bube, si cu branula aia la mana, ma apuca plansul la propriu. I-am facut poze, sa vedeti bietul pui cum arata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

W/e placut si mai racoros, va doresc!

Si un special pentru Mathias.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Fetelor trecute prin asa ceva, Lala si celelalte mamiciX2, si nu numai, ce stiti de rubeola + antibiotic? Si ca leac de diaree?? Hidrasec am luat 1 sapt., degeaba, acum de la spital Furazolidon. Mai exista ceva ce pot lua bebei de 7-8 luni??

Ginette, multumim frumos de pupic, we placut si tie.
Si multumiri tuturor celor care se gandesc la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Doamne ajuta ce veste buna despre Saratel!!! Recuperare rapida si multi pupici de la noi!!!

Ven multa sanatate si voua si sa se faca mititelul repede bine. Ma ia cu groaza cand ma gandesc prin ce ati trecut in spital.

Anca imi e si frica sa scriu..dar Clara face la fel cu fructele de cateva zile. Stii ca am intrebat ieri de combinatii..ei bine..dupa-amiaza i-am facut 5 combinatii posibile si nici nu le-a atins. Cateva lingurite de para la borcan si atat. Azi-dimineata la fel. Si doar papa bine fructele.
Legumele cu carne le mananca f bine, la fel si cerealele cu lapte seara. Oare ce o fi si asta?? Ca noi nu ne putem lauda ca suntem mai maricele si oricum nu papa ea mult de felul ei.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Na ca si ieri am uitat sa intreb...Ceska ati ajuns? Toate bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Venera eu personal nu am facut nici-o boala a copilariei si Bogdan la fel ( a fost si vaccinat de tot ce misca ) asa ca la capitolul asta sunt lemn, habar nu am .

Pentru diaree eu le-am mai dat Ercefuryl insa nu stiu cum se pupa cu tratamentul vostru. Mai este siropul de B complex.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Si mai am o intrebare..uff..neuronul asta e plecat cu sorcova: cerealele de pus in fructe (cele fara lapte) ar trebui mai intai facute cu apa; voi le faceti asa sau le puneti direct in piureul de fructe?

Week-end fain si de la noi!! Maine noi avem o zi mare ..e ziua portilor deschise si gradi unde va merge Clara din noiembrie da o mica petrecere. Si mergem si noi sa cunoastem viitorii colegi de joaca si pe educatoare.Sunt curioasa cum va reactiona motanul.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Si mai am o intrebare..uff..neuronul asta e plecat cu sorcova: cerealele de pus in fructe (cele fara lapte) ar trebui mai intai facute cu apa; voi le faceti asa sau le puneti direct in piureul de fructe?

Week-end fain si de la noi!! Maine noi avem o zi mare ..e ziua portilor deschise si gradi unde va merge Clara din noiembrie da o mica petrecere. Si mergem si noi sa cunoastem viitorii colegi de joaca si pe educatoare.Sunt curioasa cum va reactiona motanul.

Pupici

direct in fructe le pun, orice felde cereale.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

nu am apucat sa citesc nimic, intru o fuguta sa va spun ca am vorbit cu Simona Gatta care va multumeste la toate pt sustinere si va transmite ca Sara este bine, au reusit sa-i scoata piatra endoscopic fara sa mai fie nevoie de operatie.

merg sa-i dau Dariei sa pape si revin.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

bravo sara!!ce bine ca a scapat de operatie,si ca simona poate rasufla usurata!!bine ca a trecut!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput