Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna clopoteilor!Ne-a fost tare dor de voi dar in curand vom veni acasa si ne vom intalni mai des.Suntem alaturi de bebelusii bolnavi.
Am citit doar acest capitol si am nimerit bine:soacre si alimentatie,dar pe noi ne intereseaza al doilea subiect ca pe perimul am invatat sa il punum la punct.Daca stie cineva vreun site cu meniuri de 6-7 luni rog sa imi dea adresa ca nu am timp sa caut.

va pupa sonia

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetelor am nevoie de ajutor , de sfaturi imi este si groaza sa mai merg la dr cu copii , prin cate am trecut
Maria mea a inceput sa aiba o usoara tuse , asa ca si cum ceva o zgaraie pe gat , ce as putea sa-i dau preventiv , ati intampinat careva dintre voi asa ceva ??? Multumesc anticipat pentru raspunsuri

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

nu am apucat sa citesc nimic, intru o fuguta sa va spun ca am vorbit cu Simona Gatta care va multumeste la toate pt sustinere si va transmite ca Sara este bine, au reusit sa-i scoata piatra endoscopic fara sa mai fie nevoie de operatie.

merg sa-i dau Dariei sa pape si revin.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

fetelor am nevoie de ajutor , de sfaturi imi este si groaza sa mai merg la dr cu copii , prin cate am trecut
Maria mea a inceput sa aiba o usoara tuse , asa ca si cum ceva o zgaraie pe gat , ce as putea sa-i dau preventiv , ati intampinat careva dintre voi asa ceva ??? Multumesc anticipat pentru raspunsuri

danybv
Album poze

De Ziua Marinei

Sirop Eurespal - 2,5 ml de 2 ori pe zi.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

nu am apucat sa citesc nimic, intru o fuguta sa va spun ca am vorbit cu Simona Gatta care va multumeste la toate pt sustinere si va transmite ca Sara este bine, au reusit sa-i scoata piatra endoscopic fara sa mai fie nevoie de operatie.

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

BRAVO SARA !!! CE USURARE !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

CE BINEEEE !!!!!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

fetelor am o veste buuuuuuuuuuuuuuna ... saratzica noastra a iesit din operatie si e bine.... au reusit sa extraga piatra pe cale endoscopica asa ca nu e taiata yupiiiiiiiiii. In plus s-a trezit din anestezie si a mancat un bibe de lapte plus 2 canutze de apa si acum s-a mai bagat o tura la somn. Mamica ei e fericita ca a scapat usor si abia asteapta sa vina acasa (poate maine... daca totul e ok)
I-au scos deja perfuzia si asta e un semn incurajator ...... sa dea Domnul sa fie bine si in continuare.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

multumesc LalaD am mai uitat de la Andrei incoace , neuronul e de vina
Ce veste buna in legatura cu bebelusa Sarasa-i dea Dumnezeu multa sanatate si sa vina repede acasa si parintilor multa putere

danybv
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

acum vad ca a scris si Mary mai devreme, asta e nu am mai stat sa citesc ...

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

oooo ce bine .Cand vine acasa?Cum se simte Sara?

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput