Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, multumesc pt raspunsuri. Cel mai mult ma bucura ca raspunsurile converg si ca nu sunt mai nealmurita ca la inceput.

Ieri n-am apucat sa citesc mai nimic din ce ati scris, pt ca a cazut curentul si a ramas asa citeva ore bunicele. Intre timp a venit si pediatrul ieri si a mai lamurit-o ce si cum sa faca si a spus si el acelasi lucru. S-o hraneasca cind se trezeste si daca adoarme tun inainte de "degazificare" s-o aseze pe partea dreapta (desi omu' mare digera mai bine pe stinga si e si mai recomandat impotriva arsurilor).

De ieri insa, lucrurile au intrat oarecum in normal, Si anume se trezeste singura la orele de program. Parca are ceasornic. Cind bate de 12 de exemplu, deschide okii si incepe sa scartaie de foame. Daca se moscaie sormea incepe sa urleeeee. Seara e mai cu cintec, pentru ca n-ar adormi la loc neam... Sta cu okii pe pereti, mai maraie, mai caraie, dar pina la urma adoarme.

Azi dimineata, io si cu buni am stat cu ea, ca sormea a trebuit sa fuga pina la spital; Mama a spalat-o si eu i-am dat sa manince. Episod care a nascut o noua intrebare: Cum faceti voi cu foamea din timpul baitei? Daca ii facem baie cind se trezeste, ii e foame rau si urla in mod deosebit, cum a fost zi. Ne-am grabit sa terminam si am dat rasol - In afara de buric si pasa n-am toaletat nimic . Daca ii facem baie dupa masa, mi-e teama ca agitatia ii poate provoca voma si cu siguranta ii fuge somnul... Teoretic, inainte de masa, dar ce te faci cu ea ca e atit de infometata?

Va multumesc inca o data ca ajutati o matusica debusolata si va urez sa aveti nasteri usoare sau bebelusi sanatosi si cuminti, dupa caz. Si un gind special pt bb Darius.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

LA MULTI ANI , PATRICIA TEODORA !

PT. mamica-i superba un mare buchet de flori , iar pt. ea o multime de pupici la cele 2 lunitze de viata !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ale si eu ma confruntam cu aceeasi problema....la inceput asa este, mai tarziu mai pot rabda si ei de foame putin....ii poti da o suzeta, daca nu o ia mai insisti, oricum baita nu dureaza mult.

La multe lunitze si ani Theo! Sa fii sanatoasa si fericita, ca iubita esti mult, mult!

Bujo si Caprioara voi ati fost la Carrefour....
...sunt si hainute la pret redus pentru copii de 2-3 ani?
Ce as da si eu o fuga la carrefour, sa vedem ce zice tati cand vine de la servici....

Nici eu nu-l trezesc sa ragaie cand adoarme, daca e pe jumatate adormit mai are succes....

Boti superba garga! Imi pare rau ca aveti de furca cu polipii Sa va faceti mari ca o sa rezolvati voi!

Am mai pus pozici pe picasa....incepem sa ne rotunjim!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ale la fel faceam si eu: cand se trezea kupilu sa manace de seara, eu il bagam la baita si sa te tii scandal ... ce ulei ... ce masaj ... ce curatat ochi / nas / urechi / gura ... scandal neneeee.

Noroc ca m-a luminat dr si mi-a zis ca baita este singurul motiv pentru care trebuie trezit copilul. Asa ca dupa masa de la 7 - 8 il mai las 1 ora sa-si faca digestia, il trezesc si intram la baita. Si le facem pe toate in pace, fara sa ne grabim. Cand terminam numa' bine suntem relaxati, am terminat cu bocitu' din cauza lu' sadica de mami care ne baga betisoare cu vata in nas / gura si urechi si ... papam.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

pt bb darius, prin câte trece mititelu'

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Serenity . Stai sa vezi ce o sa-ti vina sa-l mananci pe al tau ...

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Flo, toate hainitele sunt la reduceri: de la 0 la n ani ! Eu am luat si pentru Matei si pentru un baiat de 12 ani, si pentru mine.

La multi ani Teodora!

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada asa este, ai dreptate, nu stiu in cine sa am incredere, un medic zice ceva, altul altceva. La laboratoarele de analize la fel, daca faci la 2 diferite iti ies si rezultatele diferite. Asa ca sunt intr-o mare ceata. Am sa incerc totusi sa caut formula in varianta hipoalergenica, dar nu cred ca o sa am sanse. A vorbit ieri sotul cu cineva care a avut aceeasi problema si a zis ca a gasit cu foarte mare greutate la o farmecie 2 cutii de lapte care pe deasupra mai costau si 90 lei. Le-a folosit pe alea si apoi a revenit la vechea formula si n-a mai avut copilul nimic.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Dar ce s-a intamplat cu Darius???Ce nu a fost in regula??Oricum, cel mai important e sa treaca bine peste operatie si peste orele de dupa...Dar si doctorii astia, cum pot spune unei mama ca sunt sanse minime??Chiar daca sunt minime, sunt sanse si nu totul depinde de ei...Mai exista si un Dumnezeu pe undeva...Sa speram ca va fii bine cu puiutzul...

Boti, Mada, Cris, multumim pentru complimente...
Boti, i-am gasit la Garga niste biju gargaritzesti, o delicatese!!!Manca-o-ar mama pe ea de fata frumoasa...

Galu la muuuulte lunitze si anisoooooriii muuuultzi muuultzi

Concluzia mea - toti pepenasii sunt absolut fabulosi!!E unul mai frumos ca altul si ce e important e ca sunt niste luptatori!!!Dumnezeu sa-i binecuvinteze!!!

Bujo, si noi facem ca voi cu ragaiciul...Si in timpul mesei o mai opresc pe fomista de fie-mea si o mai bat prieteneste pe spate, eu sau Vil, si dupa masa...Si functioneaza, chiar daca se trezeste dupa aia adoarme instantaneu...Eu cred ca Filipanu mananca atat cat ii trebuie iar lapticul tau se regleaza in functie de cerere...

Noi deja ne gandim la bb2...hehehe

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Boti, si eu am avut polipi...Si m-au operat cand aveam vreo 5 ani...Bine, m-au operat fara anestezie, de am si acum traume cu asta...Daca Garga are polipi, nu-i bai, se trateaza, se opereaza si gata...Bine ca-i sanatos kupilu!!Si frumos!!!Si destept!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput