Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani tuturor Mariutelor, sa fiti sanatoase!

Monica, felicitari, sa-ti traiasca micuta Andreea Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

n-am ajuns la shopping azi si aveam asa un chefffff...offff...l-a luat somnu pe dragalasu de barbatimeu..da cik mergem maine...dupa ce face varza calita abia astept so vad si p'asta...saptamana trecuta a facut ciorba si s-a stricat la stomac de la ea... deci va dati seama cu ce bucatar "bun" m-am ales
In rest....pana acum ma rugam de bebe sa vina...k am ajuns la termen...chiar mai am 1 ora jumate si il depasesc.... si acuma ma rog de el sa mai stea acolo linistit...saracu...cred k daca ar avea o putere m-ar si bate...
V-am pupacit pe toate!!

Denisa 39+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello
am intrat si eu mai pe fuga sa urez bun venit pe lume noilor pepenasi si felicitari mamicilor!

noi suntem bine doar ca suferim un pic de caldura.... astazi am implinit 10 zile, suntem mari si fericiti!
eu ma refac bine. aproape ca nici nu se mai observa burtica. inca o saptamana si cred ca voi arata ca o balerina :D
e foarte greu, sunt terminata de oboseala, dar e frumos :D

bafta gravidutelor care urmeaza, va pup si intru cand mai prind un moment liber

_

Marina de ANA SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

ILEANNA ce bebel frumusel ai, sa'l papi cu totu nu alta si are o mamica la fel de frumusik!! Sa va traiasca si sa fie sanatos si voinic!!

Denisa 40+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Mai am doua ore si ajung si io la 40 de saptamani. Vad ca bb mic nu vrea sa se lase mai prejos decat frate-su si tine musai sa se nasca si el la 40+. Taicasu l-ar prefera in zodia leului, asa ca are dead-line pana pe 22 august ora 20 ora Ro - dupa cum am gasit pe eastrolog - noroc ca io nu prea cred in zodii. Partea faina e ca tati i-a in serios ideea cu inductia naturala dar pe de alta parte ma incurajeaza si sa spal podelele . Azi ne-am plimbat cu bicla vre-o 24 de km round trip pana la un castel din apropiere ... si am scapat prin urechile acului sa nu fim udati pana la piele, ca nu citisem prognoza inainte de a pleca si ne-am luat dupa cum arata vremea.
Turtu io iti scot daca nu mai rabdare - si te inteleg f bine ca nu mai ai rabdare... dar incearca sa-ti gasesti ceva ocupatii placute prin preajma casei, lasa serviciul!
Bujo si gallyb din ce imi aduc aminte de acum 4 ani, daca bb adormea inainte sa manance suficient trebuia alaptat mai dezbracat - acum cu caldurile din Ro nu stiu ce diferentza este intre imbracat/dezbracat - si gadilat la talpite daca da semne de somnic.

Monica 39+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

YAEL la cat mai multe lunite!

ALE regula de aur: nu trezi copilul sa manance. Daca el doarme si nu se trezeste la mancat , inseamna ca nu simte nevoia sa manance. Si eu stiu de lapte la cerere. In cateva luni copilul isi va face program singurel. Eu niciodata nu am trezit copilul sa-l fac sa garaie. Daca adoamre gata. Il las.

FLO acum incetul cu incetul ne revenim.Numai ca ma omoara caldura asta.

DARA eu zic sa o scoti putin afara. Dimineata e foarte bine.Seara mai putin ca banuiesc ca are program de baita,etc. Dar dimineata eu zic ca e numai bine.

CRISTINA multumesc ptr urari ptr nepoata. A implinit 9 ani si nici nu stiu cand a zburat timpul asta.

ANNA eu chiar eram tentata sa-i cumpar un carosel...acu' cred ca mai aman....

CAPRIOARA multumesc de urari. Vai iti face capul calendar sa stai intr-o camera cu 10 copii. Era asa o nebunie...valeleu. Nici eu nu ma simt bine cand sotul nu e acasa.....

SERENITY si mie imi place mai mult Gabriel.

VICKY saracul a suportat naspa tare....acum la intoarcere vrem sa schimbam ruta dar am inteles ca e tot asa naspa....nici nu stiu pe unde sa merg....

ANKA unde stau nepotii tai? Imi imaginez stupoarea lor saracii. Cred ca peste ani si ani....si Alessio va avea aceeasi reactie ca nepotii tai.

OANA eu tot sper ca trecand anii se fac drumurile....dar......

NARCISA asta e cu drumurile din Ro.

VIOLETA

BOTI vai imi pare rau de polipii astia...si sora mea suferea si a fost operata, sunt tare naspa....

MADA pai asa voi face si eu...anul viitor tre' sa vin ca al meu cumnat face nunta .Dar obligat voi veni cu avionul. Pe urma, voi veni doar daca mai este vreo nunta....[size=1] eu nu as putea ierta sotului o tradare....[size=1]

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Bebe Darius intra acum in operatie cu sanse minime....
Sa ne rugam pentru sanatatea si reusita operatie si pt Cami care este la pamant.
Doamne Dumnezeule si Maica Sfanta fa o minune pt un sufletel nevinovat si ajuta-l sa treaca cu bine peste aceasta incercare grea!AMIN

mina+ bebe Andreea Maria si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mina, ce spui tu acolo??? Dar de ce azi , nu trebuia luni? Si de ce cu sanse minime ?Ma rog si eu din tot sufletul sa-l aiba DD in paza pe bb Darius si sa faca o minune ca el sa se faca bine .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ma rog fierbinte pentru bebe Darius sa treaca cu bine de interventie, sa fie puternic si sa ramana alaturi de mami si tati!!! DOAMNE AJUTA-L SI FA O MINUNE PENTRU SUFLETELUL NEVINOVAT!!!

Chiar asa, de ce sanse minime, si de ce azi? A patit ceva bebe?

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Off Doamne, fie-ti mila de Camy si Darius si fa o minune si pt ei.
Sa speram ca Darius va dovedi inca o data ca e un mare luptator.
Doamne ajuta
Acum am vb si io cu Camy si e foarte suparata. Zicea ca ea observase ca ceva nu e in regula si s-a dus sa spuna la cadrele medicale sa faca ceva si au amenintat-o ca o dau afara din spital. Pana la urma s-a dovedit ca avea dreptate. Offf, oare e vreun spital in care sa nu se intample si din astea? Crek visez si io.

Danangie sa stii ca si io ziceam ca tine, cum sa trezesc puiu sa ragaie? Dar cand am vazut ca-mi vomita jet si pe nas si pe gura daca are aer in stomac si il pun la orizontala l-am pus la ragait asa dormind. Si crede-ma ca nu se trezeste sub nicio forma, ba chiar mai mult, daca e treaz adoarme instantaneu cand il bat pe spate Oricum e de preferat sa se trezeasca un pic si sa scartaie decat stau cu grija ca vomita si se sufoca, cel putin io asa cred, dupa ce-am vazut ca nu reusea sa mai respire cand ii iesea laptele si pe nas si pe gura. Tare m-am mai speriat, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca nu eram langa el.
Boti imi pare rau de polipi, si io m-am gandit la asta ca si Filip e fornait da nu permanent. Insa io tind sa cred ca la noi mai sunt niste secretii care n-au fost aspirate complet. Tare scumpa e si fiica-ta asta, cum doarme ea ca un om mare. Da sa stii ca Filipocu seamana si cu Vlad. Cel putin fruntea si sprancenele nu-s deloc ale mele. Io nici acu n-am sprancene cum are el Si forma si directia de crestere a firelor e a lu tac-su Nasu si obrajorii sunt de la mine si se pare ca si ochii se deschid la culoare, chiar mi-ar placea sa aiba ochii albastri ca ai mei.
Fetelor, asculati-o pe Capri si dati fuga la Carrefour. E bataie pe hainute, am luat si io o plasa plina. Set de 3 maiouase-3 lei, tricou-2 lei, puloveras-7lei. Super tare!!!
Io am incercat cateva mese sa-l fortez pe Filip sa pape mai mult cum zicea dr, dar imi vomita de fiecare data ce e peste, iar cand mai incerc sa-i bag tzatza, bibe sau lingurita in gura icneste de zici ca da tot afara. Ma las pagubasa si il las sa pape cat vrea el, si la cantar vad io ce fac si ce discut cu dr. Dar daca il fortez si da afara tot acolo ajung, ba chiar poate asimileaza si mai putin.
Ma ingrijorasem ca incep sa-mi pierd laptele ca sunt cam fleoschi tzitzili dar se pare ca e totusi. Dupa ce a tras Filip 110 am mai muls 80. Crek s-a reglat si nu mai produc in exces.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput