Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

UAU ce bebe mare

CLAUDINNA, sa fie sanatos si papacios (ca deja maaaare e).Si proaspetei mamici refacere rapida
Imi permiteti onoarea sa mai adaug un bebe in lista?

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alina saracutza sufera de n ori mai mult acum cu caldura asta.Are si febra?Ii dai tratament?
Fresh comanda de pe 10 iulie,hmmm.....inseamna ca a mea din 25 iulie va sosi sigur dupa ce nasc.Daca va mai sosi.Apropo tie nu ti-a facut dr programare la cezariana?
Vaaai Piolica piscina....ce m-as balaci si eu!!!!

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

tocmai cand vroiam sa imi iau la revedere de la voi si sa va zic ca astept maine sa vad ce s-a intamplat cu Claudinna, am vazut mesajul cu bb Razvan

SA FITI SANATOSI AMANDOI, SA TE INTREMEZI REPEDE ANCA SI SA POTI SA-L ALAPTEZI PE BB CA SA CREASCA MARE SI TE ASTEPTAM CU DRAG SA TE INTORCI SA NE SPUI TOATA POVESTEA NASTERII!!!!!!!!!!! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL!!!!!!!!!!

pup toate burticile si ne auzim maine la cafea si sa sarbatorim toate Mariile

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

felicitari Claudina!Recuperare rapida iti dorim!
bine ai venit pe lume bebe FLORIN RAZVAN!

sper ca mami nu i-a cumparat pampers si imbracaminte ptr o luna, ca la cat este de lungan si grasan, sigur nu are ce face cu ele

Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

clau_geo, bitza si voi sunteti racite ? asadar suntem 3 bucati . o sa iau si eu paracteamol si o sa pun picaturi in urechiushe. multa sanatate si voua sa va treaca cat mai rapid

piolica am inteles ca cele cu aburi fierbinti de la chicco fac galagie (are un prieten). cineva spunea aici ca cele cu ultra..... (nu stiu ce) care fac aburi reci ar fi mai bune. eu daca iau o sa iau unul asa . bitza ceramice am si eu. si cu prosoape ude si cu ceramice tot cu nasul uscat ma trezesc dimineata.

andreea_and eu nu stau cumintica. am fost azi sa iau 1 sutien alaptat jolidon (90b, 40 ron). papuci de casa iar vreau. si caut sosete pt spital (ca vreau noi). kilotzi moartea pasiunii am primit de la lr , camasi de noapte tot de acolo. si cam atat...plus bonus aripioare picante de la kfc de la magazin, nu de la lr :-)

codrutza sa ne aduci vesti buuuneeeeeeeee

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

fresh, sanatate multa si tie si lui bitza si sa ne auzim maine numai cu vesti bune

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

freshanana, merci de sfaturi. si eu tot la unul din ala smecher m-as baga, o sa urmez sfatul lui Kid, o sa-l pun pe lista.
mi-a placut faza cu aripioarele bonus (nu de la LR)
Laura, da.... o adevarata balaceala in pauza de prinz! plus ca ma duc si la jacuzzi / spa / nebunii! (e gratis)

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sper ca am calculat bine la Claudinna 37 saptamani si o zi...daca nu e corect sa imi spuneti.

Freshanana, de alea ziceam..dar au vreo valoare in bani pe ele?Adica tie iti e clar ca daca nu ai primit comanda de 30 euro mai poti face una de exact aceeasi valoare?

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Oau,Claudinna, felicitari pt bb grasun si refacere rapida!
Codruta, bafta la dr sa iasa colul bine la examinare!!
Freshanana, tu nu iei nik pt raceala?

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

bitza o sa iau paracetamol ca mi-ati adus voi aminte.

tzitziri da, au o valoare pe ele si un nr de cod (lung). deocamdata nu mai fac nicio comanda la ei ca inca nu am primit tot ce am comandat. cd o sa primesc tot o sa reconsider lr-ul. si poate folosesc si codul acela de reducere de 25%

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

piolica, piscina...aaaa...ce bine de tine. ce m-as mai balaci si eu pe canicula asta:)
laura, ii dau paracetamol. febra nu face, o cunosc prea bine, in 2-3 zile ii trece:)

alexa simami

Mergi la inceput