Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

A NASCUT CLAUDINNAAAAAA!!!!!!!! BEBE FLORIN RAZVAN ARE 4350 GRAME, 55 CM, SCOR APGAR 9!!!!!!!!
SI E FOARTE BUCALAT DUPA CUM SPUNE PROASPATA MAMICA!!!!!!

Felicitari Claudinna si recuperare rapida! Sa va traiasca bebe si sa va aduca numai bucurii!!! Mi-au dat lacrimile de emotie.................

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

WOW, WOW, WOW ce bebelus MARE!!!!!
Felicitari Claudinna!!!!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Wow, inca un bobocel!!!
Sa fii sanatos, papacios si cuminte, Florin Razvan! Felicitari Claudinna!!!!

Incep emotiile!!!!

Cred si eu ca e un bucalat la 4,300 kg, ce mai, flacau adevarat!!! Ditamai baiatul, inca o data mii de felicitari!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

super. claudinna sa-ti traiasca bb mare si sa fie sanatos si papacios. si sa te recuperezi cat mai rapid

tzitziri am primit niste foi cu niste coduri pe ele. cred ca despre asta vbesti

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

andy, si tie multi pupici ca ne-ai adus vestea!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CLAUDINNA SA-TI TRAIASCA FLORIN RAZVAN,SA CREASCA MARE SI SANATOS,IAR TU MAMICUTZO SA TE REFACI REPEDE.TE ASTEPTAM ACASA CU POVESTEA NASTERII.
Se pare ca de acum incolo vom intimpina tot mai multi bobocei

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

wow, claudina felicitari! razvanel, bun venit pe lume! multa sanatate si refacere rapida mamicutzei! un bblush sanatos si papacios!
laura, chiar n-am nici cea mai vaga idee cum a racit iti dai seama, pe caldura asta!!!!

alexa simami

Mergi la inceput

bitza si multam de urari

azi am primit coletul LR din...10 iulie. eu am si uitat ce am comandat. deci au trecut aproape 5 saptamani. pai pana vin restul comenzilor nasc de 7 ori. bn ca a venit si asta. tb sa invat sa ma multumesc cu putin

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

alina, nu pomeni de roboteala prin casa.. si eu cind stau acasa muncesc la greu, d'asta prefer eu sa vin la scirbici... ma odihnesc (plus ma duc la piscina)

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

clau_geo, bitza si voi sunteti racite ? asadar suntem 3 bucati . o sa iau si eu paracteamol si o sa pun picaturi in urechiushe. multa sanatate si voua sa va treaca cat mai rapid

piolica am inteles ca cele cu aburi fierbinti de la chicco fac galagie (are un prieten). cineva spunea aici ca cele cu ultra..... (nu stiu ce) care fac aburi reci ar fi mai bune. eu daca iau o sa iau unul asa . bitza ceramice am si eu. si cu prosoape ude si cu ceramice tot cu nasul uscat ma trezesc dimineata.

andreea_and eu nu stau cumintica. am fost azi sa iau 1 sutien alaptat jolidon (90b, 40 ron). papuci de casa iar vreau. si caut sosete pt spital (ca vreau noi). kilotzi moartea pasiunii am primit de la lr , camasi de noapte tot de acolo. si cam atat...plus bonus aripioare picante de la kfc de la magazin, nu de la lr :-)

codrutza sa ne aduci vesti buuuneeeeeeeee

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput