Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

gata le-am vazut!
Boo, este asa de dragutz bebelinul tau! mi se pare foarte linistit, asa cum doarme! si super smecheras cind scoate limbuta! ce dragutz poate fi! doamne, mai ai putin si-l vezi!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

EvaFfrumoasa camera are Luca! Si te inteleg cu Disney, eu am avut la Serban si acum mi se par uniforma, n-am mai pus la fata. Desi Winnie ramane pe covor si pe aplica din camera lui, pt pereti ii caut altceva dar n-am gasit nika inca ...Mara a primit crocobaurii din Brico, tare simpatici si discreti zic eu si tati( mama a fost cam oribilata la inceput, acum s-a obisnuit he,he ). Plus o constelatie fosforescenta mica pe tavan...

Despre culorinu-mi aduc aminte sa se fi discutat si sper sa nu ma repet, dar ca am vazut o mamica ce se gandea sa faca pereti albi+mobila alba si am zis sa va spun: atentie la alb!Albul este ft obositor pt ochiul bebelusului, de aceea este recomandat sa nu fie in exces, adica nu mobila alba+pereti alb, in landou e de preferat sa-i puneti un scutec colorat in dreptul capului, lenjeria sa fie colorata. Vorbim aici de albul imaculat nu de crem. Culorile recomandate pana la 6 luni ca fond sunt pastelurile. Culorile vii ii stimuleaza simturile dar nu-l odihnesc, deci nici acestea nu trebuie sa predomine.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

nu stiu sa scriu colorat si nici ingrosat dar cu toate astea, uram si noi din tot sufletul BUN VENIT PE LUME MICUTEI CARLA si RECUPERARE RAPIDA SI FARA DURERI ANCAI !!!!!!!!!!!!!!!

Nu mai poate omul sa faca suc de rosii intr-o zi ca uite cum ramane in urma si cu urarile si cu... capitolele. de dimineata citesc intruna si nici acum nu am ajuns la zi....

oricum urez fetelor care merg la control, multa bafta si numai vesti bune

claudinha,

julymorning, ma bucur nespus ca ai revenit pe forum

ma duc sa mai citesc din urma...

32+, Ruxandra Maria

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Codruta bafta azi!!!

Multumesc inca o data pentru gandurile voastre frumoase! Sa ne traiasca bebelusii si sa se bucure de locsorul pe care l-am amenajat pentru ei, fie ca e un coltisor de rai in dormitor fie ca e o camera intreaga. oricum ei sunt cei mai fericiti langa mami si tati, nu pun ei prea mult pret pe ce e in jurul lor (noi punem mai mult).
Picturile de pe patut sunt facute de tatal meu, iar tablouasul de sora lui, adica matusa mea. Sunt o familie de talentati, uneori ma gandesc daca n-oi fi adoptata ca prea sunt stangace la chestiile astea artistice. Acum il astept pe tata sa picteze ceva la Alex in camera, ca parca e cam goala asa, doar cu mobila.

Nadina, patutul nu mai e in camera aceea cu grinda Acolo e camera lui Alex, o sa vezi grinda in poza, chiar langa patutul ei de acum.

Andreea_and, eu nu am vrut neaparat polita, dar e utila. Asa a iesit, dupa ce am mansardat casa, e locul de la streasina, nu stiu cum sa zic, sub "ciuperca" acoperisului. E buna ca mai pot pune diverse chestii acolo si da, copilul e fericit sa se catere pe acolo.

Piolica, eu zic sa iti achizitionezi un higrometru inaintea umidificatorului. Asa cum zice si Simodina, poate nu e nevoie de el daca aerul e umed la voi in casa. El se foloseste oricum numai iarna, vara e umezeala. Iarna de la caldura aerul se mai usuca si daca e sub indicele de 30 atunci trebuie sa il umidifici cumva. Nici la noi nu au functionat sculele alea de pus pe calorifer si nici prosoapele umede. Am cumparat mai intai un umidificator de la Chicco cu abur cald, dar nu a fost prea ok. Aerul este fierbinte si e riscant intr-o camera cu un bb umblaret si curios. Apoi se facea extrem de mult condens, fie pe parchet, fie pe perete, aburul ala umezea totul...Nu l-am mai folosit si am luat unul tot de la Chicco dar cu ultrasunete, face un abur f f fin care nu se depune in jurul lui drept apa si care nu e fierbinte deloc. Il folosesc in noptile f friguroase cand centrala merge la maxim si nu poti respira ca ti se usuca gatul.
Dar...inca o data, nu toata lumea are nevoie de el...la noi e numai lemn sus in dormitoare si se usuca tare de tot, la bloc nu am avut o asemenea problema si un vas cu apa pe calorifer sau doua prosoape umede erau de ajuns. Mai bine astepti si vezi ce si cum, nu-l cumpara de acum. Pune-l pe lista. Acum au aparut de la o mie de firme si sunt multe pe baza de ultrasunete si cu aer rece. Unele au si functie de igienizare a aerului, ceea ce mi se pare super.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare fetelor!!!!!

Ma mai tineti minte?!??!?!
Din pacate eu nu mai am internet acasa de vreo 2 saptamani asa ca am lipsit nemotivat si nici nu sunt la curent cu ce se mai intampla pe DC. E foarte greu sa ramai in ceata asa dintr-o data, dar asta este.

Acum sunt la cineva la birou si mi-am permis sa intru un minut sa va scriu ca noi suntem in regula, am fost la control, la eco si totul este in termen.

Am vazut pe prima pagina ca a nascut si Anca. Multe felicitari si pupici. Sper ca totul este ok cu micuta Carla.

Va pup dulce si va imbratisez pe toate.

Pana reusesc sa am iar internet, dispar din nou......

PUP

aaaaa, avem 33 de saptamani dar nu am timp sa modific semnatura.....

iar pupici!!!!!

32+ Daria

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

simodina, kid, merci mult pentru sfaturi!
daca mai aveti idei, spuneti-ne. Sinteti niste comori.

chiar ce am primit un mesaj de la u n fost coleg care imi spunea ca a fost 'cam papagal' la primul copil si ca la al doilea s-a desteptat! cica a luat toate prostiile mai mult sau mai putin folositoare.

a_rose, cind incepi sa scrii mesajul, chiar deasupra ferestrei de mesaj ai Tip Caracter, Size si Culoare, plus Format Bold si alte nebunii. Selectezi textul si dupa aceea selectezi ce format vrei, culoare si alte nebunii.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

harnicutzelor.
piolica, suntem bine, multumim
desi sunt in cm, parca nu-mi mai ajunge timpul tot timpul gasesc ceva de facut prin casa, curatenie, calcat, mincare...
aaa, si sa va zic bomba, noi ne luptam cu canicula si alexa e racita cobza
fug sa mai citesc din urma si revin...

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

simodina, merci. tu-l foloseai numai iarna sau il puneai in functiune si vara?
bitza, eu ma mai trezeam de la aerul uscat din camera, d'asta am zis ca nu mi se par cine stie ce. o sa ma mai gindesc.
cred ca o sa pun umidificatorul pe lista de cadouri...

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

L-am folosit de la sf toamnei pana la sf iernii si doar in primul an ca apoi am rezolvat cu reglarea temperaturii de la calorifer si n-a mai fost nevoie. Camera lui este cea mai calduroasa dintre toate.Il foloseam doar noaptea ca pe zi nu statea ft mult in camera lui si in celelalte camere umiditatea era OK. A, ba mint, il mai foloseam apoi din cand in cand noaptea daca avea nasul infundat si puneam si ulei de nu mai stiu ce ( eucalipt sau altceva pt raceala si care era OK si pt bb de 1 an ).

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

kid, tatal tau a vopsit mobila? wow! super!
iar motanul in tablou e bestial! la fel ca in realitate! mor dupa motanul tau (si pot sa-ti spun ca eu sint fan catei si nu motani, asa ca sa-ti dai seama cit m-a dat pe spate albastreala lui!)

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

nocom imi pare bine ca sunteti k si imi pare rau ca nu ai net sa poti intra cu noi la povesti.Sper sa rezolvi cat de curand.
alina mai lasa treaba si mai stai si cu noi...da cum de s-a imbolnabit alexuta?

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput