Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Fresh, multumesc

eu am constatat ca din prima comanda pe care o dadusem cateva bodyuri de ex mai bine nu le luam..ca sunt de nou nascut si totusi au capse doar sus si intre picioare...si cum la nou nascuti e indicat sa nu le fortezi capul as reconsidera comanda si as lua altele cu capse pe margine....asa ca intr-un fel poate mai bine ca nu a venit.

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Fac capitol nou ca nu se mai poate.

Pauza 5 minute

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Jizas!! 4350 la 37 de saptamani.... mi-e rau! Claudinna, well done, girl!! Bine ai venit pe lume, Razvan!! Sa fiti sanatosi amandoi si va asteptam cu poze!

Si eu va trebui sa iau umidificator, inca nu m-am hotarat de care. Am citit pe net cum ca cele cu abur fierbinte ar fi cele mai bune, pt ca nu permit recircularea microorganismelor din aer! Eu nu-s prea convinsa, mai e pana la iarna.

Hmm... is chiar curioasa ce matza o sa produc si io curand... toata lumea ma incurajeaza ca o sa aiba peste 3 kg, iar asta micu' al Claudinnei cre'ca iese campionul odiseei... hihihi...

Kid, foarte faine camerele, imi plac pt ca sunt/par spatioase si aerisite. Sa stii ca am luat si eu cos pt scutece tot de la Tommee Tippee plus niste rezerve, astept sa vina coletul. Mie imi face rau de tot cu ochiul firma asta, am vazut si biberoane si alte nebunii de la ei, mi se par foarte ok. La noi nu prea se gasesc, sau doar foarte putine.
Fetele care ati facut cumparaturi din Carrefour pt bebelei, gen cadita, carucioare, hainute... ma puteti orienta nitel, ca eu urasc sa stau mult in supermarketuri d-astea, habar unde e zona pt astfel de cumparaturi. E in magazinul mare, nu?

Boo, mersic de raspuns, cred ca o sun si eu la spital sa intreb de neonatolog, bine ca iti spun astia. La mine o sa fie altcineva anestezit, dar am auzit despre Steriade ca ar fi cam cel mai bun de pe acolo.
Am iesit acum in curte un pic, e ceva infernal. In 5 minute, stand pe un scaun am ajuns uda fleashca si m-au luat palpitatiile. Asa ca m-am bagat la AC. Am si tras o cearta cu mama zilele trecute ca mi-a zis ca nu-s normala cu cat AC traiesc.... parca n-ar fi fost femeie insarcinata vara si ea (ca io-s nascuta in august, deci ar trebui sa stie). Vreau la mine acasaaaaaa

_
Our future determines our past
Fasolica de S37+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

felicitari Clauidnna pt Bebe!

bebemic
36+2 cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi gravidute si mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput