Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 11
felicic76 spune:
merci, fetele, acum sunt sigura ca s-a intors bebe!
am copiat mesajul despre Anca si Carla si la postul deschis de Anca
Uter hipercontractil.
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
iepurila spune:
Intai va necajesc si apoi ma duc sa citesc din urma.
De cateva zile, in fiecare seara, ma doare o masea (de minte, cariata). Aveti idee cu ce pot sa o calmez pana ajung la stomatolog. Ca azi nu am cum sa ajung si daca si deseara o iau de la capat cu durerea........
pup si revin
Eu, iepurica 29+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
clau_geo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Clau, c h i c b e b e livreaza acasa in 24 de ore de la comanda, si nu costa transportul, e gratuit pt comenzi de peste 50 RON in Bucuresti. Trimit la tine la usa un sofer de la ei si plata se face la livrare. Eu sunt addicted c h i c b e b e.ro si b a b y c o m f o r t.ro. Sunt fff seriosi, eu am comandat de doua ori la ei, sunt seriosi si prompti! 34+ LUCA Atat mai este pana vine !!!! AMR 37 ZILE!!! POZE VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
asta chiar e super mistooooooo, nu am stiut.
am reusit sa le vad pe ambele si ramane sa ma hotarasc pe care il iau.
si multumesc
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
simodina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
pai eu sunt o fricoasa,si avem 36 de saptamani si mi-e frica.....nu l-am mai vazut pe bebe demult....offfff a inceput sa imi fie frica.... asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s! 36+LUCA AMR 28 ZILE |
Musette esti haioasa! La fel stiu si eu, injectiile respective nu mai sunt importante la varsta lui LUCA. Chiar daca nasti la cu 2-3 zile inainte de 37 plamanii pot fii deja complet maturizati. Si daca nu oricum se rezolva dupa ce sta putin la oxigen...Oricum parca mergi si tu sapt viitoare la dr, nu?
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Salut fetili!Still 2in1! CLAUDINNA, DOAMNE AJUTA SA ITI STRANGI COPILUL IN BRATE CAT MAI REPEDE!!!MULTI PUPICI!! CALUDINNARAZVANEL Vaaai fetili...ce emotie...s-a dat drumul la nasteri...pe bune!!!! Clau..exact asa simt si eu durerile in partea de jos cand ma ridic (in special noaptea cand merg la shushu), scurgerea mai abundenta...si mai ales, simt si eu ca bebe e aproape. Acum beau lapte si mananc branzoaice..yammy Ma bag sa citesc si cap asta si revin 37+LUCAS AMR 3 saptamani!!! |
lasa Bitza ca o ducem noi pana la capat sunt sigura ca va fii bine
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andy_galro spune:
eva este foarte frumoasa camera lui Luca. sa o stapaneasca fericit si sa va jucati mult-mult acolo
tzitziri tinem pumnii sa fie totul bine
33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepurila De cateva zile, in fiecare seara, ma doare o masea (de minte, cariata). Aveti idee cu ce pot sa o calmez pana ajung la stomatolog. Ca azi nu am cum sa ajung si daca si deseara o iau de la capat cu durerea........ |
Imi dau si eu cu parerea... Si eu m-am dus la dentist pt ca aveam dureri mari (prin luna a 4-a) si dentista mi-a spus ca am gingivita de sarcina. Da, aveam si 2-3 carii pe care mi le-a rezolvat, dar sursa durerii era gingia. Asa ca am facut gargara cu Citrolin (contine si putin anestezic local - lidocaina). Intr-o seara m-a durut tare de tot si am luat o fiola de algocalmin. Dentista mi-a spus atunci ca imi pot cumpara spray cu lidocaina de la farmacie.
Nu stiu cum e la tine, poate algocalminul sa foloseasca.
Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Mimihoo spune:
iepurila, suna-l pe doctor si intreaba-l.
eu am luat algogalmin si nu mi-a trecut, am mai luat si paracetamol sinus si antinevralgic si tot nu mi-a trecut - am dezlegare la pastilele astea de la doctori.
Mimihoo spune:
lidocaina, zici. poate ca-mi va face cu asta anestezie locala ....ufff, de frica, parca nici nu ma mai doare asa de tare dintele
freshanana spune:
vai bitza cat poti fi de rea
tocmai vroiam sa te chem sa faci prezenta si tu imi spui ca papi branzoaice ? eu de unde sa scot acum branzoaice ? lapte am , am baut.
ieri am fost sa iau piersici ca nu mai stiu cine manca, dar azi nu am de unde sa scot branzoaice.
pe mn vad ca ma iau iar poftele. tocmai cd ma bucuram ca nu ma mai ingras mult
37+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui