Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

fetelee, vas invit la o salata re risii, cu ardei, ceapa si branza de vaca. Ii lipsesc castravetii si patrunjelul dar merge si fara.

Pofta buna!

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July tu parca ma intrebai cine o sa fie neonato la nastere nu ? Am sunat acum si am intrebat si se pare ca Luminita Cobac.
Ati auzit ceva de ea ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

CLAUDINNA!!!

Boo, o sa incerc sa pun niste poze, insa nu o sa fie mare lucru, avind in vedere ca am adus sus numai patutul si comoda, restul le-am lasat in garaj. ne mutam in oct-nov si nu avea sens sa aducem totul sus. Camera bebelinei este amenajata in camera de oaspeti, unde aveam deja niste mobila.

Laura, stai linistita, si mie mi-a zis doctorul ca fetita mea e mai mica... era cu 2 saptamini mai mica la un moment dat, dupa aceea a ramas la o saptamina. Nu toti copiii cresc la fel, unii au capul mai mic, altii mai mare si tot asa. Nu te stresa, bebelina ta e o finuta.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

tzitziri, sa stii ca noi am cerut banii inapoi de la LR. vroiau sa ne dea vouchers, sa se stearga cu ele undeva, asa ca sotul meu i-a sunat ieri si le-a cerut rambursarea sumei integrale in cont, ca si ei ne-au luat banii acum 6 saptamini si nu vouchers. mie-mi placea ce am comandat atunci, nu le mai au pe stoc, asta este, eu nu vreau altele. daca ma razgindesc o sa dau o comanda si gata, dar daca nu ma razgindesc nu am chef sa ramin cu bonurile lor.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Boostiu ca inainte era la Elias.Am inteles ca e o persoana ff dragutza iar ca neonatolog e OK, nu cred ca exista altul mai bun la Euroclinic. Stii si tu ca sectia de neonato la ei nu e prea perfomanta, nu accepta nasteri cu pb deci nu au medici extraordinari. Dar cand nu sunt probleme eu stiu din auzite ca e OK.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

fetelee, vas invit la o salata re risii, cu ardei, ceapa si branza de vaca. Ii lipsesc castravetii si patrunjelul dar merge si fara.

Pofta buna!

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Eu acum ies pe usa - am luat si patrunjel si castraveti.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Piolica, si s-au conformat laredoute?Iti baga banii in cont?Mie tot nu mi-au raspuns pana acum..si luand iar la bani marunti constant ca ce vroiam nu e pe stoc...

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD cuscra si multumesc
piolica..si eu voi face la fel,daca nu-mi vin produsele..banii inapoi si atat.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eu am primit deja vouchere prin posta
nuj dc le voi folosi ca m-au cam enervat cu chestia asta
c'est la vie

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

eu am primit deja vouchere prin posta
nuj dc le voi folosi ca m-au cam enervat cu chestia asta
c'est la vie

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Ai primit ca sa bagi numerele alea pe site??Atat?Adica mai poti face teoretic inca o comanda de valoare egala cu cea pe care o pierdusei?Mi se pare penibil daca e asa...ca puteau sa trimita alea prin mail,nu?

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput