Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

In sfarsit, am pus si eu poze pe contul comun, nu mai am decat de pus un tablouas la bb in camera, in rest este totul gata...Si bagajul de spital, si patutul, si hainutele sunt toate cu etichetele taiate, spalate si calcate (sa taiati etichetele de la gatut de acolo, ca tare pacatoase sunt, mie mi-a luat ceva operatiunea asta...).
Va invit sa le vedeti, sunt pe contul comun. Am pus si poze cu camera surioarei mai mari, pentru ca ea saraca a fost sacrificata mobila pictata a fost a ei si acum a trecut la bebe, iar ea a primit mobila noua...Dar cred ca a iesit frumos. Camera Alexandrei este f mare, dar peste vreo 2 ani acolo vor dormi amandoua fetele, iar camera mica, in care am pus mobila lui bebe va ramane de rezerva, pentru musafiri.
Am pus o poza de la nunta (noi ne-am casatorit religios dupa nasterea Alexandrei, asa ca a fost si ea prezenta la ceremonie, avea un an) si o poza cu motanul de care va povesteam ca este mascota familiei.

Va pup si tin pumnii stransi, stransi, pentru Claudinna!!!

Eva, mi-a placut mult camera lui Luca, sa o stapaneasca sanatos!

Am zis ca o sa va pun si o poza cu sufrageria mea...dar nu chiar acum ca sa vedeti cam cum arata o sufragerie cu un copil de aproape 3 ani in casa. Nu se vede mare lucru, e doar o maaare de jucarii peste tot. Asta e...nimic nu mai e ca inainte. Toata casa e cotropita cui jucarii stridente si colorate...triciclete si carucioare de papusi.

Simodina, Musette o sa vina cu noi la dr, in sfarsit sa ne cunoastem si noi in orele alea de asteptare.

Boo, Dr Cobac era sefa de neonato de la Elias si acum e sefa la Euroclinic. Deci daca pici pe tura ei e super, ca se presupune ca ea e cea mai cu experienta de acolo (fiind si sefa si dr de multi ani).

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fetelor chiar imi pare rau de comenzile voastre, mie imi plac lucrusoarele de la ei si par de calitate; am vazut la miniblu carusel ca cel pe care l-am luat de la redoute cu 32 euro, ghici cat era, 2 mil 900; sper sa gasim o modalitate sa-l instalam pe patutzul pliant

34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Piolica, si s-au conformat laredoute?Iti baga banii in cont?Mie tot nu mi-au raspuns pana acum..si luand iar la bani marunti constant ca ce vroiam nu e pe stoc...

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

DA! pt ca i-am sunat, de fapt sotul meu, si a vorbit cu seful de la livrari internationale. le-a zis ca numai clientul poate hotari daca aceepta bonuri si cum noi nu acceptam, sa faca bine sa ne dea banii inapoi. si a mers, a primit confirmare ca rambursarea se va face in bani si nu in bonuri.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Piolica, bine le-a facut.La noi nu stiu daca ar fi asa de draguti ca cica se pierd multe colete in Romania..ca si cum e vina mea ca nu trimit prin curier ca sa fie siguri ca ajung la destinatie..ca tot obrazul lor e la mijloc.

Kid, superbe ambele camere.Camera de bebe e la o mansarda, nu?Foarte foarte frumos.Si ce ditamai motanul

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

eva, ce dragutza este camera!!!!! super simpla si frumoasa.

am asa o ciuda ca ne mutam la o luna, doua dupa ce nasc... oricum, cum ne-am mutat, cum o sa facem camera bebelinei asa cum se cuvine. cit despre stickere, mie-mi placeau cele de pe vertbaudet din franta, intr-adevar sint mai mult pt fetite ca au floricele si fluturasi.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Eu daca il simt pe bebe sughitand numai jos...banuiesc ca e intors,nu?Ca doar nu se propaga sughitul din coaste jos

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Da, tzitziri, inseamna ca e intors copilul!

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Kid foarte dragut ai aranjat !!! Arata tare bine mobila asa pictata
Si motanul ... CATA MOTANUL !!!! Dar e tare simpatic

Multumesc mult de raspuns. Asa am inteles, ca ea va fi acolo la cezariana mea, deci nu ma mai complic sa caut sau sa aduc pe altcineva. O sa raman cu ea si gata.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am uitat, cosula ala alb cu capac albastru e din ala special de scutece ? Ma tot gandesc cat de util sau inutil e ..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

kid este super frumoasa camera...imi place mult....chiar ma intrebam si eu de cos din acela special pentru scutece

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

vai bitza cat poti fi de rea
tocmai vroiam sa te chem sa faci prezenta si tu imi spui ca papi branzoaice ? eu de unde sa scot acum branzoaice ? lapte am , am baut.
ieri am fost sa iau piersici ca nu mai stiu cine manca, dar azi nu am de unde sa scot branzoaice.
pe mn vad ca ma iau iar poftele. tocmai cd ma bucuram ca nu ma mai ingras mult

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Pai, bine, Fresh!!Norocoaso!Tu ti-ai mai pierdut pofta de mancare, ai mai stopat kg, dar eu...am o poftaStii cum se aseaza kg...vai, vai...noroc ca mai e putin!!Acum am trecut pe prune romanesti...Apropo, felicitari pt alegerea numelui copilului..ca de mult ma tin sa-ti zic si mai ales felicitari pt schimbarea semmaturii

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput