Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

nausica, multumesc mult. asa o sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Eva, tzitziri si babytza multumesc frumos de raspuns, intru acum pe reclamamascata insa speram sa-l gasesc si in cora sau carrefour ca sa nu il mai comand de pe net tinand cont ca nu ma pot deplasa la posta sa-l ridic.

se numeste intr-un fel anume ca sa ii scriu sotului sa stie ce sa caute?

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eva foarte dragut !! Bravo !!

Si eu am tot perna din aia de la Chicco si am luat-o tot pe motivul ca e alba, simpla, nu neaparat din cauza dispozitivului pe care nici nu stiu daca o sa-l folosesc. Eu vreau sa-i spal husa alba totusi. M-am gandit ca prima oara sa le spal pe toate.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Laura, stai linistita, fa injectiile si totul va fi bine cu nora mea cea scumpa
tzitziri
felicic sa stii ca si eu am simtit ceva de genul asta intr-o noapte, prin saptamana 30 parca, abia am inchis un ochi atunci, parca vroia sa iasa prin burta si pana atunci Mikul chiar nu facea faza din astea noaptea, asa ca am banuit ca a fost marea lui intoarcere, o sa vad la eco peste 2 saptamani (sunt o mama cam imorala...nu stiu cum naiba fac de imi ramane atat de mult timp intre ecografii si nu stiu nimic de pui, ultima a ost la 29s, acum fac la 36s)
Eva, camera lui Luca e super, te invidiez, dar o sa-i fac si eu Mikului cat de curand

34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Eva, tzitziri si babytza multumesc frumos de raspuns, intru acum pe reclamamascata insa speram sa-l gasesc si in cora sau carrefour ca sa nu il mai comand de pe net tinand cont ca nu ma pot deplasa la posta sa-l ridic.

Clau, c h i c b e b e livreaza acasa in 24 de ore de la comanda, si nu costa transportul, e gratuit pt comenzi de peste 50 RON in Bucuresti. Trimit la tine la usa un sofer de la ei si plata se face la livrare. Eu sunt addicted c h i c b e b e.ro si b a b y c o m f o r t.ro.
Sunt fff seriosi, eu am comandat de doua ori la ei, sunt seriosi si prompti!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 37 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Da,Eva, aia imi era curiozitatea

Eu daca il simt pe bebe sughitand numai jos...banuiesc ca e intors,nu?Ca doar nu se propaga sughitul din coaste jos

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Eva foarte dragut !! Bravo !!

Si eu am tot perna din aia de la Chicco si am luat-o tot pe motivul ca e alba, simpla, nu neaparat din cauza dispozitivului pe care nici nu stiu daca o sa-l folosesc. Eu vreau sa-i spal husa alba totusi. M-am gandit ca prima oara sa le spal pe toate.

Pai si eu tot ca e alba am luat-o, daca ma crezi cand am comandat-o nu stiam de dispozitivul ala! Apoi am vazut ce scria pe cutie, si am inteles de ce era asa scumpa! Dar am luat-o pt ca e alba! Ca altfel camera devenea pestritza tare, ceea ce nu vreau deloc! Plus ca albul il asociez cu igiena, daca e murdara se vede imediat si o spal repejor!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 37 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut fetili!Still 2in1!
CLAUDINNA, DOAMNE AJUTA SA ITI STRANGI COPILUL IN BRATE CAT MAI REPEDE!!!MULTI PUPICI!!
CALUDINNARAZVANEL
Vaaai fetili...ce emotie...s-a dat drumul la nasteri...pe bune!!!!
Clau..exact asa simt si eu durerile in partea de jos cand ma ridic (in special noaptea cand merg la shushu), scurgerea mai abundenta...si mai ales, simt si eu ca bebe e aproape.
Acum beau lapte si mananc branzoaice..yammy
Ma bag sa citesc si cap asta si revin

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Andy.p,Musette,
Ultima data era mai maricel cu 2 saptamani..eu sper sa ramana asa nu ca e baietel si e mai mare ci ca sa mai iasa din socoteli daca vine mai devreme pe lume.Sa faca mai repede greutatea si sa il ajute si injectiile facute.Daca nu eram in situatia asta nu ma deranja sa fie si mai micut.

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Tzitziritinem pumnii sa reziste colul tau maximum posibil. Oricum cu bb de 34+ ecografic si injectiile facute nu prea sunt riscuri...

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Simodina, multumim de incurajari.O sa vedem maine exact cum stam.

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput