Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy.p,Musette,
Ultima data era mai maricel cu 2 saptamani..eu sper sa ramana asa nu ca e baietel si e mai mare ci ca sa mai iasa din socoteli daca vine mai devreme pe lume.Sa faca mai repede greutatea si sa il ajute si injectiile facute.Daca nu eram in situatia asta nu ma deranja sa fie si mai micut.

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salutare la fete! Astazi mi-a lasat barbatul laptop-ul acasa si pot sa va salut pe lumina .

N-am citit din urma, doar am vazut ca se mai pregateste un bebe si ma grabesc la galerie:

HAI CLAUDINNA! HAI RAZVANEL!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

babytza..asa e mai avem putin.
Eva ff frumoasa camera lui Luca.
mimihoo dentistul meu mi-a facut numai lucrari minore fara anestezie... a zis ca anestezie dupa ce termin cu alaptatul sau cand se diversifica mancarea la bb.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Tzitziri, sunt sigura ca bb e bine si ca maine cand vii de la eco o sa ne dai numai vesti bune

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

andy, fara anestezie nu cred ca o sa rezist la scos de nerv, o sa vad ce zice si dentista mea. offfff!

EvaF, am vazut pozele cu camera si-mi place f. mult. Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo
foarte frumoasa camera lui bb, Eva. Am vazut in patut un suport de la chicco , e cumva ce in care il pui pe bebe si il tine sa nu se rasuceasca in lateral? am vazut ceva asemanator la cursurile firstbb si chiar vroiam sa ii iau si eu. Daca e vorba de acel suport de unde l-ai luat?

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Multumesc Clau, Babytza, Nausica!
Clau, da, e vorba de positionerul de la Chicco, care il tine pe bebe pe spate in timpul somnului si in lateral pt regurgitare! Are si un dispozitiv care imita bataile inimii mamei, pt a-l linisti, dar nu esti obligata sa il activezi! Sau nu pui baterii! Eu l-am comandat la c h i c b e b e .ro, e 107 RON. Mai exista un tip de positioner mai ieftin la Miniblu, insa nu imi place ca e colorat tare si are niste jucarii de plus care nu imi par safe deloc! Intra si tu pe ambele site-uri si iti faci o parere!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 37 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Clau_geo, sper sa fie asa.Pana iti raspunde Eva: eu am luat pernita de fixat bebe intr-o parte de la Chicco odata cu carutul de la bimbomarket.Eva se poate sa o fi luat de reclamamascata de pe site.

Eva, foarte frumoasa camera lui Luca.Dar am si eu o intrebare:in pat sunt doua treburi Chicco.Una e pernita aceea de fixat bebe intr-o parte si cealalta cutie mai mare pe care scrie +5 ce e?Dispozitiv de supraveghere?

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eva am luat si eu pernuta ca vorbeai tu de ea si mi-a placut, dar nu stiam de dispozitivul ala....Nici nu am vazut ca are asa ceva. Si mie mi-a placut tot din motivul asta, ca e alba simpla....

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo
Fetelor, voi ati fost la dentist de cand ati ramas insarcinate? Eu trebuie sa ma duc astazi sa-mi scoata nervul la un dinte si cam am emotii cu anestezia

eu am fost la dentist in trimestrul al doilea (cind stiu sigur ca e liber la anestezie) si dr. mea a folosit si spray cu lidocaina si anestezie fara adrenalina, doza minima. vorbisem cu doctorul inainte si ii cerusem ok-ul. in schimb, nu m-a lasat sa fac radiografie.

cel mai bine e sa iti intrebi doctorul, sau ideal este sa vb dentistul cu doctorul, sa se inteleaga pe limba lor.

Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri
Eva, foarte frumoasa camera lui Luca.Dar am si eu o intrebare:in pat sunt doua treburi Chicco.Una e pernita aceea de fixat bebe intr-o parte si cealalta cutie mai mare pe care scrie +5 ce e?Dispozitiv de supraveghere?

Tzitziri, multumesc . Cred ca vorbesti de perna antisufocare de la Chicco. E o perna plata si cu gauri, pe care o voi folosi mai tarziu, in nici un caz cata vreme are sub 6 luni! Eu acolo la poze mai am un album "Lucrusoare Luca" unde arat fiecare lucrusor in parte. Uite aceasta este perna:
pernita antisufocare

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 37 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput