Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 8
clau_geo spune:
Felic stiu ca prin saptamana 27 si eu am simtit ca tine iar cand am fost la control mi-a zis ca s-a intors. e posibil ca si bb al tau sa se fii intors, asa ca poate scapi de cezariana
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
tzitziri spune:
Musette, aveti 36+ adica sapt 37...daca alea de care zic eu sunt saptamani implinite atunci mai aveti cateva zile.Uita-te cate mai am eu si o sa vezi ca situatia e ceva mai disperata
Eu maine ma duc la eco si sper ca macar bebe sa fi ramas mai maricel ca dezvoltare si sa nu aiba chiar 33 de sapt ca dupa UM...sau Doamne fereste mai putn.
32+
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
musette asta e si explicatia mea ca stiu sigur ca nu am ramas insarcinata in perioada normala de ovulatie,eu avand si ciclu neregulat...
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
tzitzri iti tin pumnii sa fie bine
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Musette, aveti 36+ adica sapt 37...daca alea de care zic eu sunt saptamani implinite atunci mai aveti cateva zile.Uita-te cate mai am eu si o sa vezi ca situatia e ceva mai disperata Eu maine ma duc la eco si sper ca macar bebe sa fi ramas mai maricel ca dezvoltare si sa nu aiba chiar 33 de sapt ca dupa UM...sau Doamne fereste mai putn. 32+ bebe David Lucrusoare bebe David |
Tzitziri acu te iau eu,tu nu ai la ce te gandi rau,bebe maine va fi in grafic,mai maricel cum ii sta bine unui baietel!!!!!!!!!!uite scot niste agitate pt tine si David!
Tzitziri si David
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 28 ZILE
EvaF spune:
Felicic, puiul meu s-a intors in pozitie craniana in saptamana 26 iar eu nu am simtit ceva deosebit. Explicatia pe care o gasesc este ca el miscand atat de mult, in continuu si peste tot, a fost greu sa imi dau seama de ceva!
Musette, merci.
Din pacate toate stickerele Disney pe care le vad sunt aceleasi peste tot, le voi gasi in toate camerele de copii, devin un stereotip! Nu vom pune nimic Disney pe pereti, ci cu totul altfel de stickere! O sa va arat cand le punem! Iar camera vreau sa ramana cat mai putin incarcata, peretii destul de liberi, nu vreau o camera incarcata pentru puiul Luca! Pe zabrelele patutului va avea multe jucarii spirala, caruselul iar acel corp de cuburi va fi plin de jucarii, daca mai incarc si peretii devine insuportabil! Si psihologii spun ca o camera bogata in imagini si culori oboseste copilul. De fapt, v-am zis deja ca va fi imbracat colorat si atat, simplu, uni, fara imprimeuri stridente iar camera va fi destul de sobra, vesela dar sobra! Asa ne-am imaginat amandoi o camera omogena, in doua tonuri si atat, si calduroasa! Jucariile si salteluta de joaca vor fi singuele pete de culoare mai evidentiate.
34+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 37 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
Eva imi place f mult camera lui Luca !!!
Musette stai mamico linistita, nu te mai agita ca bb e bine
Andy mamica curajoasa !!Mai ai putin si tu si o sa iti vezi puiutul...
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Nausica spune:
citat din mesajul lui EvaF Fetelor, camera lui Luca nu este completa, imi mai trebuie un fotoliu de alaptare, caruselul, stickerele murale si alte cateva obiecte, dar va pun catea poze cu camera puiului meu asa cum arata ea azi! |
foarte frumoasa camera lui Luca! s-o stapineasca sanatos.
si nedelcu o sa aiba aceeasi mobila (inclusiv comoda cu sertare), in plus comoda cu masa de infasat din gama patutului.
noi inca n-am zugravit camera lui nedelcu (ma rog de taica-su sa incepem o data...) dar eu as fi vrut in alb. acum, dupa ce am vazut la tine ce bine arata mobila alba pe peretele colorat, ma mai gindesc.
si am mai observat ca avem aceeasi problema cu perdelele. fiind acelasi tip de bloc, si eu am nisa aia adinca la geam, si ma enerveaza ca perdelele astfel fixate iau din spatiu.
Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
clau_geo spune:
citat din mesajul lui EvaF Felicic, puiul meu s-a intors in pozitie craniana in saptamana 26 iar eu nu am simtit ceva deosebit. Explicatia pe care o gasesc este ca el miscand atat de mult, in continuu si peste tot, a fost greu sa imi dau seama de ceva! Musette, merci. Din pacate toate stickerele Disney pe care le vad sunt aceleasi peste tot, le voi gasi in toate camerele de copii, devin un stereotip! Nu vom pune nimic Disney pe pereti, ci cu totul altfel de stickere! O sa va arat cand le punem! Iar camera vreau sa ramana cat mai putin incarcata, peretii destul de liberi, nu vreau o camera incarcata pentru puiul Luca! Pe zabrelele patutului va avea multe jucarii spirala, caruselul iar acel corp de cuburi va fi plin de jucarii, daca mai incarc si peretii devine insuportabil! Si psihologii spun ca o camera bogata in imagini si culori oboseste copilul. De fapt, v-am zis deja ca va fi imbracat colorat si atat, simplu, uni, fara imprimeuri stridente iar camera va fi destul de sobra, vesela dar sobra! Asa ne-am imaginat amandoi o camera omogena, in doua tonuri si atat, si calduroasa! Jucariile si salteluta de joaca vor fi singuele pete de culoare mai evidentiate. 34+ LUCA Atat mai este pana vine !!!! AMR 37 ZILE!!! POZE VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
foarte frumoasa camera lui bb, Eva. Am vazut in patut un suport de la chicco , e cumva ce in care il pui pe bebe si il tine sa nu se rasuceasca in lateral? am vazut ceva asemanator la cursurile firstbb si chiar vroiam sa ii iau si eu. Daca e vorba de acel suport de unde l-ai luat?
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
Mimihoo spune:
Claudinna, tin pumnii!
Fetelor, voi ati fost la dentist de cand ati ramas insarcinate? Eu trebuie sa ma duc astazi sa-mi scoata nervul la un dinte si cam am emotii cu anestezia
Mi
33s+ cu Sofia