Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 7
musettepink spune:
Andy felicitari pt bebelina!!!!Mai are timp sa se intoarca,nici al meu nu era intors dar am citit ca prin saptaman 36 se intorc deci mai e timp.Fetelor dar vad ca voua va da injectii de maturare a plamanilor,mie nu mi-a zis nimic la ultimul consult,sa vad saptamana viitoare cand merg,acu mi-e frica daca ma apuca nasterea si nu am injectile facute?????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 28 ZILE
EvaF spune:
Laura, stai linistita cu pozitia lui bebe, se mai poate intoarce! Daca nu, nu e o drama! Important e ca e sanatoasa! Mai micutza cu o saptmana nu e ceva ingrijorator, dupa parerea mea, mai ales ca e constanta dezvoltarea de la inceput, nu? Adica nu a ramas brusc in urma...Totul e bine!
Cu injectiile alea nu te pot ajuta cu o parere, dar stiu ca si Anca a facut!
Pupici
34+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 37 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
fresh,tzitziri,clau multumesc de incurajari ,ma simt mai bine acum stiind ca si voi ati facut injectiile si ca sunt k.
andy_g,andreutac multumesc
felicic,da eu oricum fac cezariana,cred ca asa ar trebui sa simti cand se intoarce bb.
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
Eva f draguta camera...dar sa pui si ceva din desene animate,adica mie asa imi place la copii dar arata f frumos.De unde iti iei fotoliu de alaptat?si eu vreau unul dar toate sunt prea mari si nu prea mai au loc in camera iar ce am vazut la Ikea nu mi-a placut si unele mi s-au parut exagerat de scumpe un fotoli 1000 ron.......mai cautam.o sa pun si eu poze saptaman viitoare cu toate aranjate,ca maine vine si patutul.
36+LUCA
AMR 28 ZILE
tzitziri spune:
Musette, tu nu ai la ce sa te gandesti rau?
Pai injectiile alea se dau si ele pana la un anumit numar de saptamani.Din saptamana 37 bebe nu mai e prematur, are plamani formati si nu mai are nevoie de stimulente.
32+
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
musettemultumesc..stai linistita ca nu la toata lumea sunt indicate injectiile ..mie mi le-a dat ca e bb cu capul sus si a zis ca s-ar putea declansa mai repede nasterea si plus ca e mai micutza.Altor fete li s-au dat din alte motive.Poti sa intrebi cand mergi ca sa te linistesti.
Eva..e constanata diferenta,nu e dintr-o data,dar eu tot am sperat ca va recupera...ca la voi si la tine bb-eii sunt mai mari decat ar trebui,nu mai mici.
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Musette, tu nu ai la ce sa te gandesti rau? Pai injectiile alea se dau si ele pana la un anumit numar de saptamani.Din saptamana 37 bebe nu mai e prematur, are plamani formati si nu mai are nevoie de stimulente. 32+ bebe David Lucrusoare bebe David |
pai eu sunt o fricoasa,si avem 36 de saptamani si mi-e frica.....nu l-am mai vazut pe bebe demult....offfff a inceput sa imi fie frica....
36+LUCA
AMR 28 ZILE
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Andy felicitari pt bebelina!!!!Mai are timp sa se intoarca,nici al meu nu era intors dar am citit ca prin saptaman 36 se intorc deci mai e timp.Fetelor dar vad ca voua va da injectii de maturare a plamanilor,mie nu mi-a zis nimic la ultimul consult,sa vad saptamana viitoare cand merg,acu mi-e frica daca ma apuca nasterea si nu am injectile facute????? asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s! 36+LUCA AMR 28 ZILE |
eu stiu ca injectiile cu dexametazona se dau in ideea de nastere prematura si ca bb nu are timp sa isi dezvolte complet plamanii. Probabil ca la tine nu a fost cazul si bb e dezvoltat bine.
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
musettepink spune:
Andy dar poate ai ovulat tu mai tarziu si micuta atunci e in grafic daca zici ca mereu a fost asa.
36+LUCA
AMR 28 ZILE