Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
freshanana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Freshanana am glumit ,stiu ca nu o sa-i pese de Winnie....vorba sotului tu faci camera cu Winnie pt bebe sau pt tine??? si recunosc deocamdata e pt mine ca e pe gustul meu el mai tarziu o sa-si aleaga.... asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s! 36+LUCA AMR 28 ZILE |
noi am facut camera pe gustul lui (cu verde) la 5 ani
acum la 8 ani vrea cu rosu si albastru ca a devenit stelist. si i-am spus ca eu nu ii fac camera noua la fiecare 3 ani. sa mai astepte vreo...8 ani si ii fac camera de adolescent. pana atunci cine stie ce ii mai trece prin cap
37+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
andy.p spune:
So ne-am intors.Totul e bine creier,inimioara,am auzit-o cum batea ca la un iepuras,cordon ombilical.Bineinteles ca nu i-a placut la eco a dat din maini si din picioare.Control pe masa col inchis.Acuma partea mai putin buna e ca e tot mai mica cu o saptamana ,dr zicea ca poate e fetita si va fi mai mica.Sta cu capul sus ,n-are de gand sa se intoarca.Dr zicea ca din cauza asta s-ar putea rupe mai repede membranele asa ca mi-a dat dexametazone ptr maturarea palmanilor ...2 odata la 12 ore o zi.
Stiu ca mai sunt fete care au luat,voua cum vi-a dat?Tot asa?
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
freshanana spune:
andy.p stai lini ca totul e in grafic
tzitziri a facut si ea injectiile astea
eu am facut 3 bucati o data la 8 ore acum 1 saptamana
deja injectiile astea devin ceva obisnuit
37+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
tzitziri spune:
citat din mesajul lui andy.p So ne-am intors.Totul e bine creier,inimioara,am auzit-o cum batea ca la un iepuras,cordon ombilical.Bineinteles ca nu i-a placut la eco a dat din maini si din picioare.Control pe masa col inchis.Acuma partea mai putin buna e ca e tot mai mica cu o saptamana ,dr zicea ca poate e fetita si va fi mai mica.Sta cu capul sus ,n-are de gand sa se intoarca.Dr zicea ca din cauza asta s-ar putea rupe mai repede membranele asa ca mi-a dat dexametazone ptr maturarea palmanilor ...2 odata la 12 ore o zi. Stiu ca mai sunt fete care au luat,voua cum vi-a dat?Tot asa? 35+bbelina AMR 5 saptamani laura si andy (07.04.2002) |
Pai daca diferenta e constanta in timp nu mi se pare nici o treaba daca e mai micuta..oricum ei nu cred constant.Eu am facut o injectie la 8 ore ..3 fiole.Si a zis clar ca nu e nevoie sa repetam, desi eu am mai putine saptamani ca tine.
32+
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy_galro spune:
laura ma bucur ca bebelina e bine si sanatoasa....poate ca se va intoarce totusi....felicitari si pentru colul inchis.
33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
musettepink spune:
Freshanana f tare,daca e stelist baiatu!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 28 ZILE
clau_geo spune:
citat din mesajul lui freshanana andy.p stai lini ca totul e in grafic tzitziri a facut si ea injectiile astea eu am facut 3 bucati o data la 8 ore acum 1 saptamana deja injectiile astea devin ceva obisnuit 37+ Vlad Alexandru puiutz poze puipui |
Andy sunt de acord cu Fresh, stai linistita ca bb e bine si daca nu se intoarce faci cezariana si scapi si de durerea din travaliu
dexametazona am facut si eu in spital 4 buc asa ca e bine daca ti le-a dat, pt siguranta. si stai linistita ca sigur o sa fie bine
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
EvaF spune:
Fetelor, camera lui Luca nu este completa, imi mai trebuie un fotoliu de alaptare, caruselul, stickerele murale si alte cateva obiecte, dar va pun catea poze cu camera puiului meu asa cum arata ea azi!
Poze cu camera lui Luca aici
34+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 37 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andreutac spune:
Laura, felicitari pt. bebelina! Fa injectiile si stai cumintica, astfel incat sa fie totul ok pana la final.
Abia astept sa vina ziua de marti sa-mi vad si eu bebelina la eco!!! Poate de data asta vrea sa ne arate si noua fatuca s-o pozam pt. album.
Andreea
32+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
felicic76 spune:
asteptam vesti de la CLAUDINA
dyanira: tot 2 in 1? pe unde umbati?
andy.p: felicitari pentru bebelina finuta, tu oricum faci ceza, nu?
Intrebare: ati simtit cand s-a intors bebe? Aseara eram in cada, doar cu dushul pe mine si am simtit cum imi pleaca toata burta, mai ales pe partea dreapta si la cateva minute o presiune puternica in partea de jos. Eu cred ca bebe a luat startul, ca de dimineata simt fluturasi numai in partea de jos, rar pe sub coaste cum se intampla pana acum.
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei