Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Unde a-ti disparut iar?va acupa biencutele tot timpul?!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Stiti ce cred eu ca se intampla de nu mai postam asa des?
Cat au fost fetele mai micute, noi eram mai nestiutoare, mai disperate ca nu stiam ce si cum sa facem...si intrebam toate cele pe-aici pe forum...
Acum, deja si ele au crescut, noi ne-am intrat in mana(cat-de-cat), ne-am acomodat unele cu altele si savuram cu placere aceasta noua senzatie(cel putin la mine se aplica).
Acum intram mai rarut, sa vedem ce mai fac fetele, mai postam din cand in cand, dar ia sa vedeti cand are vreuna vreo problema urgenta(Doamne-fereste), cum apar postarile ca ciupercile dupa ploaie
Am dreptate sau nu?

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Adriana asta cam asa este...dar ar fi frumos macar seara sa intram sa ne mai salutam,sa mai scimbam o vorba...nu?
si cu dintisorii...e ca si cum Biencuta mea ar avea aproape 8 luni nu aproape 10...cel putin pana la 1 an daca nu chiar pa la 1,5 ani(asta v-or decide doctorii) din pacate ea e prematura si chiar daca s-a dezvoltat frumos e putin mai in urma din alte puncte de vedere...dar eu zic ca ea vrea sa-mi arate ca poate...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput

LaLa, imi place tare mult de tine ca esti in continuare "cea mai optimista mamica", pe bune, bravo!!!
Uitati, fetelor, eu de exemplu am o ... problema (sa zic), pe care vreau sa o discut cu voi, poate ma puteti ajuta:
Bianca mea nu mananca nimic daca nu este PASAT foarte bine, sa fie crema....fructele i le dau pe razatoarea de sticla si le mananca asa, dar supa trebuie musai sa i-o fac la robot (blender), ca altfel nu inghite....
azi am vrut de exemplu sa-i dau mamaliguta cu branza si smantana, dar de la prima lingurita s-a inecat, a bulbucat ochii si statea cu gura cascata ca si cum ar vomita, dar nu avea nici aer sa respire, asa rau m-am speriat, am intors-o imediat cu picioarele in sus si si-a revenit, ca i-a cazut jos tot ce avea in gura....asa patesc si cu biscuitii de la nestle, care cica sunt speciali pt bebelusi peste 8 luni....ii molfaie, si cand ii simte in cerul gurii, se ineaca....nu stiu cum s-o fac sa manance si ea mai solid, nu numai zeama.....
Doctora mi-a zis ca la 8 luni ar trebui sa manance bine pisat cu furculita....eheee...da de unde!

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Adriana si Bibi manaca inca legumele facute la robot,doar carnita i-o maruntesc cu cutitul,bine dar ea mananca biscuiti,banana intregi
Si eu l-a inceput la i-am dat pufuleti(desi nu prea sunt de acord cu ei) si ii mai dau si acum dar mai rar...si ea asa a invatat sa mestece ideea e ca nu prea are cum sa se inece cu pufuleti si de cate ori mananc ii dau si o coaja de paine s-a morfaie ca altfel nu ma lasa sa mananc...eu zic ca asa a invatat sa mestece...acuma nu stiu daca am dreptate dar eu ti-am zis ce am facut eu...A si la noi au mai functionat si cerealele de la MILUPA(cu iaurt si fructe,cele de la 8 luni + ,care stimuleaza masticatia)

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna mamicutelor de Biencute
Adryana eu i-am dat Biencutei tot asa pasate cu blenderul absolut tot,acum incerc sa ii pasez cu furculita asa.Dar sa sti ca nu mananca excelent,incet incet invata ea nu o fortez.Ii dau si eu acum miez de paine,biscuite si suge asa la ele pana se inmoaie,dupa care inghite.Ea sta la masa cu noi,daca ma vezi cum mestec mancarea sa ma vada,asa invata si ea zic eu.Dar ce ma face sa rad este faptul ca orice prinde baga in gurita,dar daca ii dau un biscuite, painica sa ia in manuta sperand le duce la gurita,ea le zvarle autommat.Nu te panica invata ea pana la urma,iar la capitolul dintisori noi nu avem nici unul.Oricum noi suntem si mai micute avem 7 luni si aproape o saptamana.
LALA felicitarii pt dintisori,restul invata ea incet incet,eu zic ca important este ca ele sa fie sanatoase.

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris

Mergi la inceput

aurel_cris...,normal ca impotant e sa fie sanatoasa,dar spuneau zuzicile ca daca tine o manuta mai mult stransa(in pumn) e semn de retard...si Bibi are destule momente cand tine amandoua manutele asa,dar mie nu mi-se pare un copil cu retard tinand cont de cum s-a nascut si in plus eu vreau sa cred ca daca Dumnezeu a ajutat-o cand a fost bolnava o va ajuta mereu si va fi mereu sanatoasa
Fetelor sunteti ocupate?Mai dati si voi un semn!

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput

Iar a-ti disparut din peisaj?!Va pun absente nemotivate!!!

Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput

PREZENT!
Hai ca eu ma tot gandesc cu ce discutie sa va provoc sa postati....LaLa, ai vreo idee? Ca vad ca tu esti mai activa p-aci...
Hai sa deschidem un subiect care sa provoace fetele sa raspunda, ce zici?
Asta daca au timp si mai intra p-aici macar sa vada daca s-a mai scris ceva...
Eu am trecut la un moment dat niste intrebari, dar am primit raspunsuri...anemice, sau deloc...
Poate ai tu o idee mai buna

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Pai eu una am o intrebare care ma macina pe mine...chiar daca nu pare interesanta...ar fi bine venite raspunsurile
So,intrebarea este: Eu ma gandesc la un al doilea copil,dar imediat dupa zic mai bine nu.Unul sa-i ofer tot lui,dar parca nici unul nu-i bine.Dar daca nu il voi putea iubi la fel si pe cel de al doilea?
Deci voi ma vreti un copil?Cand?
A cred ca mai am intrebari:
Ce le cumparati puiutelor de mos nicolae si de mos craciun?
Cand le luati motul?
Cum ve-ti sarbatori prima aniversare?

Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput