Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Adryana_4u spune:
noi ne-am intors...nu prea i-a placut biancai ca nu era la ea acasa, plus vreme naspa, ploaie, n-am putut s-o scot in rest suntem bine, a trecut raceala, ma asteptam sa gasesc ceva mai mult scris de voi....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
LaLa_20 spune:
hello!bate vantu pe aici?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ella10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 hello!bate vantu pe aici? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea ![]() Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
se pare ca da,cam bate vintul....
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Adryana_4u spune:
si pe forum ca si afara...cel putin la noi in constanta este furtuna de-a binelea...sufar dupa vara, dupa plimbari in parc...cand ma gandesc ca vine iarna ma ia groaza...
as fi scos-o pe Bianca putin afara, dar bate vantul ca turbatul, iar ea tine gura deschisa, si nu vreau sa ne procopsim cu ceva la gatut...abia ne-am revenit din raceala...am scos-o putin in balcon...nu-i acelasi lucru, dar macar i-a luat nasul putin aer....voi cum va descurcati cu treaba asta?
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
greta4you spune:
buna fetelor...
....nasol ca vine iarna...dar asta e ...trebuie sa ne adaptam...pana la urma noi suntem fetite nascute in iarna....
...noi avem 4 dintisori...au fost nasoale zilele in care am suferit de dureri de dinti...dar au trecut...in rest suntem bine...
vreau sa spun ca Mara se ridica in patut singura de mai bine de 3 saptamani si ca face pasi tinuta de mana foarte bine..e foarte activa si noi credem ca nu peste mult timp va face singura primii pasi....
Adryana_4u spune:
Uau, Greta, 4 dintisori, bravo...noi avem abia unu, si acum sparge al doilea (de jos amandoi)...mi-a cam miorlait noaptea asta, dar stiam de ce, ca am vazut de ieri pe zi ca iese al doilea dintisor...nu m-am panicat, am luat gelul (Pansoral), am dat-o si a adormit pana la 7,30 dimineata, cand a trezit-o tati ca a facut zgomot cu usa de la sifonier
Si Bianca se ridica in patut de mult, si isi da si drumul la maini, sta ce sta si apoi cade in fund....afara nu mai pot s-o tin in brate , mai ales daca sunt si copii prin preajma, vrea si ea sa alerge pe jos...o tin de manute si merge....nu bine, dar macar incearca...mai paseste si lateral , nu numai in fata..![]()
Va pupic, mai dati de veste....apropo, va intrebasem...voua v-a venit ciclul? ca mie mi-a venit si nu as vrea sa iau pastile cat alaptez(chiar daca se zice ca sunt sigure), noi o tinem cu prezervativul, dar stiti cum e....mai bine fara....
Bianca creste
de toate
aurel_cris spune:
In sfarsit am reusit si eu sa mai intru pe forum dupa o luna si jumatate..am fost super ocupata.Ne-am botezat si noi in august,dupa care am plecat la mare 2 saptamani,alta saptamana pe la tara.La inceputul luni a plecat tati in Manchester iar pe 13 am zburat si eu cu Bianca.Vreau sa va spun ca am avut niste emotii...,am zburat singura cu excala la Praga.M-am descurcat excelent,toata lumea a fost draguta si ma ajutat iar Bianca a fost tare cuminte,in primul avion a adormit iar la al doilea sa jucat si a mai bagat un pic de somn.Am sperat ca aici va dormi mai bine fiind mai racoare dar au fost sperante desarte.Se trezeste cam de 3-4 ori pe noapte iar la 6 e fresh pusa pe joaca.Ziua doarme cam 1-2 ore in rest se joaca,plimbarica,mancarica e.t.c.Am noroc ca a venit tata la noi de data asta si ma ajuta enorm,o plimba,se joaca cu ea iar eu pot sa fac mancare,curat,spalat,calcat s.a.Sincer m-am cam saturat si eu acasa pt ca tot timpul am treaba,bine e sa ai si casa maricuta dar la munca...te omoara.Maine ne ducem si noi la vaccin iarasi ii incep hepatita B,peste 2 sapt i fac a 3 doza din cel obligatoriu.In rest ce sa zic Bianca papa bine,e super iute si incepe sa isi formeze personalitatea.Cam atat despre noi deocamdata ca m-am lungittttt.
Pupicuri la toate Biencutele si mamicutele lor
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
LaLa_20 spune:
aurel_cris ma bucur ca ne-ai dat de veste si ca sunteti bine...
Deci noi suntem campioane la dintisori?Avem 6...si mai urmeaza 2!!!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
Adryana_4u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 aurel_cris ma bucur ca ne-ai dat de veste si ca sunteti bine... ![]() Deci noi suntem campioane la dintisori?Avem 6...si mai urmeaza 2!!! Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea NOU!!! Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
MAMA CE DE DINTISORI...dar bine, e si cea mai mare Biencuta, e normal sa ne dea clasa
Aurel, ma bucur ca sunteti bine, si ca ai o fetita cuminte...
Pup toate fetele, fara exceptie

Bianca creste
de toate
LaLa_20 spune:
Si noi si noi 

toate fetele!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!