Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)
Raspunsuri - Pagina 2
LaLa_20 spune:
Adriana multumesc!!!
Si tie!
sa ai parte numai de fericire si multe impliniri alaturi de Bianca si de taty!!!
P.S.:DACA NU MAI INTRI PE LA ZUZE(REPET CHIAR IMI PARE RAU,SUNTEM MULTE SI TOATE TRECEM,MAI DES SAU MAI RAR PRIN FAZA DE IGNORARE INVOLUNTARA!!!)AI PRIMIT URAI DE LA MAI MULTE ZUZICI!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
greta4you spune:
....La multi ani fetelor!!!..uite ce de mamici din luna septembrie...sa fiti fericite ,sanatoase si iubite...pupici la toata lumea...
Adryana_4u spune:
Aha, s-au terminat concediile...bun asa..revenim la discutii...
LaLa, am multumit fetelor, dar pt ca am ramas asa mult in urma, mi-e cam aiurea sa ma mai bag in seama p-acolo...
Deci, haideti sa dicutam:
1 - noua ne-a iesit primul dintisor, cu miorlaieli, dar nu exagerate...
2 - mi-a re/venit ciclul..ce bine era fara, ma obisnuisem...
3 - am racit - intai eu, si bineinteles ca a luat si ea de la mine...am fost la doc, a zis ca e numai cu muci, fara rosu in gat, fara nimic la plamani - tratament - oscilococcinum, panadol(paracetamol), nurofen, ambroxol...
4 - nu mai mananca asa bine, eu sper sa fie de la dinti, nu alte cauze...
5 - in seara asta e prima data cand a adormit singura...am stat langa ea, evident, i-am cantat, dar n-a mai adormit la tzatza sau leganata pe picioare ca pana acum...sa vad daca merge si maine, si poimaine, etc tot asa..
6 - de trezit tot se trezeste des noaptea, chiar daca nu ora de ora, dar macar la 2 ore SIGUR...am vrut sa-i dau intr-o seara lapte praf in biberon..nu-l vrea sub nici o forma, ea NU STIE SA SUGA DIN BIBERON
..
7 - vineri seara plecam la Tulcea, la bunici (ai mei - eu sunt de acolo)...e prima calatorie mai lunga cu masina, si prima data cand n-o sa doarma acasa...avem o nunta sambata acolo, dar oricum vreau sa raman si la mama macar o saptamana, ca se supara ca stau numai la soacra, si vrea si ea sa se laude p-acolo cu nepoata....
aaaa.....nu-mi mai vin alte idei, mai spuneti si voi!
Pana una alta ma bag si eu la somn, poate apuc sa nu se trezeasca curand, sa dorm si eu un picut..
V-am puupat 
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
De maine incapand, timp de cam o saptamana, o sa fiu plecata la Tulcea...prima iesire din oras cu Bianca...
Sunt curioasa la intoarcere daca gasesc si eu ceva postari din partea voastra...eu mi-am explicat lipsa ce va urma...VOI???
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
geo_ionita spune:
Adriana: Drum bun si distractie placuta la nunta!
intru mai tarziu cand se culca Bia, ca nu ma lasa o clipa!
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
ella10 spune:
Salutari si de la noi!!
Am ajuns si noi pe acasa;am increstinat un baietel chiar in saptamina in care am ajuns acasa si nu prea am avut timp sa postez pe aici
bia este bine,face progrese ca sa zic asa,sta in fundulet,merge in premergator...e bine;am pus citeva poze de la Cta si cu finutul nostru,sunt 2 albume noi,daca vreti sa le vizionati
pt greta si pt biuta
acum scriu cu bia in brate,nu ma lasa deloc,e dependenta de mine si eu de ea
Adryana felicitari pt dintisor
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
ella10 spune:
salutare!
Ati abandonat subiectul?!
va pup
poze
LaLa_20 spune:
Hello!nu am abandonat subiectul dar eu postez mau mult pe la zuzizi ca aici rar vad o postare,in plus am fost in sesiune,am fost plecata.Poatati si voi mai des si v-oi fi si eu mai activa!

la toate mamicile si Biencutele
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
greta4you spune:
buna fetelor...
...sunt si eu prezenta ...am vazut poze frumoase cu Bianca /ella...
...toate fetitele sunt minunate...
..noi suntem aproximativ bine...avem deja 3 nopti de scandaluri si plansete cu "jale"..ne ies dintisorii de sus...e jale mare....in rest totul e ok ...
ella10 spune:
Salutare!
Vad ca nu prea ati mai scris la subiectul acesta...noua ne-a iesit un dintisor,nu prea avem pofta de mincare...
Va salut si va pup pe toate si pe printesele voastre
poze