Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Adryana_4u spune:
Uite, eu incerc sa-ti raspund:
Deci: al doilea copil mi-l doresc si eu .Emi(sotul) zice ca sa avem noi sa-i oferim Biancai tot ce trebuie, sa avem casa noastra si abia apoi sa luam in considerare al doilea....eu insa mi-l doresc, chiar daca stiu ca tot eu ma voi chinui....cam pe la vremea cand o avea Bianca 5 anisori, sa zic, sa nu fie nici prea mare diferenta intre ei, dar nici sa ma chinui cu doi tanci odata....Si eu am un frate si o sora, si cu toate ca de multe ori (cand eram mica) am zis ca mai bine eram singura, imi dau seama ca e nasol singur....
Motul o sa i-l luam cand va face un an, dar nasul nu va fi in tara atunci, si-i va lua motul nasa...asta va fi si tema serbarii primului ei an de viata...
Cat despre cadouri de mos nicolae si craciun...e oricum prea mica sa inteleaga, asa ca ii voi lua ceva...nu stiu inca, vreo jucarie, hainuta cred...abia de la anu devin interesante sarbatorile de iarna...cu mos real si chestii....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
LaLa_20 spune:
Adriana multumesc ca mi-ai raspuns...abia dupa ce am pus intrebarea mi-am dat seama ca Biencutele de aici sunt mai mici...![]()
La noi motul e o problema,eu imi doresc tare mult sa i-l ia nasa ei de botez(care e si nasa noastra de cununie),dar problema e ca nasii nu mai pastreaza legatura cu noi,desi suntem din acelasi oras nu am mai vb cu ei si nici nu ne-am mai vazut de la sfarsitul lunii mai...pe motiv ca nasa s-a suparat ca florile care i le-am dat de ziua ei s-au ofilit a doua zi
...iar eu sunt prea orgolioasa sa fac primul pas...a si sa nu uit sa zic ca nasa se intalneste zilnic la cafea cu mama,dar nici macar o data nu a intrebat de Bianca....
Ce roman am scris...![]()
Si ca sa inchei...eu nu cred ca-i v-oi lua motul...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
-->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Fetelor ce a-ti facut?A-ti abandonat subiectul?!!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO 
Adryana_4u spune:
astept sa vad cine mai raspunde la intrebarile lansate de tine
Noi suntem bine, ne chinuim cu primii doi dinti de sus acuma, amandoi odata, offf....tare greu e cu dintii astia
Pupici
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
LaLa_20 spune:
Pai so doar noi?restul fetelor ne-au abandonat?
Of mare chin cu dintii astia...si bianca mai da semne ca tre sa-i mai apara ceva...da nu se intampla nimic...
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO 
aurel_cris spune:
Buna eu nu v-am abandonat am mai citit dar cu postatul e mai greu la mine din lipsa de timp,ma gandeam ca Bianca creste si o sa am mai mult timp dar m-am inselat
Intai am sa raspund la intrebarile Lalei,dupa aceea va pun eu niste intrebari sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi![]()
Intrebarea cea mai interesanta pt mine este despre a doilea bebe,sincer mi-as dori din tot sufletul inca un copilas dar nu ma simt asa curajoasa sa o iau de la capat cu FIV-uri.Pentru mine este mai greu pt ca nu stam in tara si sa incep cu drumuri in Romania cu un bebe mic....,plus ca sarcinile artificiale sunt mult mai dificile.Cat am fost insarcinata cu Bianca am stat 90% din timp in pat,acum nu am cum sa stau in pat.Dar cand ma uit la fetita si vad ca se face mare ma apuca un dor nebun de ghemul mic care era
Cat despre dragostea pt al doilea copil se va naste la fel cand il vei primi in bratele tale.Si eu am conceptia asta sa am ce sa ii ofer copilului,sa aibe o viata buna,in ziua de azi viata este destul de grea,acum noi stim fiecare cati bebei ne putem permite ![]()
Despre Mos Craciun eu cred ca anul asta nu va fi asa interesant pt ea ca nu stie ce si cum deocamdata.
Motul sincer inca nu stim cand il vom taia depinde de noi cand mergem acasa sau daca nasi vor sa vina aici.
Iar despre prima aniversare nici asta nu stim unde va fi,mi-as dori sa fim acasa caci aici nu prea cunoastem pitici si nu am avea cu cine aniversa
Am sa trimit raspunsurile si sa scriu acum ce vreau sa va intreb si eu![]()
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
aurel_cris spune:
Acum sa va spun despre noi:in sfarsit am terminat vaccinurile obligatori
,mai avem hepatita b pe 4 nov.si inca un buster in 6 luni.Pe 29 oct avem programare sa vada cum se dezvolta Bianca si evolutia ei abia astept.Chiar am sa intreb despre ce zicea Lala cu pumnisorii stransi ce cred astia daca e semn de retardare ca mie imi pare cam ciudat.In rest Bianca este ok mananca bine,se joaca,e un copil happy cum zic cei de aici.Acum vine problema mea ma omoara fetelor cu somnul
nu doarme noptile ca lumea deloc.Inainte se trezea si manca de 3 ori pe noapte si se culca inapoi,acum domnisoara baga 1-2 ore de nesomn practic se joaca.Am incercat o gramada de chestii si nu merge voi ce sfat imi dati???Va dati seama ca sunt toata ziua obosita de felul meu nu dorm in cursul zilei iar seara la ora 9 pic odata cu ea.Acum il am pe tata aici,ma ajuta o scoate afara iar eu pot face mancare,curat,calcat, cateva ore de contabilitate si uite asa trece timpul.Fac mancare la 2 zile caci am 2 barbati in casa(stiti ca asta ia destul timp),mancarea Biancai trebuie sa fie mereu proaspata,pt mine nu mai am timp deloc.Acum am inceput sa mai facem si niste renovari pe la casa,merge mai greu ca sotul lucreaza deasemenea deci mereu treaba.Cam asta fac eu de aceea nu reusesc sa mai scriu deloc pe forum...
Acum mai vreau sa va intreb ceva in legatura cu diversificarea,voi ii dati ousor(galbenus)la fetite?Ca aici unele asistente zic ca de la un an sa dai ou,eu ii dau deja ca asa imi zisese acasa pediatra.I-am dat cam de 2 ori pe saptamana oare o fi prea mult??Ce ziceti?Si deasemenea peste ii dau de 2 ori pe saptamana o fi ok??Voi seara ce le dati la micute ca eu nu stiu ce sa mai inventez![]()
Stiu ca astea sa discutat poate la clopotei dar eu nu am avut timp sa citesc plus ca Bianca e cea mai micuta si eu acumm ma confrunt cu aceste probleme.Sper ca veti avea timp sa ma lamuriti si pe mine in chestiile astea.
In rest ce sa zic noi nu avem nici un dinte inca,Bianca are 7 luni si jumatate e un pic mai mica ca Biencutele voastre.Imi duc groaza ca probabil mai rau va fi cu somnul atunci,deasemenea va fi in durere si tu nu prea ai cum sa o ajuti.
Intrebarile mele nu sunt asa de interesante sincer
dar m-as bucura daca imi da-ti raspuns.
Va pupam pe toate cu mult drag

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
LaLa_20 spune:
In primul rand multumesc celor care mi-au raspuns...
Cristina...eu ii dau galbenush de ou de 2 oi pe saptamana,peste nu a primit decat o data(asta din cauza ca eu nu ma prea omr cu peste si nici nu prea cumpar),in restu saptamanii primeste carne de pui(pulpa),o zi ficatel si o zi doar legume fara nimic
Despre ou am citit si eu pe undeva ca ar fi recomandat dupa un an,dar eu stiu ca galbenusul e voie mai devreme...
Pupam Biencuta si mami ei...
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO 
Adryana_4u spune:
Intr-adevar, despre albusul de ou e vorba ca e voie dupa un an, acum, (de la 7 luni) are voie galbenus. Eu ii dau lu Bibi asa:
luni - pui
marti - vita
miercuri - ou
joi - ficatel
vineri - pui
sambata - vita
duminica - ou, si de la capat iarasi...
Asta la pranz, seara pe la 5-6 ii dau iaurt cu branza calcica si cereale.
Peste nu i-am dat, de fapt am incercat o data, dar s-a inecat....I-as da, dar nu stiu nici ce peste e mai bine sa-i dau, nici cum sa-l gatesc si cum sa-l pasez sa nu se inece.
Despre somn, aurel draga, sa stii ca si eu ma chinui cu nesomnul ei de la 4 luni, deci am deja 4 luni si jumate de cand nu dorm....de fapt, ea n-a dormit niciodata macar o noapte intreaga, dar macar inainte manca de 3 ori pe noapte si adormea, acuma insa o mai apuca plansul, joaca, de-mi vine sa-mi smulg parul din cap...o mai iau in pat langa mine, o pun la tzatza si adorm, si mi-a cazut din pat asa zilele trecute, ca adormisem si ea de la tzatza s-a pus sa se joaca, pana a ajuns la margine si a cazut...
In rest este foarte alintata, vrea bagata in seama mereu, daca nu ma uit putin la ea, se miorlaie, si stiu ca e de alint...
Nu mai sta la nimeni, ea care pana nu de mult statea in brate si la vanzatoarele din magazine pe unde mergeam, acum nu sta nici la soacra-mea macar daca nu sunt eu in camera....greu, parca e prea dependenta de mine....
Hai ca m-am intins prea mult, mai scrieti si voi![]()
Bianca creste
de toate
ella10 spune:
salutare!chiar daca nu am mai postat sa stiti ca v-am citit din umbra,ca sa zic asa;am sa incerc sa raspund la discutiile pe care le-ati deschis:
Lala despre cel de-al doilea copil...ce sa zic si noi ne dorim,si la fel ca si tine ma gindeam daca o sa-l iubesc asa de mult cum o iubesc pe Bia dar sunt singura ca in momentul in care Dzeu ni-l va trimite o sa-l iubim la fel de mult;si daca Dzeu o sa vrea ne dorim cam peste vreo doi ani sa mai facem un bb;
de mos craciun si mos nicolae nu ne-am gindit la vreun cadou special...probabil hainute,jucarii;
despre mot...o sa facem o mini petrecere la vreun local caci acasa nu prea avem loc,cu toate ca avem 2 camere,dar avem multi invitati.
Despre somnul Biancai...noi nu avem probleme,ea adoarme cam pe la 8-9 seara si doarme pina pe la 7-8 dimineata,nu avem probleme din acest punct de vedere ir despre meniul zilnic...Bia papa cam de toate,nu-i mai fac separat mincare,foarte rar ii mai fac eu ceva special pt ea;Bia papa ciorbita si bineinteles ii dau si eu pui,ou iaut cu cereale,pireu de fructe...cam asta.
A! si avem si noi doi dinti,si nu mi-a facut febra si nici nu mi-a plins noaptea,sunt tare norocoasa caci e tare cumintica si dependenta de mine
va pup pe toate!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png