MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

roxali superbe pozele!ce privelisti minunate!eu cred ca m-as rataci dar tare mi-ar placea sa o iau la picior prin munti..Cred ca v-a fost greut cu sonia...sa o carati ...non stop..APROPO E FRUMOASA FOC si seamana binishor cu fratele ei!Defapt cred ca amandoi seamana numai cu tine

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele!Pe unde umblati?De aia n-am avut mult de recuperat

Roxali,minunata zona,unde este? Iar voi aratati grozav! Ce bine ca e marisoara printesa si poti merge cu ea peste tot. Cum ai facut cu mancarica,i-ai luat borcanase care sa inlocuiasca celebra "pappa"? As vrea sa mergem si noi la mare in septembrie si nu stiu cum sa procedez..

Mamii,tu cu ce te mai lauzi?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Am uitat sa va spun ca am inceput munca de luni...deci mai slabuta miscare...mai vin si prietenele sa ma mai vada.

Mami esto dulce...baiatul seamana mult cu mama,doar culoarea parului o are altfel...fata de prin a doua luna a inceput sa se transforme , intr-adevar e exact caracter si figura cand eram eu pitica(zicala favorita "nu ma doare, cam mancat fasole tare")
Pe pitica o caram doar eu,dar nu statea mai mult de o ora in zainno , am testato si vazand ca nui chip cu dansa o lasam cu mama la trasee mai lungi(4-5 ore)...in rest faceam pe bucatele (funivia cu toti,dupa ne separam ptr vreo 2 ore,ea ramanea cu mama in poienite pline de copii si amenajate cu de toate)
Eu ma bucur ca-mi statea cat de cat,ca in passeggino nu vrea mai mult de 10 min
Daca ai sti ce-mi auzeau urechile pe traseu de la baieti,dar tot veneau cu mine...fara taicasu, baietoiul mergea super si ne si distram pe traseu.

Raluk am fost in Trentino Alto Adige( de unde vine spekul afumat) si Follonica la mare sau cam amestecat pozele,de tot pe fuga sant...cam in fiecare zi mergeam in alt orasel,iar de acolo o luam la picior...cele mai atractive Madonna di Campiglio si Pinzolo...binenteles astea sant doar un sfert,restul alta data...sant posturi care au succes mult iarna.
Noi am plecat cu camperul,deci avem la dispozitie si frigider+aragaz...am pregatit supica de legume pasate ptr 3 zile si carnita macinata...m-am aprovizionat si cu borcanele ptr orice eventualitate...in principiu faceam la 2 zile supica cu oala a presione,carne i-am dat de la borcanele.
Mare atentie ca daca ii dai si ii ies bubite si se scarpina ,atunci sigur a facut urticarie.
La mare unde mergi? Si mai ales unde vei sta?...la apartament e mai usor ca iti poti face,la hotel trebuie intrebat daca ai acces la bucatarie sau fac ei ceva ptr pitici...daca nu, borcanelele daca le agreaza.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fetili noi plecam maine o alta raita pe la mare,dupa promit o pauza de 2 saptamani

un week end placut si vacata placuta in continuare ptr cele care mai hoinaresc

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna dimineata fetelor.Niciodata nu pot tine pasul cu voi cand zic ca urmaresc subiectul tre sa plec pe undeva.Dar acum nu mai plec si sper sa recuperez ce am pierdut.

va pupacesc pe toate.

apoi Sebastian

Poze Vacanta

Mergi la inceput

roxali pot spune ca te invidiez!1 ptr k ai camper!2ptr k pleci asa unde vrei ..mie mi-ar place un camper sa plec asa in weekend...sau o saptamana prin tzara/lume...dar sotului nu ii place...mai ales k daca as avea unu el ar conduce Distractie placuta

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Buna feteor!

Noi ne-am intors vineri seara,suparati ca pe drum i-a fost rau la Ambra.A vomat de f. multe ori si a avut si diaree.Ieri nu a mai vomat,dar a continuat diareea,si a mancat f. putin.Apoi azi nopate am mers cu ea la urgenta dupa ce a vomat iar.Mi-a zis dc. ca e un virus,sa nu imi fac probleme,ca aseara f. multa lume a mers cu aceeasi problema.Mi-a dat niste picaturi pentru diaree,si dupa ce ii trece tre' sa-i pun supozitoare pentru voma.E rau ca le are amandoua odata,si nu poate tine supozitoarele.Ma doare sufletul cand o vad.Si e asa de cuminte..nici nu plange..

O sa scriu mai multe zilele urmatoare,sper sa se simta mai bine sufletelul nostru.

O duminica placuta!

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
Berarpiri-bine ai revenit
sanatate micutei sa se faca bine repede!!!!
de obicei tine cam o zi virusul de genul asta
sper sa fie mai bine azi
ce mai stiti de Daraban???????????
mai da un semn!!!!!!!!!! Deliuta???????????

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Citat:
citat din mesajul lui camicreata

Buna dimineata fetelor.Niciodata nu pot tine pasul cu voi cand zic ca urmaresc subiectul tre sa plec pe undeva.Dar acum nu mai plec si sper sa recuperez ce am pierdut.

Cami-nu prea ai pierdut multe pagini
in august nu prea misca nimeni pe aici
toate in ferie
de maine incepem inserimento la nido speriamo bene

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput