MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (35)
Raspunsuri - Pagina 8
mamii spune:
raluca sa va fie de bine botezul iar tu arati EXTRAORDINAR.Suntteti o familie foarte frumoasa iar anais arata foarte bine!
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
Raluk31 spune:
Mersi,mersi,fetele
Ei,Katia,as putea sa mai dau jos un pic,mai ales burtica!
Anais a primit bijuterii si hainute...Asa-i ca parca nu e fata mea?Tre sa fac si un baietel mai incolo!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
bionda spune:
RALUCA ce fetita frumoasa ai!Acum m-am uitat la poze sunteti o familie frumoasa si fericita pt ca se vede!!Ma uitam la poze si ma intrebam,tu ai fost gravida pt ca nu se vede,unde sunt kg in plus sau tu n-ai avut asa ceva??!!
evl p
katiapam spune:
neatza
Gianina-zicea Slimatei sa-ti transmit ca a intebat de medicinal si nu se mai face ce cauti tu si incearca sa vada daca-i poate da un inlocuitor
deocamdata a ramas fara pc
o zi buna
ticker
deGiulia (20/06/07)
Raluk31 spune:
Buna dimi,gagici!Haideti la o poveste pana nu se trezeste piticel...
Bionda,mersi de complimente Am avut si eu kilele mele,vreo 20 in plus,dar s-au dus,vreo 10 la nastere,restul mai apoi
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
georgyiuly spune:
Neata!Pana acum am facut analize la sange( cele uzuale),toxo, rubeola, citomega..., hepatita B,C, urina....Imi spune cineva ce alte analize ma mai asteapta? Vad ca medicul meu imi da de facut si analize obtionale si asta ma bucura, chiar daca platesc ticketul.Am citit ca in tara nu intottdeauna esti informat cu toate analizele care sunt de facut in sarcina, obligatoriile da dar cele obtionale, nu.As vrea sa stiu ce ma mai asteapta!
Pe 24 oct.am programata ecografia morfologica....sper sa treaca timpul mai repede.
Pupici la mamici si bebiti!
georgiana
Raluk31 spune:
Gianina,sper din tot sufletul sa-ti gaseasca Stefania un medicament care sa te ajute si sa duci sarcina la bun sfarsitEu n-am relatii de nici un fel printre farmacisti si aici foarte greu poti lua ceva fara reteta...
Georgiana,si eu am facut analize de m-am urat,luna de luna,nu primeam bine rezultatul ca iar trebuia sa ma intep..Asa nu-mi amintesc ce si cum,va trebui sa-mi caut mapa.Dar sangele si urina,aceasta din urma fiind f importanta in ultimele luni - se pot depista complicatii ale sarcinii.Fa-ti si un tampon vaginal,chiar daca nu ti-l recomanda,cere-l tu.Daca ai avut nu stiu ce soi de herpes,se poate sugera cezariana ca sa nu se transmita la fat in timpul nasterii vaginale..Ma mai gandesc si-ti mai spun.
Raluca
de Anais Iasmina
Raluk31 spune:
Fetele,am uitat sa va intreb..ce inseamna esofago sottofrenico?Am fost iar la control cu Anais si am descoperit abia dupa ce am plecat ce a scris dr
Raluca
de Anais Iasmina
Roxali spune:
Raluk nu stiu exact ,dar suno pe pediatra si intrebo...e cel mai sigur.
Sa-ti traiasca micuta crestina!
Am pus si eu ceva pozici pe fuga
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze