MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Roxali-super pozele!!!!!!!!!
ce frumoase locuri
chiar ca iti seamana Soniuta
si ei intre ei bine de tot

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetelor!!!!
Azi am fost la prima mea vizita ginecologica de graviduta si se pare ca totul e bine.I-am auzit si inimioara asa ca m-am mai linistit.Acum asteptam cuminti urm.control si speram sa fie totul asa cum trebuie.Am fosr si la ASL pt a ma interesa cum pot face sa-mi prelungesc asigurarea medicala pt un alt an, avand in vedere ca nu mai am contract de munca.Din pacate am plecat de acolo foarte dezamagita.Mi-au zis ca singurul mod de a ma asigura e sa platesc o asigurare de sanatate de 384 euro.Toate bune si frumoase, mi-am zis:platesc si sunt asigurata un an! Din pacate nu e chiar asa.Sunt asigurata dar doar pana la sf anului ca nu se calc la un an de cand ai facut asig. ci pana la sf.anului in curs.....Ati mai auzit o asemenea prostie.Unul trebuie sa se asigure din ianuarie......eu daca fac acum asigurarea, desi platesc aceiasi suma, trebuie in ianuarie sa fac alta, alti 384 de euro......Nu stiu ce ziceti voi dar eu am plecat foarte dezamagita.
Imi convine sa ma casatoresc!!!( ma ajunge mai ieftin)!!!

V-am pupat!!!

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele!
Eu harnica nevoie mare,am facut supica fetei,pacat ca nu reuseste sa depaseasca 120 ml,nu are rabdare!

Roxali,mersi de sugestii,maine o sa pove si cu pediatra

Katia,te-ai intors din giro?
Succes la nido! Sa vii cu impresii

Georgiana,nu stiu ce sa zic de asigurare,nu merge una facuta in tara,un card european sau ceva de genul?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Andreea,bine ati revenit!Imi pare rau pt suferinta micutei,sper sa-i treaca cat mai repede.Auguri pt acum 2 zile,mai e un pic si aniversati anisorul!
Vroiam sa te intreb cum a reactionat Ambra cand ati inceput cu supa,mai ales ca obisnuia sa dea afara inainte.Ati folosit aceeasi reteta italiana (brodo+liofilizat+ulei+parmezan)?Mie mi se pare ca ii creste f mult aciditatea..

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ralu-nu stiu ce sa zi mie imi minca mincarurile alea atunci acm maninca mai rau ca i-amai iesit 2 maselute sintem la 8 dinti si 4 maselici mici
de intors din giro nu m-am intors ca ma apuc mai des acum
nido-servici dimineata part-time
azi am iceput cu 20 de minute maine continuam cu 40 de minute
azi a fost cuminte sa vedem maine
Georgy-eu trebuie sa-i fac fetitei ca imi scade acum pe 7 mie luna ce vine,noi trecem a carico sotului
am auzit ca e asa varianta sa platesti,acum sa vad ce-mi zic si mie cind merg

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

neata mamicilor!!!
Katia eu m-am hotarat sa-mi platesc asigurarea din ianuarie , sa fiu asigurata in ult. trimestru de sarcina.Analizele din trim.2 deja mi le-a dat si mi-a zis sa le fac la jumatatea lunii dar eu le fac acum cat mai sunt asigurata iar echo morfologica ma duc la particular si oricum o platesc!!! Nu vreau sa ma impacientez cu prea multe probleme.nu are rost sa dau 400 de euro pe o asigurare care scade in decembrie si in ianuarie sa trebuiasca sa o fac din nou.Cum o vrea D-zeu!!!
Fetelor.... vroiam sa va mai intreb ceva (intim).De cateva zile am o senzatie de usturime, mancarime "jos".Ieri am facut vizita gincologica, i-am spus medicului de problema mea , m-a consultat si mi-a spus ca nu am nimic ca sunt bine.Explicatia ei este ca am senzatia asta datorita scurgerilor mai abundente din perioada sarcinii si mi-a recomandat sa folosesc o crema pt copii( fissan).Totusi eu nu ma simt asa bine, mai ales ca avand raport sexual am avut usturimi si senzatia de uscaciune!!!
Din pacate am uitat sa ii cer si un tampon vaginal ieri d-nei doctor si spre marea mea dezamagire medicul meu de familie este "iar" plecat in concediu .
Sper ca nu v-am plictisit prea mult cu intrebarile mele, dar in afara de voi nu are cine sa ma lamureasca....!
V-am pupat!

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor e cam multisor decand nu am mai dat pe aici am vazut ca avem mamici/gravidute noi le urez bun venit.

Cu noi au fost ceva schimbar in ultimul timp. Am incercat sa insriu Giulia la nido..dar nu a durat povestea. In prima zi de inserimento a plans foarte mult, stateam afara pe coridor si o auzeam cum plangea..nu am rezistat. Am adus-o acasa. Rezultatul? Renunt anul asta la faculate..nu am de ales. O sa raman acasa cu ea, si sper ca anul viitor fiind putin mai maricica se va stacca piu facilmente da me.
In rest, noi casa am terminat de renovat completamente,sotul meu numara zilele ce i-au mai ramas de lucrat, pe 12 ramane acasa definitiv, Giulia gattona si din cand in cand se mai ridica in picioruse. Am fost plecati in vacanta ptr 1 saptamana pe Isola Ischia si a fost foarte frumos, ne-am intors vineri noaptea.Giulia a intrat tranquilla in piscina, s-a jucat cu nisipul. Am avut gtija sa nu prinda prea mult soare. Am pus cateva fotografii, daca vreti sa le vedeti, si de la botez si din vacanta.Acum ma pregatesc cu invitatiile si organizarea zilei de nastere a Giuliei..nu am pace deloc.. Va salut ciao ciao

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =11 luni+
poze povestea nasterii

Mergi la inceput

Cristina,lume nouaM-am bucurat sa va revad,ce a crescut Giulia! Parca numai cand ai nascut si iata se face anul.Cum ai sa organizezi petrecerea? Da-mi idei pt mai tarziu

Katia,misto part-time,cu acte sau fara?

Georgiana, ceva schimbari sunt, acuma depinde cat de tare te deranjeaza. Pt linistea ta, fa un tampon vaginal.

Noi am fost la dr,ne-a sfatuit sa scoatem din supa liofilizatul si ,daca nu se schimba situatia, parmezanul...ma intreb de ce nu om fi incercat pe rand de la inceput Am trecut si pe lapte anti-reflux, de fapt o tentativa, ca s-a cam strambat, sa vedem daca il accepta in final. Cat despre borcanase, cica e totusi prea mica.

O zi buna la bebici, mamici si burtici!

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluk31

Andreea,bine ati revenit!Imi pare rau pt suferinta micutei,sper sa-i treaca cat mai repede.Auguri pt acum 2 zile,mai e un pic si aniversati anisorul!
Vroiam sa te intreb cum a reactionat Ambra cand ati inceput cu supa,mai ales ca obisnuia sa dea afara inainte.Ati folosit aceeasi reteta italiana (brodo+liofilizat+ulei+parmezan)?Mie mi se pare ca ii creste f mult aciditatea.

Si eu am inceput tot cu brodo+verduri+carnita+ulei+parmezan.Nu am avut probleme cu ea.De cand mananca mancarica nu a mai avut probleme cu burtica.Dar a durat pana a ajuns sa manance o portie,nici Ambra nu manca mult la inceput.Sper sa fie totul bine si pentru Anais.

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ambra se simte tot asa.Azi a fost a-5-a zi de cand merge inainte tot asa.Am fost in 2 nopti la urgenta cu ea,si nu avem ce face,tre' sa treaca singur virusul.Si e asa de rau ca noaptea are mai mari probleme...sper sa treaca intr-o zi,doua...

Noapte buna la mamici si pitici!

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput