Timisoara, Impreuna! (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Da fetelor bine ca am scapat......
Gongy tot chibzuiesc ce sa ii spun luni dobitoacei...de presimt ca imi spune ca se grabea undeva...si scandal nu pot sa fac pentru ca ma stie toata lumea acolo si nu ar da bine pentru tatal meu ...da o ating eu cumva...ca eu am inteles ca a mers singura aseara la politie ma gandeam saraca s-o fi speriat cand colo nici vorba au stat oamenii la panda toata ziua de aia au gasit-o.....
Silvana numarara pana la 10 trage aer si gata...
Doris voi sunteti pe la Radna?
Claudia eu maine nu pot fi alaturi de tine...sa fie intr-un ceas bun si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti.Ai mai vorbit cu Deni?Cum ii merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Katik, am declarat deja ca sotul tau e un geniu! Pai ce a facut el cu orasul ala io nu reuseam nici intr-un an ... vad ca le lipseste tuturor celor de pe acolo. Si n-am uitat, sunt datoare bere rece, asa ca musai sa ne intalnim.

Deya, Doamne fereste, bine ca nu te-a lovit mai tare. Vezi luni, sa nu te inmoi, ca astia-s in stare sa planga si cu lacrimi de crocodil - baremi fara carnet sa o lasi, ca-i pericol public.

Clau, deci maine la ora 15.00 - daca nu intervine neprevazutu spun prezent! Oricum, zic inca de pe acum fericire cu carul si cer mereu senin (da nu canicula)

Laurelu, io am copt azi vinete - am fost la casuta ca acolo am o soba care poate fi scoasa in curte si e mai suportabil. Parca as mai face niste pachete pentru iarna - am facut numa 5 - si ceva zacusca, da sa vad cum o sa stau cu timpul liber, ca acu gata, s-a dus concediu, e vremea revenirii pe baricade.

Silva, calma te iubita, tipa si descarca-te, da nu tine in tine ca nu face bine la neuroni.

Au anuntat ca maine vine ploaia ... ar fi bine sa se mai racoreasca putin.... Chiar acum a venit salvarea la o vecina mai in varsta, saraca de ea, probabil a dat-o gata canicula.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Danitin pai a mai avut carnetu suspendat de cateva ori....maine tre sa il intreb pe tata cum o pedepsim....ii zic vreo 2 oricum nu ma las

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Yo am o nelamurire: de ce ati dat-o toate pe spaniola? mie una mi-e lehamite cand aud spaniola, aici sunt multi mexicani care au probabil atatea clase cat trenu si se comporta ca atare asa ca va rog io aveti mila de un biet om necajit cu singuru neoron plecat la pascut
Claudia, nu stiu daca mai intru pana diseara ca plec la job iar maine cand ma trezesc deja o sa fie tarziu sa-ti zic asa ca ... toata fericirea din lumea asta sa te insoteasca, sa aveti zile senine cu multa intelegere, respect si iubire!

Noapte buna Timisoara!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Cine, ce spaniola? Am facut ceva si nu stiu? Lacu noci, Silva ....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza

Claudia, iti urez si eu fericire multa, soare in suflet si in ochi si sa va iubiti si pretuiti mult de acum inainte!

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna gimineatza!

Uuuuaaaaaauuuu s-a racorit,am putut si eu sa fac mancarea in bucatarie fara sa curga apele pe mine.....pfiu.
Mi pe foc mancarea de ceapa cu gogosari si pulpe de pui,gata-s si vinecele coapce.....curatenia in bucatarie...copilu' o halit deja,omu' meu targe la aghioase si io mis ca nu am putut sa adorm pana pe la 3 dimineata,frasu stie ce am avut de m-am tot foit,apoi veni ploaia cu tunete si fulgere si atunci iar adormi la paste....deci acum am un somn de imi pica ochii'n gura.

No si ca sa ne trezim hai sa va servesc si eu cu o cafeluta si ceva haleala sa aveti putere de dimi.....eee si serviti va rog si cate un suc proaspat.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Fetelor va multumesc din suflet ptr urarile voastre si sper sa veniti la cununia noastra cate puteti daca nu stiu ca oricum sunteti alaturi de noi,va multumesc frumos ptr gandurile voastre bune,nu tre sa spun cati fluturi au venit de am stat deja o ora pe buda de dimineata si am bagat tigari en gross in loc sa vad de un mic dejun sanatos,sa va spun ce cadou primim de la nasi cica o camera la un hotel ptr deseara si nu stiu ce aranjamente pe acolo .
Na ne vedem azi la ora 3,mai Laurel Maya va fi dezamagita ca nu va vedea chiar ditamai mireasa in rochie alba,rochia mea e verde (culoare preferata a lui Andi) numai Ela o stie ca am fost cu ea cand am luat-o,nu stiu daca a ajuns din Croatia deja.
Gotta go,kiss u all.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutaree..salutaree..
Claudia fericire..fericire..numai fericire si multa iubire..distractie la maxim..
katik pup io.
Mariaaaaaaaaaaa mii dor di tini fatoooooo..ce fras faci de numai dai pi la mini?
aidaaaaaaaa muma asea ocupata esti de numai treci si pe'aci?pup pe tine si pe Matza..hai pe toate matzele..
Dorisake uitai sa/ti spun io nu poci sa pun freza ca e prea marema gandii ca poate o pune Maria daca poate
bree aveam multe sa va spui da cum is baba uitai..va pup pe toate pana una alta..o duminica frumoasa va doresc..si revin io
aaaaaaaaa uitai prazu e dreptzi

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Claudia pai papa ceva sa nu te apuce durerile de stomac pe acolo.Sa fie intr-un ceas bun
Mariaa multumesc pentru mesaje....tare greu mi....distanta asta...
Silvana ce spaniola?Maica ce face?
Restu pe unde sunteti...?
Liana tu esti gost d'al strainez a?

Mergi la inceput