Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 16
sept-oct2008 spune:
Bitza, dar de ce ti-a zis tie ca nasti pana luni si te prinde miercuri trebaluind?![]()
tzitziri spune:
Scuze..mai sus eram eu si am uitat sa ma deloghez![]()
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sept-oct2008 Bitza, dar de ce ti-a zis tie ca nasti pana luni si te prinde miercuri trebaluind? |
CARE ESTI???
DAaaaa, asa e vineri mi-a zis ca-s gata si luni a zis ca nu-s de nastere

sa vad ce mai zice vineri
Tot calculul meu e cel mai corect!EU zic ca azi fac 37s, dr zice ca maine fac 39s
FResh, Felicic, Andy.p,Andy_galro, Laureta, Aly, Clau

37+
LUCASAMR 3 saptamani!!!
Mimihoo spune:
Buna fetelor!
Sa ne traiasca Carla si Anca, sa fie sanatoase si sa ajunga fericite acasa! M-au apucat si pe mine emotiile ....
Nushulica, suntem in aceeasi barca, doar ca eu am trecut prin criza asta acum 2 saptamani. Stiu, e cumplit. dar trebuie sa te gandesti care este prioritatea nr.1. sa nasti la termen un copil sanatos si asta nu este de egalat cu nimic altceva. Pare-mi-se ca suntem 3 in situatia de stat la pat, adk este si Clau. fetelor, mai avem putin si sigur o bebe merita sacrificiul asta de a sta, oricat de de nesuportat a devenit.
Iertati-mi lipsa indelungata, dar nu pot sa stau pe scaun mai mult de 1 h si incerc sa nu intru pe forum ca e "addictive" :-)
aveti grija de voi! voi incerca sa intru mai des :-)
33s+ cu
Sofia
freshanana spune:
zambetmic si maria felicitari pt vestile de la control/eco
bitza pai ne dai emotii ? tb sa intri sa faci prezenta in fiecare dimineata 
36+
Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
kid2003 spune:
Mi-e mila de Anca...ca nu vede fetita pana maine, ce-o fi in inima ei de emotie. Dar cred ca i-o fi aratat sotul ei niste poze...
Bitza, dar tot nu inteleg, dr asta al tau se bazeaza pe masuratorile de la eco de iti zice ca ai 39 de s? Sau cum? Ca de obicei dr nu se bazeaza pe eventualele diferente dintre varsta reala a sarcinii si dimensiunile bebelului, cam toti tin DPN-ul dupa UM nu dupa eco...si-al tau?
Eu iti doresc sa fie asa cum vrei tu...daca vrei sa fie zilele astea, da-i bice, fa treaba, fa
si poate se intampla. Daca nu...stai si tu mai calma. 
Maryb, ai revenit, ce mai faci?
bb2
felicic76 spune:
fresha: cum mai esti?
bitza: da' tu cand crezi ca-l vezi pe Lucas?
Vlad
bebelinul meu iubit
bibinika
D'ale gravideniei
laureta spune:
Am venit si noi de la plimbareli. E asa de caaaald si sufocant aerul. Mi am luat piersici si pere. Salivez la ele dar ma abtin pina miine daca as manca acuma asa avea un motiv in plus de alta noapte de cucuvea
( io tot sper ca o sa dorm)
Eva , prezent cu hidronefroza. La Inisa am experimentat umflarea picioarele de la glezna in jos. Aveam niste pernuteeee ca de bebelas
. Au trecut imediat dupa nastere.
In schimb acum nu mai am picioare umflate vad. Daaar mai este timp. Tin minte parca ca in ultimele 2-3 sapt mi s au umflat.
nushule daca te consoleaza eu is acra cu toata lumea
. Nu place nemek, nu imi convine nimic si nimeni. Hormoni is de vina
Io zic sa spargi neste bani in cosmetice 
Laureta bb2 - 35+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
ilia_99 spune:
OAU, SA CAD DIN PAT!!!!!!
FELICITARI ANCA! SA FII SANATOASA CARLA! MA BUCUR TARE PENTRU VOI....
Ma bucur si pentru celelalte fete cu vesti bune, nu mai nominalizez.
July, ce bine ca ai aparut, imi era dor de tine.
Aly
ce ai tinut tu minte, da, azi schimb si eu semnatura si chiar prefixul, intru in 30 de sapt... Sunt bine, am fost si la dr luni, l-a ascultat pe bb cu pilniuta si probabil ca l-a deranjat pt ca i-a tras un sut direct in ureche, hihi...Raportez 10 kg in plus, mi-a recomandat sa nu mai iau f mult
, mi-a luat tensiunea era 11 cu 6 si ne revedem pe la 35 de sapt. Intre timp fac echo la 32. A zis ca nasc normal daca nu cumva o sa fie bb prea mare... L-am intrebat daca face misto de mine, doar cu el am nascut data trecuta 
Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun... aaa.. Eva, cum a fost la dr?
29+