Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 17
Boo spune:
Piolica nu pui si tu niste poze cu mobila sa vedem ???
July anestezist o sa fie la mine Costache Steriade, m-am intalnit si eu cu el inainte sa plece in concediu (ca are deodata cu Herghelegiu). De neonatolog sincer nu stiu cine o sa fie. Ma bate gandul sa sun pe una care stiu ca e ok, dar nu stiu daca sa nu ma las totusi pe mana celui/celei care va fi de garda ..
Acum sa va zic de mine. In primul rand multumesc mult de sustinere !! A avut efect
Totul e in grafic, avem 2940 gr (+/- vreo 400, dar am intrebat daca ar putea sa fie si - 400 si mi-a zis ca nu, sa stau calma). Din pacate nu a mai putut sa-mi masoare colul, a zis ca din cauza pozitiei nu se mai poate vedea dimensiunea. Dar toate celelate sunt in grafic si e ok. Si spre marea mea victorie nu mi-a zis nimic de retard de crestere (am fost la Pop, asta am uitat sa va spun).
Ma duc sa va pun poze ca am cateva tare simpatice ... mi-a scos si limba ![]()
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andy.p spune:
Boo felicitari ptr bb grasun si vestile bune

Felicic,bitza

35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
gargaritza85 spune:
Carla, bine ai venit pe lume micutz-o!Anca felicitari si recuperare rapida, te asteptam cu primele pozici si cu o povestea a experientei prin care ai trecut.
Nerantula felicitari pt masinutza noua, sa o stapanesti sanatoasa
tzitziri
la tine
july bine ai revenit, se simtea lipsa ta pe aici 
Maria felicitari pe bebe cel grasun!
Fresh
ce mai faci tu? mai ai putin...sper ca stai cumintica si ca te simti bine 
Bitza tu nu ai stare deloc....tot intr-o agitatie esti...curatenie, spalat, calcat of of
apropo...tu mai ai putin si nasti....si nu ne-ai lasat nici un nr de tel in caz ca nu mai apari pe aici sa stim unde te gasim...pai cum se poate?astept un PM cu el?
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura astazi!

29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
Boo ce frumos scotea bebe al tau limbutza, tare scumpic este, sa fie sanatos si tu la fel!
29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
AmandaR spune:

Felicitari ANCA!

Sa-ti traiasca bebelina Carla si sa fie sanatoasa!!!
Vad ca tot mai multe va apropiati de minunatul event. Sper ca la fiecare sa treaca repede si sa fie bine. Noi abia am intrat in saptamana 30 azi, dar incepe sa mi se para ca timpul trece repede si incep sa ma panichez.
toate viitoarele mamici de bobocei
gargaritza85 spune:
Felicic am avut dreptate...avem exact acelasi nr de saptamani si zile ![]()
29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
Fetelor voi stiti ceva de MonyC ??? nu a mai intrat de mult timp pe la noi...de foarte mult timp..ce o fi cu ea?
29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Corrina spune:
felicitari fetelor care s-au intors de la eco cu vesti bune!!!!!

Boo, ce bb dragut ai!!!Am vazut pozele de la eco, e o minune de
, sa fiti sanatosi!!
Am fost sa imi vad finutul, e frumusel foc si cumintel, a venit acasa de duminica, dar nu am fost pana azi, ca trebuia sa vina medicul de fam, preotul sa le citeasca, etc, plus ca nu am vrut sa ma ingramadesc cu rudele nerabdatoare, si asa e cumplit de cald... Azi i-a scos si firele fina-mii de la ceza, e in regula. Mi-a dat si o veste "buna": dr (la care si eu merg) intra in CO in 25 aug
Sper sa fi inteles bine ca numai pentru o saptamana, asa ar fi ok, vad eu sapt viitoare cand merg la eco...

36s4z
Mihnea Cristian
gargaritza85 spune:
Corrina nu te nelinisti, sunt sigura ca totul o sa fie bine chiar daca doctorul tau pleaca in concediu 
29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
laureta spune:
Mi a venit ora de calduri
, uof zici ca is in menopauza![]()
Boo e super dulce piticul tau , si are faaalci
Eu de data asta la Iosup nici nu i am vazut fatza bine la bebelina chiar daca era 4D![]()
Corrina sa iti traisca finutul. Obnserv ca toti doctori si au programat concediul in august. A mea nu mi a zis nemek. Cred ca o pandesc poate pleaca si ea
.
Ea in general pleaca in pregatiri conferinte si cursuri afara, dar din luna mai mi a zis ca nu pleaca nicaieri. Cred ca o sun miine de control asa![]()
Laureta bb2 - 35+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)