Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 18
julax spune:
FELICITARI ANCA
Bine ai venit pe lume CARLA
Sanatate multa si recuperare rapida
Iulia
33+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Corrina spune:
laureta,gargaritza85

a...si mie mi-e f cald, afara e zapuseala, nici nu se clatina frunzele in pomi, cum sa fie altfel?
36s4z
Mihnea Cristian
gargaritza85 spune:
Corina si la Bucuresti murim de cald...si crede ca e mai nasol ca in Constanta(tot constanteanca sun si eu
)...acolo din cand in cand mai adie briza marii...aici sufletu...nici urma de vanticel
29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
eu merg la nani, va
pe toate...sa aveti o noapte odihnitoare [floar3]
29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
300 spune:
buna seara tuturor,
io imi fac draci cu un prototip de laptop care are tstatura franceza si niste shortcuturi ciudate, am pierdut 2 drafturi acum si nu reusesc sa partajez fisiere sub nici o forma.... In sfarsutit, imi cam venea sa dau cu el de pereti, desi altfel e tare dragutel...
Nusha, iti trimit pupici numai in litere ca nici de-al naibii nu mai face asta paranteze patrate si nu mai risc sa mai deschid vreo pagina ca poate iar pierd tot, next time scriu in editor de text.... In sfarsit, ce sa mai zic, ti-ai primit portia de incurajari pe ziua de azi, de tine depinde sa alegi ce solutie adopti pentru viitor.
Boo, Naria2004, felicitari pentru bebeii vostri scumpi, multa sanatate si de-aici incolo!
Tzitziri linisteste-te si tu, ca te vad inca intr-o stare cam proasta.
fresh, clau_geo, pupici multi!
Laureta si eu am probleme cu caldura, nu stiam ca sunt bufeuri dar mi--e tare greu, mai ales ca sunt nevoita sa fac drumuri lungi - incerc sa nerg cat pot cu metroul, dar nu se poate chiar tot timpul; Oricum, ma 'bucur' ca sunt normala si mai ales ca starile astea nu sunt patologice. Mai cu seama ca aseara ma resimtisem cumplit de la drum in soare. Mersi simodina pt lamuriri. Mi-au prins tare bine.
Gargaritzo salutari.
Laura felicitari, ai schimbat semnatura din cate vad eu. Moi aussi, am 8 luni hmmmmmm
32+
Anda Teodora
simodina spune:
Buna seara si de la mine!
Anca felicitari si refacere rapida! Carla sa fii sanatoasa si papacioasa! Sa ai o viata frumoasa, plina de iubire!
De Anis mai stiti ceva?
Nushulica
fuga repede la salon pentru o improspatare din cap pana-n picioare! Poti ft bine sa te aranjezi chiar daca stai in casa ca e altceva cand te uiti in oglinda ca sa nu mai vorbim de incantarea ochilor sotzului. Si nu-ti mai cere scuze ca te plangi ca nu e o rusine. Nu suntem la concurs de cea mai puternica mamica. Suntem aici sa ne impartasim trairile, temerile si bucuriile sarcinii, sa ne ascultam si sa ne ajutam reciproc chiar si numai cu o vorba buna.
Si acum lasati-ma sa fac si eu o marturisire care ma chinuie si ma face sa ma simt groaznic de vinovata de ceva timp...Sunt in mod normal o fire pragmatica, foarte exacta, ma emotionez la foarte putine lucruri, vreau sa stiu si sa inteleg tot ceea ce mi se intampla. In sarcina am stat mult mai prost cu psihicul, am momente cand devin ft sensibiloasa, imi vine sa plang din orice si nu mai sunt asa rationala, simt o mare emotie cand ma gandesc la puiul pe care il voi naste in curand. De fapt simteam la prima sarcina, dar acum... Nu mai simt emotia aceea care nu poate fii descrisa, nu mai stau in fiecare zi o ora sa vorbesc cu fata in burtica. Ma simt vinovata, am mustrari de constiinta si ma intreb daca e normal...Mai e vreo mamica, mai ales dintre cele multipare care simte aceasta diferenta?
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+
andy.p spune:
buna dimineata.eu nu mai am somn de pe la 6,dupa o noapte chinuioare..mi-a fost ff cald si am transpirat intr-una.ma pregatesc sa plec la dr..de fapt la 9.30 tre sa fiu acolo.
laureta azi noapte ne-am conversat intr-una
am vorbit de cezariana,copii..a fost interesant
300 felicitari si tie ptr schimbarea semnaturii
simodina cam acelasi lucru il simt si eu...adica sunt entuziasmata ca vine bb2,dar ptr mine Andy inseamna totul...ma gandesc ca poate dupa ce vom vedea mogaldetele ne vom schimba..
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
teomaria spune:
'neata, burtici!!!!!
Bine ai venit pe lume CARLA!!!!
Ancuta refacere rapida iti urez si tot ce-i mai frumos pe lumea asta!!!!Sunt inca consemnata la pat, contractiile nu trec ¸dar la control colul era la fel si nu m-a internat. Speram sa ajungem cu bine macar pana la 37S !Sa aveti grija de voi! Pup dulce toate fetele!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
35 + cu
ANA
pozenoi
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
freshanana spune:
neatza
raportez si eu o noapte calduroasa (desi cu geamul deschis am udat perna si patul (de caldura...:-))
laureta tu ai doar "ora" de caldura ? eu am in fiecare zi orele de caldura - uneori zile intregi. indifierent ce beau : apa, suc, lapte - calde ca nu beau rece - sunt lac de sudoare. ma mir ca nu a mucegait salteaua de sub asternut dupa cat am transpirat in ea.
daca raman cu transpiratiile astea si dupa nastere o sa fie taaaare nasol
aveti idee la nastere pot sta cu sosete in picioare ? ca am si eu o obsesie acolo in spital : sa nu stau cu picioarele goale.
bitza speram ca azi vei fi ok (si dc nasti tot ok sper sa fii)
eva asteptam sa ne spui noutati despre anca si carla
si...poate mai vine un bobocel
o zi buna
pe toate
37+
Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
andreutac spune:
Neata si de la mine si va invit la o cafeluta si taitei cu lapte. Doar asta este azi in meniul de dimineata!
Maria2004 si Boo, felicitari pt. bebelinii vostri maricei si flacosi
Nerantula, sa stapanesti sanatoasa masinuta si sa-l plimbi pe Gruia cu ea cat mai mult
Nushule, hai revenirea!!!Iesi afara din oala cu melancolie si fa ceva pt. tine in primul rand. Gandeste-te ca sunt cam ultimele momente de acest fel pt. o perioada de timp. Fugi la coafor, la shopping, la un film...
Zilele astea am experimentat si eu (cred) contractiile BH. Nu simt durere, insa simt cum se intareste burtica pt cateva secunde, mai putin de 1 min. Ar fi indicat sa iau No-spa chiar dc nu sunt dureroase?
Andreea
32+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!