Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

vad ca v-ati culcat la loc (cele matinale) sau inca dormiti (cele norocoase) :-)

m-am pricopsit cu o tuse nasoala si cu o ureche infundata
o fi de la faptul ca m-am culcat cu parul ud ?
o sa trec iar pe oscilo

ieri am fost la chicco si m-am socat ce preturi am vazut la body si la caciulitze. eu am luat un bibe mic de sticla si o forfecutza de bbi. altceva nu as mai fi luat la ce scoruri aveau
desi un premergator la 200 ron mi-a facut cu ochiul (nu stiu cat costa in alte parti)

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina
In sarcina am stat mult mai prost cu psihicul, am momente cand devin ft sensibiloasa, imi vine sa plang din orice si nu mai sunt asa rationala, simt o mare emotie cand ma gandesc la puiul pe care il voi naste in curand. De fapt simteam la prima sarcina, dar acum... Nu mai simt emotia aceea care nu poate fii descrisa, nu mai stau in fiecare zi o ora sa vorbesc cu fata in burtica. Ma simt vinovata, am mustrari de constiinta si ma intreb daca e normal...Mai e vreo mamica, mai ales dintre cele multipare care simte aceasta diferenta?

Nu te mai simti asa vinovata, uite, eu nu fac ce spui tu nici la prima sarcina, si asta nu inseamna nici pe departe ca nu imi iubesc progenitura. Gandeste-te ca fiecare sarcina e altfel, probabil acum ai mai putini hormoni care te fac sa vorbesti cu burtica (nu rade ), si, in plus, una bucata Horia rapeste din timp si energie pe care inainte poate nu gaseai cu cale sa le consumi asa "pragmatic".

32+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

'Neata. Alta plangareata la apel
Culcat la 3 sculat la 7 si acum pap ca me foame Deci, cand aud ca azi va fi mai cald m au luat deja transpiratiile, pai cuuuum mai cald decat ieri???

Andy, bafta multa la doctor Ahaaaa deci de aia nu dormeam io noaptea ca eram in conversatie cu tine

simodina, iti impartasesc sentimentul. Pe Inisa am conceputo dupa un "razboi" de vreo 2 ani. Si cand am ramas burtic a fost cea mai fericita zi din viata mea. Am urmarit toata sarcina fiecare chichitza.
In schimb acum bebelina a venit "surprize surprize" ( adica dupa ce ne am protejat bine toata luna chiar inainte de ciclu cand am zis ca am trecut hopul, vine ea). Am fost o perioada cam socata
Sunt sigura ca o voi iubi mult, dar tot asa ma simt uneori vinovata ca nu am aceasi sentimenete "nebunesti" cum am avut si la Inisa.

teomaria ma bucur ca mai esti pe baicade. Chiar ne intrebam zilele trecute daca esti bine

freshanana, ce ore de caldura? Ca alea is doar inceputul starii de rau ( a se citi lesin)
De sosete la ceza pe mine nu m au lasat. A intrat mama cu sosetele in mana pina la sala de operatii de s au ingrozit asistentele
Dupa nastere nu le am suportat io.

Andreea daca nu te dor contractiile nu cred ca este nevoie de no spa. Dar tb sa le umaresti sa nu fie nici dese

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

laureta : uff nasol fara sosete
eu vreau cu soseteeeeeeee....
fie, mi le pun in salon dupa operatie ca nu o sa racesc 1 ora fara ele

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

laureta : uff nasol fara sosete
eu vreau cu soseteeeeeeee....
fie, mi le pun in salon dupa operatie ca nu o sa racesc 1 ora fara ele

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

fresh, eu cred ca racesti daca iti pui sosete la cat e de cald in spitale... Si de ce nu bei rece? Imi pare rau ca te-ai trezit rau, bea niste ceai... Pentru ureche exista la marmacie solutie auriculara, se aplica local, apoi pui putina vata pt cateva minute ca sa nu alunece; calmeaza durerile.

32+ Anda Teodora

Mergi la inceput

a-propos de bb2 : o prietena a mamei mi-a povestit ca dupa ce a nascut al 2lea bb (baiat) nu avea habar de existenta lui si il ignora ca ea era innebunita dupa bb1 (fata). pana i-a atras cineva atentia ca are 2 copii de iubit si de crescut. si atunci a deschis ochii
nu vreau sa judec chestia asta, mi s-a parut socanta. se poate intampla
nu e totul numai lapte si miere si sa fim mame perfecte pt 2 copii din prima, sa le acordam timp si atentie egale. nu avem cum (cu exceptiile de rigoare).

noi inca ne mai distram pe seama geloziei primului copil1 (desi nu a venit inca fratele mai mic). ca in dulapul lui bb el a pus sertarele, alea sunt ale lui. s-a linistit cd i-am spus ca bb are doar 1 dulap, el are o camera intreaga cu mai multe sertare si mai multe rafturi. nu stiu cum va fi dupa
dumnezeu o sa ne intareasca si o sa ne ajute sa ne crestem copii cum o fi mai bine. eu asa sper

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

300 eu de la cald transpir ingrozitor, sunt un ocean de picaturi de transpiratie
de la rece : sunt uda din cap pana in talpi, mai rau decat de la bauturi calde. si mi-e si teama sa nu racesc.

vad eu ce fac cu sosetele ;-)

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

laureta la fel si la noi..primul copil conceput greuuuu,al doilea'surprise'!!Am fost in soc cand am aflat ca sunt insarcinata.Poate de aici si starile contradictorii.
Fresh al meu junior ma ia la intrebari de fiecare data cand ii iau ceva bb-linei.Plus ca nu stie sigur daca mai vrea patutz cu el in camera...in rest ma tot asigura ca o sa o iubeasca muuult.Sorry ca nu te simti bine.
Andreutac depinde cat de dese sunt contractiile.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Andreea daca nu te dor contractiile nu cred ca este nevoie de no spa. Dar tb sa le umaresti sa nu fie nici dese

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Laura, nu sunt frecvente contractiile, apar mai ales seara cand ma simt mai obosita si trec imediat dc ma asez la orizontala.
Ms mult pt raspuns

Andreea
32+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Andreutac depinde cat de dese sunt contractiile.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Ms mult, apucasem sa-i raspund Lauretei ca nu sunt dese si abia apoi am vazut si mesajul tau.

Andreea
32+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput