Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata !!!! Poftiti la

Am un mesaj de la Claudinna care este la spital, mesaj primit aseara la 21.40:
" Sunt bine, iau tratament, tensiunea a scazut, bataile de cord ale lui bebe s-au stabilizat, ma duc la monitorizare din 2 in 2 ore"

Sper sa fie bine si azi!!! ma mai anunta daca se intampla ceva important...ii dorim multa sanatate si ei si lui bebe!!!

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata burtici,

sa vad ce am retinut:
Boo,felicitari pentru bebelin grasut si mistocar(altfel ce e cu limbuta aia?)

300, acum sunt calma...mai ales de cand am ales clar intre Giulesti si Euroclinic (si inainte de a fi probleme) si stiu ca am dr bun.Acum sa vedem ce o mai fi.Dar asta noapte m-am trezit doar o data sa imi iau Gynipralul si o daca la pishu...in rest am dormit dusa.M-am mai calmat deocamdata

Andreutac, ca tot ma tot intreaba dr daca am contractii si eu dau din colt in colt si zic ca nu am (fara dubii!!!dar am col scurtat de ele??!!!- sau e el defect-colul) cand m-am dus la control ultima data cand m-am pus pe masa am zis..asta e contractie?Ca aveam burta putin tare, in fine, de pana mi-am gasit pozitia cred.Si el a facut un test amuzant...si-a bagat cate doua degete in fiecare parte a uterului meu, cat mai jos (stanga dreapta) si a inceput sa imi impinga intr-o parte si alta burta.Si a zis:vedeti cum se misca?Daca se misca cu totul atunci era contractie.Ca era tare si pleca cu totul.Daca atunci cand da din dreapta se misca dreapta si la fel cu stanga se misca stanga, nu e contractie chiar daca burta pare mai tare. Incearca

Cu caldura din fericire nu am scos nasul afara si nici nu il scot pana maine cand ma duc la eco.Stau la 24 de grade AC zi si noapte (stiu ca nu e cel mai indicat, dar altfel as capia..mai ales ca daca transpir mi se pare mereu ca sunt uda intre piciaore si daca nu o fi altceva), asa ca stau asa...

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!
BOO,Maria felicitari pt grasunei!!!!!

Eva si eu ca si tine fac pernute la picioare si tot asa mai mult la dreptul decat la stangul,eu cred ca nu are legatura cu ce ziceai tu ca eu nu ma stiu suferinda de chestia aia si uite ca patesc la fel,e de la sarcina.Crema dr boici nu te ajuta?eu nu am apucat sa o cumpar si imi pun mari sperante in ea ca vreau sambata la nunta sa am glezne de caprioara.....ha ha ha,paraca vad ca nu ma mai incap pantofii pana seara si merg in slapi..........

Simodina eu cred ca e normal ceea ce simti,prima sarcina e unica,deja la a doua nu prea mai ai surprize....iar cu iubitul copilului eu mereu m-am intrebat daca ai 2 copii oare ii poti iubi egal??????????eu mereu am zis ca nu pt ca fiecare e unic dar cei pe care i-am intrebat cu 2 copii mi-au zis ca da ii iubesti egal....acum nu stiu,eu inca nu sunt hotarata daca sa mai facem si bebe2.

Nusha ca sa iesi din depresie.

Laureta si eu mici bufeuri dar eu transpir ca un porc ,cum beau o gurita de apa cum imi ies brobodele de transpiratie pe mine....beah fac 5 dusuri si tot nimic...

Azi vine soacra sa faca curat !!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s!

35+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

300 eu de la cald transpir ingrozitor, sunt un ocean de picaturi de transpiratie
de la rece : sunt uda din cap pana in talpi, mai rau decat de la bauturi calde. si mi-e si teama sa nu racesc.

vad eu ce fac cu sosetele ;-)

37+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

:) oki da sa-ti iei chestia aia de urechi, sa n nu stai sa te doara. Nu cred ca are vreo contraindicatie in sarcina.

Pup, ma duc la serviciu, o sa inot prin caldura. Inainte sa merg la serv treb sa merg in cealalta parte a bucurestiului sa iau adeverinta de la banca, m-au sunat ieri ca e gata. Incredibil, am dat peste cea mai draguta fata din lume la filiala aia. Nici pe departe aceleasi persoane care erau acum un an jumate si care au fost lapte si miere cand am mers sa cer cardul de credit, apoi cand au fost probleme nu stiau cum sa ma expedieze mai repede. Am ramas tare impresioanata.

32+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine si o zi cat mai buna va doresc.

Azi-noapte nici eu nu prea am avut somn desi eu nu am probleme prea mari cu caldura, sincer prefer asa decat 0 grade Rog nu dati cu rosii.

Ma bucur ca avem vesti de la Clau si ca si bitza mai este 2 in 1.

Dyana, tu ce faci, nu mai stiu daca ai fost la raport ieri

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI

AMR 30 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu fac un nou capitol si mai vb dupa aia

Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Chiar acum am primit alt mesaj de la Claudinna
FETELOR SCOATEM AGITATELE PENTRU CLAUDINNA CARE INTRA IN OPERATIE SI VA NASTE IN CURAND:
HAI CLAUDINNA!!! HAI BEBE RAZVAN!!!!

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata burtici,

vad ca va simtiti mai bine in dimineata asta si ma bucur ca inca nu au aparut vesti proaste

Andy _ galro, multumim pt mesajul Claudinnei, speram sa ii fie bine si sa fie sanatos bb. ne rugam pt ea.

eu nu ma pot lauda cu o stare prea buna, aseara incepand cu ora 7 am tot avut contractii ba cele de nastere ba din cele de miscare. Ba erau una la 7-8 min si ma tineau cam 40 min , ba erau la jumatate de ora. Intr-un final am adormit pe la 1 si ceva dar la 4 eram in picioare ca ma topeam de cald (se oprise AC)
acum de dimineata vad ca nu sunt contractii insa doare cand ma misc, cand ma ridic si cand stau pe wc, jos pe col si vagin. Nu stiu daca e real dar am sentimentul ca nu va ma sta mult bb. Tot urmaresc pe hartie cand merg la wc sa nu apara dop gelatinos sau sange. Pana acum nu am vazut decat secretia obisnuita dar un pic mai abundenta.

cele care sunteti la a doua nastere, ati avut cumva starea asta ca stiti ca se va intampla, inainte sa se intample???

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

CAPITOL NOU

Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

claudinna
nastere usoara si bb sanatos. si recuperare cat mai rapida

asteptam vesti de la claudinna