Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

maria: felicitari! ce bebe cuminte si grasan ascunde mami in burtica!
laura: asteptm vesti maine!
nushulica: hai sa-ti spun cum m-am relaxat io: aveam pofta de o ciorba taraneasca de porc, cu afumatura si tocanitza de ceapa tot cu porc! Acum am pus mamaliga la foc si=l astept pe sot! (Pe cantar este un pic de praf)
Pe tine si pe Clau va inteleg perfect, daca ma lasam de serviciu, fara motiv, nu ca si clau, sigur acum nu mai eram o floricca pe campii, eram depresata rau. La mine mai este si un alt aspect, cat muncesc, atat castig, nu am ce sa fac cu concediile prenatale(doar sa alerg eu pe la casa de sanatate sa depun dosare) si indemnizatia de crestere copil o va lua sotul. Daca eram prinsa adanc in "sistem", sigur acum stateam cu burta in sus si faceam lucrurile pe care nu am timp sa le fac: citit, mers la expozitii, vizitat prietene si aflat "cat e halatul, acolo era mai ieftin". Asa ca profita acum, dupe inteleg ca este mai greuIesi din starea de depresie, fa-ti program numai dupa tine(fara termene etc)
clau: terminasi bilanturile? io mai am vreo 5, sper sa le termin maine(sau poimaine, ca de obicei in ultima zi) vezi ca trimit pm cu nr lui mommymagda sau sms.
tzitziri: in nici un caz nu fac mishto, tine pumnii si lucram la psihic
Fuc cam trebuie sa faca baie, el si sotul contesta zic ca inca nu-i cazul(l-am progamat pentru vineri, fara sa stie vreunul)
bitza si claudina: la raport please, ca va visez sigur la noapte

Vlad
29+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Anca e la terapie intensiva pana maine si nu o lasa sa o vada pe Carla! O va vedea maine! Dar ai ei spun ca micuta e perfecta (de parca noi nu stiam ca asa va fi...)

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 38 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

tu stii deja ca ai nora perfecta, nu?
cred ca Luca si Carla se vor lua de mana si vor fugi in lume(dupa ce vor citi aceasta odisee), lasandu-va pe voi "ai batrani" sa le faceti zestre.
Sa fie sanatosi amandoi (ca de frumosi si destepti nu ne indoim) si sa va bucurati de nepoti!

Vlad
29+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

FELICITARI, MAMI DE CARLA.

tzitziri – trece-ma sip e mine te rog la catastif:

DN: 26.07.1976, UM: 07.12.2007; DPN: 16.09.2008

De nascut nasc la CFR2 cu DR. Ana-Maria Nastase.

In burtica am un baietel, Matei – Hari.

laureta – si eu am bufeuri. Stau in fata AC-ului si tot transpir #61514; Dar cred ca e ceva normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

buuuun, mi-am tras portia de bocete ... AVEM INCA UN BOBOCEL !!!
incepe numaratoarea ...
sanatate multa si recuperare usoara Ancai si un bun venit printre noi Carlei
abia astept sa citesc povestea nasterii

eu am fost la control si mi-a ascultat guguloiu cu palniuta, mi s-a parut super haioasa treaba
mi-a dat analize de facut, mi-a spus cum sta (capul in sus, fundu' pe stanga si picioroangele la dreapta )
mi-am facut programare la echo pt sapt 37 si a zis ca atunci se vor arunca zarurile cu privire la metoda nasterii, in fc de cum mai este pozitionat
maine am echo la iosup si sper sa vada mai bine ce e cu cordonul,daca este esarfa sau circulara ...
va pup pe toate si sper sa avem cat mai multe vesti bune ca si astazi de acum in colo

32+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

JulyMorning – uite aici un site

http://www.breastfeeding.asn.au/bfinfo/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, iti stiu intentiile..si nu era cu rautate...mai bine sa faci misto cateodata (asa ca poti sa faci...m-as bucura) decat sa le tratam pe toate cu seriozitate maxima.Deja le tratez eu fff in serios...Si cu Fuc poate ii dai totusi un preaviz...ii miros picioarele/labele?

Cristineescu, acum intru la editari[;].Te rog doar sa te verifici dupa ce trec.

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

SAlutare fetili!!!
Maaaai, ce veste buna!!!
CARLA SA FII SANATOASA, MANCACIOASA CA FRUMOASA SIGUR ESTI!! FETITA LUPTATOARE CA MAMICA EI!!
ANCA FELICITARI DIN SUFLET SI RECUPERARE RAPIDA!!TE ASTEPTAM SA NE POVE!!NE E DOR DE TINE
Eva, simteam eu ceva in legatura cu Anca inca de ieri, de asta te-am si intrebat de ea!Multumim de vestile bune!Sa-ti traiasca nora!

36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Dragelor, noi tot 2 in 1 suntem. azi am trebaluit oata ziua, am spalat si calcat perdeaua din camera copilului si inca alte lucruri.
La noi santierul e in plina desfasurare si la ora asta e nenea electricianul la treaba...ca si July nu termin nici eu santierul...bine ca am facut camera copilului..bucataria cand o fi.
Botezul noi l-am stabilit deja pt 27sept, vom fi cca 20 persoane si vom rezerva o masa la un restaurant nu vom inchiria un intreg restaurant..probabil nici nu gasesc ca toate-s rezervate pt nunti.

36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, eu nu am bufeuri, de transpirat transpir normal, la fel ca inainte de sarcina ma trezesc cu parul umed la ceafa, atat! In schimb, mi se umfla gleznele asa tare, am pernutze! Daca continuu in ritmul asta imi iau zborul! Culmea este ca glezna dreapta este umflata tare, stanga asa si asa, merge! Sa aiba legatura cu hidronefroza mea pe partea dreapta? Laureta, stiu ca si tu ai hidronefroza, patesti la fel?

Boo, wow ce putin mai ai! Sa intri mai des la raport ca ne dai de banuit!!!

July, tu unde pleci? La shopping? Eu zic sa stai cumintica! Cauta pe net una alta si iesi undeva la magazinele si farmaciile de pe langa casa!

Bitza, da, pai de cateva zile se vorbea de cezariana de urgenta in cazul Ancai, dar nu vroiam sa va dau inutil idei! Am asteptat sa se intample!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 38 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Claudinna, mamico, ai mare grija de tine!!Asteptam sa auzim vestile bune!!!Doamne ajuta!Felicitari pt bebe grasun!
Maria, Zambetmic, felicitari pt bebeii sanatosi!Zambetmic, sper sa se intoarca bebelul pana in s37.
Mai aveameu multe de spus..dar cu vestile astea despre Carla am uitat tot!Sorry!!

36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput