Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 8
Raspunsuri - Pagina 8
cristina26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Teo2rina Irlandeza,multumim tare de aprecieri, pupicei Patriciei si tie. fetele care vin la intalnire,eu ziceam sa comand platouri cu diverse la frma de catering cu care colaborez eu, au mancare fff buna si destul de ieftina. bucatariile sunt inspectate de mine personal. Cristina26, sa-mi spui, te rog, ce sa-i comand Ingridutei, Mihnea mananca tot de la firma asta de catering la pranz cu copiii si sunt foarte multumita. o supita, poate altceva, tu stii cel mai bine. apoi, cu bautura, eu ma duc in fiecare sapt in selgros unde gasesc de toate si, la fel, mai ieftine, ce ziceti? abia astept sa ne vedem, am selectat si muzica, nu mai am rabdare... va pup pe toate si va imbratisez cu drag. a, uitam, la ce ora ne vedem? Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian Poze noi cu bebe www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE) [b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE) [blue][b]CUNUNIA CIVILA |
Suna foarte bine, la Ingrid de obicei ii iau piepet de pui la gratar si legume la abur. De fapt ii poti comanda exact acelasi meniu ce ii comanzi si lui Mihnea cel frumos foc de baut pt Ingrid apa de bebe si pt mine pepsi si apa. Multumim!
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
danangie spune:
Buna seara,
Ce mai fac fetele mele dragi? Scuzati-ma ca nu am mai intrat...timpul asta ma ucide.
MCRISSA tin pumnii sa te binecuvanteze D-zeu cu un pruncut!! D-ne ajuta!!!!
Ce bine ca va intalniti! La bucuresti nu?? E departe de mine. Apropo eu sunt acasa. Cam de 10 zile. Si plec pe 31. E bine acasa....numai ca acu' stau la soacra si m-a cam tampit cu barfele ei si la cat e de logoroica . De sapt ma duc la mama!!
Vroiam sa scriu mai multe, s-a trezit bb!
ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
jojo_miha spune:
Tot intru si ma uit daca Mirela a dat vre-un semn de viata,si nimic!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
IreneCAM spune:
Mirela cred ca e foarte ocupata acum, trebuie sa intre in ritm. Ma uitam aseara la subiectul cu dr. Nayel, sa vad daca a scris acolo, dar nu am gasit nimic. Mirela,
Mcrissa, eu astept sa faci testul inainte de aqua, cu inima cat un purice (de asta am scris mic:D), ce bine ar fi sa ai vesti bune!
Fetelor, io plec pe teren de miercuri, pica venirea mea la intalnire:(((...aveam o banuiala de saptamana trecuta, dar speram sa scap. Acum s-a confirmat:(..
Nu peste mult timp de
szivarvany spune:
Cris, doua perechi de pumnisori stransi si de la noi, Doamne ajuta !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
mcrissa spune:
IreneCAM, mamagiuliei, danangie multumesc mult pentru incurajari.am asa emotii pentru testul de maine, cu toate ca nu am simptome, stiu ca luna asta am avut ovulatie, am prestat, am facut injectie cu pregnyl si am luat utrogestan pana aseara.sambata noaptea am visat un soricel, vis pe care l-am avut si la prima sarcina.stiu ca atunci eram speriata de vis si sora mea mi-a spus ca soricelul inseamna fertilitate si ca sigur sunt insarcinata.maine sunt Z26 si-mi pun toata speranta in Doamne Doamne
IreneCAM imi pare tare rau ca nu poti veni.d'abia asteptam sa te cunosc
jojo si eu ma uit dupa Mirelus, am vazut ca a scris o data dupa ce a nascut la ea la odisee, dar nimic de bebe sau de ea.
dananagie sa inteleg ca acasa inseamna ca esti in tara?eu cand aud de soacre mi se zbarleste parul pe mine, a mea e cea mai rea din cate exista.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
IreneCAM spune:
Mcrissa, daaaaa, asa e cu soriceii, la fel mi s-a intamplat si mie. Apropo de vise, mie mi se intampla ceva ciudat. Visez diferite persoane ca sunt si chiar asa se intampla curand. Deci ma concentrez muuult pe LauMeli si pe Mcrissa. Pe Lau o stiu din poze, pe Mcrissa nu, da' ma descurc eu, macar un nickname alaturi de tot incerc sa visez.
Nu peste mult timp de
mcrissa spune:
IreneCAM am o poza in albumul de pe forum.daca dai click pe icon-ul ala mic negru cu un aparat foto te duce spre albumul meu si acolo am o poza, mai pun acum cateva.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
danangie spune:
D-ne ajuta MCRISSA.Woww ce frumoasa esti! Ptiu sa nu te deochi!
ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
elilov3 spune:
buna fetele
revin dupa o absenta datorata vizitei nepotelei de 2 saptamanii are decat 3 luni si a terorizat tot cartierul cu plamanii ei de sirena acuma a plecat la ea acasica si parca e gol apartamentul fara ea
fetele ma bucur ca in sfarsit o sa va intalniti..beti un paharel si pt noi si papati ceva cu gandul la noi
mcrissa tine pumnii pentru tine abia asteptam vestile
va doresc o zi placuta in continuare fara caldura si probleme
28+Dimitrie