Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 8
Raspunsuri - Pagina 7
Teo2rina spune:
Mcrissa,poate e de bine, Doamne, ce petrecere dau!!! abia astept. si pe mine m-a durut burta la toate sarcinile, la prima cel putin ma duceam la baie din 5 in 5 minute ca aveam impresia ca-mi vine cm. unde faci aqua? ca vreau si eu. la ce ora stabilim pt vineri? ca e un pic mai greut de ajuns ca va incurcati pe strazi si ma gandeam sa vina soferul.eventual ne dam un punct de intalnire, sa vedem cum aranjam.
fetele care veniti la intalnire,va rog, spuneti ce sa pregatesc, eu m-am gandit la cate ceva, dar vreau sa stiu si parerea voastra: mancare, apa, suc, bautura, ceva Martini, sampania am luat-o deja, ce preferati voi, prajiturele, inghetata, orice. Cristina26, Ingriduta ce mananca? Cristina Ana, aceeasi intrebare si pentru tine, ce mananca voinicelul?
va pup pe toate.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
cristina_ana spune:
Marina, eu ma gandeam sa aduca fiecare cate ceva de baut si mancat (prajituri, pateuri, fructe, chestii din astea, usoare). Fiecare cum poate si cum are inspiratie. Acum vedem ce zic si celelalte fete. Andrei are mancarica lui, facuta special. O sa ii iau eu la mine ceva de rontait. Ca prajituri si sucuri nu ii dau. Eventual un piscotel sau fructe.
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
cristina_ana spune:
Sau poate comandam atunci pizza, asta daca fac livrari pana la tine
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
mcrissa spune:
teo si eu sper ca durerile astea sa fie de la bebe.azi vad ca m-au lasat, sunt Z21.ziceam ca fac test pe 29 in ziua intalnirii, dar pe 26 am iara ora de aqua si nu vreau sa fac efort mare daca e bebe, asa ca o sa fac un test pe 26.despre aqua iti scriu pe PM, sau scrie-mi tu adresa ta de mess pe PM ca sa vorbim.
cu mancarea...cred ca ideea cristinei de a comanda ceva, o pizza sau mancare gatita de undeva e o idee buna.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
L5845 spune:
si la toata lumea si scuze, dar sunt prinsa cu niste treburi si nu am apucat sa intru decat in fuga in ultimele zile .
Referitor la intalnire, sunt de aceeasi parere cu cristina_ana si mcrissa cu comandare de mancare sau pizza, ca e mult mai comod asa, decat sa ne trambalam cu alea preparate, mai ales ca e si cald afara. Acum ramane si la aprecierea celorlalte fete, e corect sa spuna fiecare cum crede ca e bine.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
cristina26 spune:
Teo2rina Ingrid mananca de toate. Ii dau sucuri de mere, pere etc (apa nu prea bea si ma bucur cand bea ceva)... cu mancarea stam la fel de "bine" ca si cu bautul. Eu ii dau mancare fiarta de obicei, dar unori o duc si la restaurant si mananca ce este pe meniu (mananca foarte putin).
Eu sunt de acord cu mcrissa si cristina_ana sa comandam ceva acolo unde suntem. Hai sa ne hotaram unde si la cat ne vom intalni. Abea astept sa va vad!
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
irlandeza spune:
Teo, am vazut poze cu Mihnea, tare dragut bobocelul. Sa-ti traiasca.
Si distractie placuta la petrecere.
Poze de tot felul
P a t r i c i a - A l e x i a - la 7 luni
P a t r i c i a - A l e x i a - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Teo2rina spune:
Irlandeza,multumim tare de aprecieri, pupicei Patriciei si tie.
fetele care vin la intalnire,eu ziceam sa comand platouri cu diverse la frma de catering cu care colaborez eu, au mancare fff buna si destul de ieftina. bucatariile sunt inspectate de mine personal. Cristina26, sa-mi spui, te rog, ce sa-i comand Ingridutei, Mihnea mananca tot de la firma asta de catering la pranz cu copiii si sunt foarte multumita. o supita, poate altceva, tu stii cel mai bine. apoi, cu bautura, eu ma duc in fiecare sapt in selgros unde gasesc de toate si, la fel, mai ieftine, ce ziceti? abia astept sa ne vedem, am selectat si muzica, nu mai am rabdare... va pup pe toate si va imbratisez cu drag.
a, uitam, la ce ora ne vedem?
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
mcrissa spune:
teo pentru ora la care sa ne vedem, undeva dupa 5.30 zic eu, cand iesim de la munca.si ar fi fosrte bine daca ne-ar putea astepta soferul tau undeva, apropae de un metrou.cred ca e foarte bine sa comandam de la firma probata de tine, sa vedem exact cate suntem.la bauturi nu conteaza, eu prefer apa si poate un pahar de Pepsi ca sa ma mai trezesc.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Teo2rina spune:
Mcrissa,esti sora cu mine cu pepsi, sotul mereu ma cearta... las' ca facem si o cafea buna. e ok ora 5.30 la metrou la 1 mai. fetele, ce ziceti?
Poze noi cu bebe
[blue][b]CUNUNIA CIVILA