Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 8
Raspunsuri - Pagina 9
mcrissa spune:
danagie multumesc pentru aprecieri
elilov cred ca te obisnuisei cu nepotica, dar mai e putin si apare bebe al tau si atunci va fi minunat!parca tu ma intrebai de masina de spalat vase?ca mi-am luat si sunt mai mult decat incantata de ea.stralucesc vasele ca in reclame.
am facut azi test (Z26) si este negativ.burta ma doare ca la CM, iar eu aveam dureri decat dupa ce venea, acum nu stiu daca asta e un semn bun sau rau.am luat un no-spa ca nu mai pot de burta.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mcrissa spune:
Z26 s-a transformat in Z1.nu pot sa spun decat ca ma simt goala, goala, goala...
elilov3 spune:
mcrissa ma rog ca Dumnezeu sa te ajute in curand sa ai un bb la burtica... noi dupa Pavel am incercat un anisor sa tot raman si nimic..efectiv imi pierdusem orice urma de speranta..am aruncat tot teste de ovulatie, calcule grafice...si luna urmatoare sa intamplat minunea...deci cand vrea Dumnezeu...a si am uitat sa iti spun ca in luna respectiva ma fost racita si am prestat cu sotul decat de 3 ori si na sa prins...lasa totul la timpul lor..imp e sa nu ajungi la disperare..lasa treci si peste asta. pentru tine draga mea
28+Dimitrie
IreneCAM spune:
Mcrissa, imi pare tare rau Offff, de ce tre' sa fie asa de greu???
Nu peste mult timp de
Ninia81 spune:
fetelor!
M-am intors si eu din saptamana de miere! Vai, ce repede a trecut!As fi vrut sa stau acolo 3 luni cel putin!
Am intrat sa confirm si eu participarea la intalnirea de vineri, dar...ziceti-mi si mie pana la urma unde are loc? Ramane tot la Teo, acasa? Daca da...Teo, eu stiam ca tu stai in Prelungirea Ghencea...poate imi zici si mie mai exact adresa, pe PM, pt ca eu stau in Dr. Taberei si as ajunge repede la tine.
Apropos, voi veniti singure sau si cu sotii?
Va pup.
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/5JRSp3.png
mcrissa spune:
Dupa ziua deprimanta de azi , sotul vrea sa ma scoata undeva departe, in week-end-ul asta, sa plecam din tara cateva zile, asa ca eu vineri nu voi mai fi in Bucuresti.
am vb cu Teo sa ne vedem joi, tot la ea, daca si voi puteti, daca nu va mai vad eu altadata, o sa incerc sa le vad macar pe cristina si pe ingrid joi.
cu moralul sunt putin mai bine, sotul ma incurajeaza, e alaturi de mine, spune ca macar e un lucru bun ca nu m-a inatrziat iara si ca vom merge in continuare pe mana dr-ului , ca el are incredere ca suntem pe drumul cel bun.
Teo2rina spune:
dragelor,pentru mine e bine si joi,dar zic sa ne vedem in Bucurestii Noi, eu sunt in mutari acum, e casa cu fundul in sus, de fapt amandoua sunt asa,din una iau lucrurile, in cealalta le pun.daca sunteti de acord sa-mi spuneti ca sa-i spun si soferului sa va astepte.
Mcrissa, imi pare atat de rau...
Flavia, pentru tine si voinici
Ninia, cred ca a fost taaaare frumos...
Michelle,
Irene,imi pare tare rau ca nu poti veni...
va pup pe toate,fug ca am putina treaba, Mihnea a adormit. a inceput sa mearga taras prin casa, printre bagaje ,face slalom, plange cand il pun in pat, vrea doar pe jos, eu stau numai cu aspiratorul si mopul in mana sa dezinfectez ,i-am luat un scaunel de plastic si e foarte mandru cand sta acolo, abia astept sa-i iau scaun pentru masa. sambata am facut putina curatenie si pe el l-am pus in pat cu toate jucariile si cand s-a plictisit a inceput sa planga si zicea numai maaamaaa, aaamiii. mi s-a rupt sufletul de el, drept pentru care am vrut sa curat aragazul cu el in brate si Mihnea- flacaul a varsat supita lui pe care abia o terminasem... si s-a varsat pe: cuptorul cu microunde- abia spalat, masina de spalat vase- abia ferchezuita, masina de spalat- abia curatata, gresie- abia smotruita... apoi mami cu forte proaspete si "chef" de munca a facut alta supita pentru bebe. end of story. va pup
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
L5845 spune:
pe aici ...am reusit si eu sa intru putin...de citit nu am apucat sa citesc din urma....m-am trezit pe cap de vreo saptamana cu niste musafiri, asa ca nu am mai avut loc la calculator ....maine pleaca .
Revin maine cu forte noi, citesc si eu ce s-a mai intamplat si...bineinteles, astept cu nerabdare intalnirea de vineri, mai e valabila, da?
Va si va pe TOATE !!!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
mcrissa spune:
Da, intalnirea ramane valabila pentru vineri.din pacate eu nu voi mai putea ajunge (plec la mare in Bulgaria), dar o sa fiu cu gandul alaturi de voi.
Aseara m-am intalnit in parc cu Cristina si cu Ingrid.A ras la mine cand am vorbit cu ea, a venit la mine in brate, ne-am jucat, i-am dat pupici, ne-am plimbat prin parc, am facut poze,e o dulceata de copil cu o mamica foarte frumoasa.Sper sa mai iesim si in seara asta sa o mai vad o data pe Ingrid ca mi-e atat de draga
lau, hai ca azi scapi si maine vine intalnirea
irinabobe ce mai faci?nu mai dai niciun semn?