Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Mai fetelor tot uitandu-ma pe poze si savurand fiecare clopotel in parte (ramasesem in urma cu pozele rau de tot...) am uitat de mancarea de pe foc.... si hlizindu-ma la pozele Cameliei imi dau seama ca merge hota de la bucatarie si ma intreb de ce oare? Ma duc sa verific si imi dau seama ca am si focul dat mare sa se faca repede pana se trezeste domn sef, iar cand ma uit aproape ca se arsese, noroc cu oala Tefal ca altfel nu mancam nimic azi.... si timp sa fac altceva nu mai am...
Deci pe viitor sa nu ma mai hlizesc asa mult la poze ca sigur fac vreo nefacuta....

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

asa am patzit si eu intr-o zi....

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eu am nervi. desigur din cauza soacrei .. eva nu prea a vrut legumele, a si vomitat putin. si eu am zis sa o mai las un pik, poate le vrea. si ea a luat-o si a dus-o in patut si i-a dat ceai. i-am spus sa nu-i dea ceai si ca nici sa suga nu-i dau, poate papa legumele .. apoi, eu o certam pe eva (nu mai stiu de ce) si ea o pupa. i-am spus sa nu o mai pupe cand eu o cert ca nu e bine.

si uite asa.

in fine .. nu stiu de ce dar sunt cam irascibila .. cred ca statul asta acasa ma zapaceste.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Elle, uite sa treaca supararea. Ia o pauza si hai la o , ca e numai buna pe caldura asta....

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Anca nu vreau sa polemizam pe tema aceea cu contraceptia dar am vb din experienta personala si in anumite conditii cum scrie si aici de ex http://reclama/contraceptie.html?id=176
pupici lui Stefan frumos si zambaret !

si acum o intrebare, nu ma plang de greutatea lui fi-miu , dar e cam aceeasi, aka 9 kg, de cca o luna. Mi-a spus si d-ra sa nu ma ingrijorez, caci mananca diversificattot de cca o luna si a devenit si mult mai mobil si activ, insa nah, eu imi fac ganduri. cum vi se pare?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Nu-ti face probleme, eu cred ca e bine. Asa sunt bb-ii, au perioade de crestere si apoi de stagnare. L-ai masurat? Antonia cand creste in lungime, stagneaza in greutate. Si acum e baiat mare, nu mai sta toata ziua

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Aaa, am mai vazut poze cu Conrad, scump foc si cu Octi, hehe dragutzul are dintzishori, cred ca-i clopotzelul fruntash la acest capitol.

Si pentru ca maine plecam dimineatza devreme, eu urez de astazi

LA MULTI ANI! pt. toti clopotzei cu nume de Maria, Mariana, Marian si pt. Zuzele purtatoare a acestui nume minunat, .

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Fetelor, pe unde sunteti? Dati supica la bb-ii?

Pofta buna.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

aha si sa va mai zic una .. ca imi venea s-o strang de gat pe so-acra ..

duminica la tara zice mama ca razvan era slab cand ne-am cunoscut noi, ca era slab la fata .. la care socrella .. pai da, daca isi pierdea noptile prin 13 (strada unde stau ai mei) .. Doamne, ce am porcait-o in gandul meu .. ce nesimtire .. in fata mamei mele .. asa rau imi pare ca nu mi-a picat fisa pe moment sa-i spun eu cateva sa se sature acritura! abia o astept data viitoare.

nu pot sa va spun in ce hal de nervi sunt!!!!!!!!!!!!!

ma duc sa mananc o inghetata!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Multumim de aprecieri totoror fetelor!!!
Ellenuta i-ao la bataie pe socrela ta, dar dupa promiti c-o iei si pe a mea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

aha si sa va mai zic una .. ca imi venea s-o strang de gat pe so-acra ..

duminica la tara zice mama ca razvan era slab cand ne-am cunoscut noi, ca era slab la fata .. la care socrella .. pai da, daca isi pierdea noptile prin 13 (strada unde stau ai mei) .. Doamne, ce am porcait-o in gandul meu .. ce nesimtire .. in fata mamei mele .. asa rau imi pare ca nu mi-a picat fisa pe moment sa-i spun eu cateva sa se sature acritura! abia o astept data viitoare.

nu pot sa va spun in ce hal de nervi sunt!!!!!!!!!!!!!

ma duc sa mananc o inghetata!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Elle, nu te mai supara. Adica, daca stii ce-i poate pielea, ce rost are sa te mai superi.

Hehehe, ar trebui sa-i spui, ca acum arata asa, ca-i merge bine de cand sunteti impreuna.....sa vezi ce maoca va face....

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput