Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 20
Ellenuta spune:
ramo
felicitari!! o ia si razvi pe urmele antoniei, super!!
cyn ce dulce e octi! si ce strungareata are .. si nepotul meu are la fel!
lala
ce mare e bibi a ta si lunga. 
camelia ce frumos e ochiosul tau! si fetele sunt tare tare dulci.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
eu am nervi. desigur din cauza soacrei .. eva nu prea a vrut legumele, a si vomitat putin. si eu am zis sa o mai las un pik, poate le vrea. si ea a luat-o si a dus-o in patut si i-a dat ceai. i-am spus sa nu-i dea ceai si ca nici sa suga nu-i dau, poate papa legumele .. apoi, eu o certam pe eva (nu mai stiu de ce) si ea o pupa. i-am spus sa nu o mai pupe cand eu o cert ca nu e bine.
si uite asa.
in fine .. nu stiu de ce dar sunt cam irascibila .. cred ca statul asta acasa ma zapaceste.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
emabucuresti spune:
la multe lunite si la multi ani
E V A MARIA
sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ellenuta spune:
ALEXANDRU 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FII SANATOS, CUMINTE SI PAPACIOS!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
miky_mamica spune:
Mai fetelor tot uitandu-ma pe poze si savurand fiecare clopotel in parte (ramasesem in urma cu pozele rau de tot...) am uitat de mancarea de pe foc.... si hlizindu-ma la pozele Cameliei imi dau seama ca merge hota de la bucatarie si ma intreb de ce oare? Ma duc sa verific si imi dau seama ca am si focul dat mare sa se faca repede pana se trezeste domn sef, iar cand ma uit aproape ca se arsese, noroc cu oala Tefal ca altfel nu mancam nimic azi.... si timp sa fac altceva nu mai am...
Deci pe viitor sa nu ma mai hlizesc asa mult la poze ca sigur fac vreo nefacuta....
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
emabucuresti spune:
La multi ani Alexandru Luca, sa fii sanatos, norocos si fericit!
miky_mamica spune:
Am si uitat la spun LA MULTI ANI bebeilor nascuti intr-o zi de 14, respectiv Eva si Alexandru!!!!!
Sa vezi maine urari de Sf Marie... ca mariutze avem muuuuuuulte si frumoase.
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
emabucuresti spune:
Anca nu vreau sa polemizam pe tema aceea cu contraceptia dar am vb din experienta personala si in anumite conditii cum scrie si aici de ex http://reclama/contraceptie.html?id=176
pupici lui Stefan frumos si zambaret !
si acum o intrebare, nu ma plang de greutatea lui fi-miu , dar e cam aceeasi, aka 9 kg, de cca o luna. Mi-a spus si d-ra sa nu ma ingrijorez, caci mananca diversificattot de cca o luna si a devenit si mult mai mobil si activ, insa nah, eu imi fac ganduri. cum vi se pare?
emabucuresti spune:
unde scrie reclama e de fapt "nou-nascuti" pt a accesa linkul
emabucuresti spune:
fetelor sunt pe fuga, sambata avem botezul asa ca mai am o suta de chestii de facut
va pup