Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Simona, ma bucur ca ti-a inspirat incredere medicul si ca ai referinte asa de bune despre el!
Acum , trebuie sa te inarmezi cu rabdare si energie pozitiva, sa te gandesti doar ca este bine ca ati descoperit in timp util problema si sa astepti sa se rezolve.
Deci, va veti interna maine?
este posibil sa o operezi in urmatoarele zile ?
Putem sa te sunam ?
Ma rog sa va fie cat mai usor si saratzica scumpa sa treaca cu bine peste incercarea asta!!!!
cu mult-mult drag !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Laura , deja suntem internate de azi-dimineata , dar internate de forma , sa aiba doctorul justificare ca ne face analize. Sti sistemul medical romanesc de rahat care nu permite sa beneficieze de servicii medicale decat cei internati. Nu stiu de ce n-ar fi suficient sa dovedesc ca sunt salariat si ca platesc CAS.
Daca poti sa ma suni , sigur ca da...oricand.
Despre operatie , nu stiu inca nimic , maine vorbesc cu profesorul.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

LalaD , vroiam sa te intreb in leg. cu Eurespalul...tu parca mi-ai zis de 2 ml*3 ori / zi ...asa mi-a zis si pediatra , dar totusi , nu-i cam putin ? Pe prospect scrie 10-20 ml la copii de sub 10 kg.Ii dau de 3 zile si nu se constata nicio ameliorare in privinta tusei.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mami , eu nu le-am dat niciodata mai mult de 2,5 ml de 3 ori pe zi . Uite nu am un prospect la indemana dar nu cumva acea cantitate de 10-20 ml la copii de sub 10 kg e totala , in 24 de ore ?
In mod sigur nu se da odata ca nici lui Bogdan acum nu ii dau atat . El la aproape 30 de kg primeste 5 ml de 3 ori pe zi.
Tusea in general cedeaza mai greu ca febra , poate sa tina chiar si 10 zile ( sau mai mult ) in functie de cate secretii si mucozitati are de eliminat.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Lala , mercic de raspuns.Sper ca in urmatoarele zile sa se constate niste ameliorari in privinta tusei.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Stancutza dupa cum am mai zis fetita trebuie vazuta de medicul care a operat-o dar el este in concediu pana pe 26, deci asteptam. Nu sta in fund ea sta doar culcata pe spate si uneori pe o parte.
Daca vrei sa-i trimiti ceva vb pe PM. Apropo Ioanei i-ar trebui un carut mai lung, ea are unul din acela trimis din italia care e foarte scurt, si din cauza dimensiuni capului sta cu piciorisele stranse, Poate stiti pe cineva care are.

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Seara!
ma asteptam sa am romane de citit,cand colo o pag jumate...
Vrem pozeeeeeeeeeeeeeeee!de la intalnire!!!!!!
RAPORT DE APROAPE 8 LUNI:9600 GR SI 75 CM!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Lala, felicitari! Bibi a depasit orice asteptari, draga de ea!

M-am intristat cumplit cand am vazut poza de la semnatura ta, a fetitei cu hidrocefalie. Saracuta... Cynthia, sper din tot sufletul ca fundatia respectiva o va putea ajuta in vederea operatiei. Saracuta, nu-si poate ridica capusorul de pe perna, nu? Nici nu sta in fund, nici nu merge? Ce soarta cumplita... Dar daca vor face operatie, poate o sa fie mai bine...uf. Ai postat subiectul la ajutor umanitar? Cum putem trimite si noi niste bani?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Ereene stiu ca tu te pricepi la calculatoare, actele Ioanei scanate chiar si cu o rezolutie mica nu merg trimise pe mail, si ca sa ajunga la medicul de la fundatie trebuie trimise pe mail deoarece dr. nu sta pe mess. Daca stii cum sa fac te rog sa-mi zici, sau poate sa ti le trimit tie pe mess poate poti sa le faci ceva. Te rog mult daca poti sa ma ajuti!!!

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

irlandeza, eu am umbrela deschisa la culoare ,albastru turcoaz,dar conteaza materialul . asta e foarte gros, nu trece nici o raza prin ea

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

imi pare tare rau ca nu am ajuns ieri la intalnire .. eva a dormit si s-a trezit pe la 7 .. alta data cu placere!!!

azi face 7 luni iubita lui mami .. asa ca ii urez si aici sa fie sanatoase, buna si inteleapta! te iubeste mami mult mult de tot si nu poate trai fara tine!!

fugim in parc!! pupici

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!
Octi se simte mult mai bine se pare ca raguseala a trecut e doar putin fornait acuma. LalaD dupa ce am citit postarea ta cu laringita, i-am luat temperatura 37.5 dupa o ora 37.5 si i-am dat panadol si mi-am propus daca la 6 aseara avea tot 37.5 incepeam antibioticul pentru ca ieri a fost si cam somnoros. La 6 37.1(temperatura lui normala) si n-am inceput tratamentul cu antibiotic, am continuat cu siropelu, srayul si panadol. Dimineata vorbea(silabisea) ca deobicei si temperatura 36.8 deci bine, mai continuam asa vreo zi doua. Maine trebuie sa merg iar la med de fam dar poate merge doar sa o sun, pentru ca ma gandesc ca ma intreaba de tratamentul care mi l-a dat si cum a reactionat Octi si nu o sa stiu ce sa-i zic.

Mergi la inceput

Va invit la o si la o si la ceva poze noi pentru cine are chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Sunt si eu pe aici,ca musai sa va spun ce mi-a facut baietelu acu de vreo juma de ora: l-am pus pe canapea culcat sa ii dau antibioticu, i l-am dat si m-am intors cu spatele sa ii iau siropu de tuse si cand ma intorc catre el ce vad? Fecioru meu statea in picioare cu mainile tinandu-se de canapea Am crezut ca visez, nu-mi venea sa cred.El se coborase de pe canapea singurel, si statea in picioare.Toata treaba nu a durat decat cateva secunde, ca se tinea de paturica pe care am pus-o pe canapea si a alunecat si atunci era sa cada da am reusit sa il prind la timp.

Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire, asteptam poze, bineinteles.

Lala20 uoauu, ce mare e Biancutza ta.Bravo ei si mai ales bravo tie ca ai reusit sa faci din ea asa un copil frumos si sanatos.

Cynthia ma bucur ca Octi se simte bine, si ca nu mai are temperatura.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Octi doarme, vad ca nu e nimeni pe aici, raporez si eu o noapte tare listita prima cu o sigura trezire a lui Octi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Eva si Alexandru Luca sa fiti frumosi si sanatosi!!!!!!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput