Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am uitat sa va spun .. ieri eva a spus mama .. iar de ieri o tot tine .. ma ma ma ma ma (bine pe langa bu bu bu bu ba ba ba da da da na na na pa pa pa etc) ... cred ca faza cu tata a fost o intamplare .. nu a mai spus de atunci ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA

Bravo Bitzi!!! Nu vrei tu sa-i zici lui mami sa veniti la intalneala? noi plecam in 10 min.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

din pacate nu pot .. si eva inca doarme .. alta data, cu placere!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ema cand plecati in turcia? si unde anume? ii iei borcanele lui milan sau cum faci?

stiu ca la unele hoteluri poti cere pat de bebe si chiar carucior .. iar in portiunea din restaurant unde sunt alimewntele ptr copii, gasesti blendar si incalzitor de bibe / borcanele .. cel mai bine suni la hotel sa te interesezi.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle mergem la gloria golf in belek, ii iau borcanele de fructe si legume caci i-am dat alternativ si borcanele si le mananca cu placere(ca dealtfel si ce-i gatesc eu cu cond sa aiba iaurt). hipp- pui cu orez si legume- si hipp curcan cu legume.hipp-fructe,-toate ii plac. Ma bucur ca le accepta caci desi am vazut la hoteluri in tr blender si toate cele pt bebei, mi-e cam teama sa ii prepar acolo. Poate doar fructe sa-i iau in camera si sa-i fac la blenderul meu. Asa gandesc acum, sa il hranesc intr-un mediu cat mai aseptic cat suntem abroad

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle felicitari pentru ta-ta si ma-ma !
trebuie sa fie super sa auzi asta!abia astept si eu!

Ramo sanatate multa lui Razvi! si tie: sa-ti iasa testul cum iti doresti!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Hello !
In primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru sustinere si pentru urarile de sanatate adresate Sarei.
Aseara am fost la Dr. Basca , din pacate se confirma diagnosticul de litiaza renala. Consultul l-am facut la Diagnosis , unde facusem si eco de dimineata si , din fericire , am mai prins-o pe ecografista care a pus-o din nou pe Sara la aparat in prezenta domnului profesor si i-a aratat ce si cum pe-acolo. Dupa o discutie f. lunga cu Dr. Basca , am aflat ca :
-Piatra la rinichi la copiii asa de mici se face din cauza lipsei unei proteine din organism , proteina care contribuie la dizolvarea calciului .
-O cauza agravanta a fost administrarea de Vigantol in doza mare ( noi aveam prescrise 3 picaturi inca de la nastere ).
-Infectiile urinare sunt clar legate de aceasta litiaza renala.
-Putem scapa de belea chirurgical sau endoscopic...dr. recomanda varianta chirurgicala.Mi-a explicat ca este o interventie destul de usoara si ca nu vom sta in spital mai mult de 2-3 zile.

Decizia finala privind interventia si tratamentul o va lua maine , dupa ce facem si o urografie.
Azi am fost de dimineata la spital , ne-am facut internarea , apoi am mers la radiologie sa facem o radiografie la rinichi si i-a luat sange pentru analize.
Cam astea sunt noutatile de moment.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

gatta intr-un fel tot raul spre bine!! macar stii acum care-i buba si chirurgical sau nu o sa scapati de ea si n-o sa mai stai cu frica in san ca daca face iar si de la ce??
pupici multi pt saratel si mamica!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

multumesc fetele,Elle la aia ma uitam si eu si ar mai fi una de la esprit la 120 ron dar nu este disponibila acuma ,asta este ,aia de la ABC DESIGN am gasit la diferite preturi si chiar nu inteleg de ce ca par la fel din descrieri,si cu 50 si cu 47 si cu 99 ,chiar nu inteleg si e chiar aceiasi

imi amintesc comentarii despre umbrele jalnice si am si eu una in colectie spre sa nu ma tapesc si a 2 oara

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

garantat ca este fffffoarte buna. eu am luat-o de pe situl kreis design la 48 ron. o trimit prin curier rapid ,cu posta romana nu lucreaza.poti suna la ei ,au mai multe culori decat pe site

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetelor, sunt usor euforica, tocmai ce am venit de la intalnire. Intre doua guri de apa ca a fost foarte cald, si doua ocheade spre carutul in care Sofia inca mai doarme, incerc sa-mi decantez impresiile. Ne-am intalnit cu Gatta, cu Miki, cu Nemary, cu Grati, cu Gabrittza, cu Aurel_Cris si pe urma, intamplator, cu Anca_Soare.

Bebelinii au fost cumintei, au papat, au zambit, au marait si au dormit, fiecare dupa chef. Socializarea a mers asa si-asa, initial ne oprisem langa o fantana arteziana care, va inchipuiti, a captat toate privirile lor.

Eu poze nu am, dar Gabi si Mary au avut camera si sunt sigura ca sunt minunate fotografiile pe care le-au facut. Eu m-am re-indragostit de bebeii nostri!!!

Acum sa raspund si eu ceva, ca am cam absentat:

Cati, l-am peti noi pe Matei, dar nu vreau sa stric total reputatia in formare a Sofiei, deoarcee ea are deja trei clopotei-petitori, si parca nu ne-ar sta bine sa exageram, nu?

Miri, multumesc frumos ca te gandesti la noi. Relatia Sofiei cu bona e ok, nu pot sa zic ca moare dupa ea, tot la mine si la taica-su i se lumineaza fata cand ne vede, are un ris special pentru noi...Dar sunt multumita asa. Le spuneam fetelor de la intalnire ca nici timp sa respire n-are...intre doua piureuri, bibe cu ceai, schimbat etc...din punctul asta de vedere, pot sa spun ca sunt mai odihnita de cand m-am intors la serviciu!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

dragelor a fost tare bine impreuna in parc! mi s-a parut ca am stat prea putin...fug spal bebe Dudu si revin cu impresii

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Buna seara, zuzilici!
De ceva vreme (cam multa) am cam tras chiulul dar asta din cauza ca nu ne mai ajunge timpul peste zi: de 2 x iesim afara, gatim daily pt stefan la pranz si intre mai apucam sa facem cate ceva prin casa... ma rog, cam asa stau lucrurile la noi.
Astazi, cum eu nu am mai citit pe forum, n-am stiut de intalneala, asa ca ne-am intalnit din intamplare dar mi-a facut placere sa vad clopoteii si pe mamici. Lui Stefan nu mai zic, caci erau mai multe "clopotele" decat "clopotei". Inca o data, ne-a facut placere, daca reusim sa "monitorizam" si discutiile pe forum poate ne mai vedem si programat, nu numai din intamplare.

Multa sanatate Sarei de Gata si lui Markus de Ven care sunt bolnaviori, iar mamicilor sa fie tari!

Sa va povestim cate ceva si despre noi:
1. Stefan a cazut din patul nostru, desi mereu cand plecam din camera il plasam la el in patutz... acum... m-am dus pana la bucatarie sa scot iaurtul din frigider sa se incalzeasca si cand m-am intors am auzit buf si plansul de rigoare. Nu stiu cum s-a foit, cert e ca a cazut in fund langa pat.

2. Face mofturi la pireul de legume, am incercat si eu cu iaurt dar n-a mers... nu-i place acrisor... in schimb a mers cu 2 lingurite mici de smantana.

3. Am bagat si noi iaurtul la ora 18.00... asa cum ziceam nu-i place, ii combin mereu cu un fruct ca sa il pacalesc, altfel gol nu il vrea, se stramba de zici ca ii dau soricioica.

Hopa, se termina bateria, mai revin cu stiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Mai fetelor, stefan e la al treilea somn de de azi dimineata! o fi de la vreme? e destul de cald la cluj, dar nu exagerat...

Nu mi se pare neobisnuit, adica la noi e normal. A mea se trezeste la 7 , la 9 se culca din nou pana la 10.30-11 apoi la 13 din nou somn pana la 14-14.30 , la 17 inca o ora de somn si la 20 somnul de noapte pana dim. la 7. Asta cand suntem in casa toata ziua, cand iesim , somnul de la ora 13 si 17 se amana pana la 18-19 sau adoarme cateva min. iar se trezeste.....

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput