Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Alex@Sara spune:
multumim de primire fetelor .am intrat numai sa urez La multi ani tuturor celorcu numele de Maria,Mariana,Marinela,etc......sa fiti fericite,sanatoase si iubite.O zi cat mai faina tuturor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
Am scris ditamai mesajul si-apoi am inchis fereastra
Sa reiau mai pe scurt: Julia a dormit f bine azi-noapte in patut de la 1:30 la 8.De 2 zile am inceput sa-mi pun in aplicare planul: noaptea Julia nu mai doarme cu mine.Mi-e destul de greu pana o adorm, dar reusesc.
La noi in casa sunt 29 de grade si temperatura creste Eu is lac de apa, iar Julia suporta f greu caldura.Nici nu vreau sa ma gandesc cum e intr-un bloc la ultimul etaj in Bucuresti sau in Timisoara.
Ieri mi-am facut curaj, am pus-o pe Julia in marsupiu (pozitia transversala) si dupa ce-am pacalit-o cu tzitzi, a adormit si-am "fugit" pana la lucru sa duc concediul pe luna asta si sa ma laud si eu cu fetita mamii.Cum am ajuns la birou s-a trezit si-a inceput sa planga,dar dupa ce-am scos-o din marsupiu si-am tinut-o in brate cu fata catre lume s-a calmat si se uita curioasa in jur...mancandu-si pumnisorul.Cred ca ar fi in stare sa si-l bage in gurita pana la cot A fost f cumintica ieri in general.Cred ca incet-incet se raresc crizele de plans,desi are o perioada seara cand urla si urla (noroc cu foenul
)
La multi ani! pt toti cei care-si sarbatoresc astazi ziua numelui:Maria,Mariana,Marin,Mara de Cleo si nu numai
La multi ani! pt bebelusii care implinesc astazi 3 luni: Tudor, Teodora-Maria si Mircea.Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa fiti cuminti
Am vazut zilele astea o multime de poze de la mare, de la munte, cu bebelusi superbi si mamici frumoase.Nu nominalizez sa nu uit pe cineva.
Laura multa bafta astazi la dentist.
Cleo ai talent la crosetat. A treia rochita sigur va fi pe masura Marei.Eu nu am rabdare sa tricotez (ca altceva nu stiu).Am un fular inceput de ani de zile
DanaH daca ne trimiti tu vanticel si cativa norisori iti trimitem si noi cateva grade in plus.
MsBB cand e cald nici eu nu am pofta de mancare si cred ca e valabil pt foarte multe dintre noi.Doar as bea apa si sucuri si-atat.Saracii bebei cred ca is si ei la fel.Papa cate putin laptic pt sete si gata.Asa a facut si Julia dupa ce ne-am intors astazi de-afara: a papat putin laptic de la tzitzi si-a adormit.Si ea mananca de obicei de la ambii sani dupa ce ne intoarcem de-afara.
Cred ca mi se trezeste fata...sau nu? (alarma falsa,dar ma duc totusi sa mananc pana mai pot)
O zi racoroasa (pe cat posibil) si-un weekend odihnitor.
Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ralu_t/ralu_t.jpg)
ralu_t spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
si aici e la fel cu Prevenarul, costurile is cam la fel, 300 roni-3 bulioane, dr recomanda doar unde e fratior mai mare care merge la scoala/gradi, si ar putea aduce de acolo cine stie ce. Prevenarul acopera unii pneumococi+ stafilococi, care ar putea da (uneori): meningita, pneumonii, otite, etc. In general se acopera ramurile mai agresive si mai des intalnite. de aici e scandalul pro contra. Si io am intrebari: - Oare nu e prea intensiva interventia exterioara? sa il las sa se imunizeze singur? oare sa risc sa se iombolnaveasca cand spitalele romanesti arata cum arata? etc o ![]() ![]() mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
noi ne-am hotarat sa facem o asigurare de sanatate pe numele copilului, sa ne acopere cheltuieli de internare la medlife sau euroclinic. in spitale de stat stau cate 2 copii in pat, dar la medlife a avut o prietena internata fetita 3 zile si a costat-o 18 bulioane. fara o asigurare...cam mult
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
![](mamica.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
poze tudor
socrate spune:
Am incercat sa scriu de doua ori.
Asa cum spuneam nu stiu ce e de vina: vremea, alinierea planetelor, pozitia stelelor sau altceva. Copilul meu aseara a cerut sa suga la 10 dupa ce mancase la 8 biberonul. dupa aia a mai cerut la 2, la 4 si la 6. De atunci in continuu mai vrea tzitzi. Mai nou ma tine de haine sa nu plec dupa ce adoarme. E marait asta e clar.
Eu votez caldura totusi.
La multi ani tuturor Mariilor si derivatelor.
Iulia ma bucur ca ai revenit, chiar vorbeam cu Cleo de tine.
Laura iti tin pumnii. Pe mine a inceput sa ma doara un dinte sub lucrare dar sper ca e doar o nevralgie.
Sebastian
iulia83 spune:
buna fetelor! incerc sa intru si eu mai des. vroiam sa va intreb pe cele ce au facut copiilor vaccinul de 2 luni numit infarix hexa (cel cumparat nu gratuit) daca ai vostrii au prezentat stari de plans si iritabilitate dup-aia si cat a durat! ca i l-am facut acu 2 zile si mi se trezeste plangand, adoarme greu, e agitata, plange neconsolat, nu-i pot face nimic si stam si plangem amandoua ca nu stiu ce sa-i fac. am fost la pediatru si zice k e normal, dar totusi...ma doare sufletul cand o vad ca se trezeste speriata.
inca ceva: i-ati introdus suculete ceva? (la 2 luni si 10 zile cat are a mea) ca pediatra mi-a recomandat pt cacacila (inca nu-mi face singurica, am incercat cu detoate..pana nu-i bag termometru/supozitor, nu face) sa incep cu 5 ml de suc de mere si sa cresc treptat cu cate 5 ml/zi pana ajung la 40. cum i-l dau? dupa masa? inainte? inca nu avem un program de mese bine stabilit, totul e haotic, dar ma multumeste faptul ca dr a zis ca e dezvoltata normal, sanatoasa.mai am lapte, sunt zile in care nu-i dau deloc formula,si cand ii dau, papa numai 3 masuri, pe care prefer sa i le dau inainte de culcare ca e mai consistent si vreau sa doarma mai bine. are 6 kg la 2 luni si ceva si 59 cm. e cam grea, dar tind sa cred ca ii atarna capul ca ala-i greu si mare cu falci umflate..manca-le-ar mama pe ele de falci.
multumesc pt aprecieri, am vazut si eu poze, abia astept sa o botez si eu pe mititica.
ah! era sa uit LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi, bebelusilor sarbatoriti, multi si o zi cat mai placuta.
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Ziua buna de la munte...ti-am raspuns Simonacip...ca ziceai ca nu mai stii unde suntem!
Incerc sa raspund din amintiri..aseara pe la ora 23 am inceput sa citesc din urma...aproape un capitol in cateva zile! Harnicutze sunteti!
Alina_anto daca ne lasa lenea o sa ajungem si noi in Sinaia (in Cumpatu suntem noi) si o sa te sun!
Maitreyi o sa comand si eu la Quelle...poate ajunge. Zi-mi si mie (daca ai cumparat ceva pentru bebe) se potrivesc marimile lor cu numarul de kg (au ei un tabel cu marimi).
Mihaser tot incerc sa-ti dau link cu rochitza dar nu reusesc. In tot cazul e o rochitza si un pantalonas pe alb, cu un mic trandafir roz in piept.
Aelita multumesc de sfaturi...pana la urma am luat si landoul si bouncerul...si am facut 5 ore pe drum. Da, da...un drum de 2 ore jumate! Pai ne-am oprit la prima benzinarie sa luam parasolare pt geamurile din spate ca urla bb ca ars...apoi ne-am oprit la inca o benzinarie sa luam rovigneta...nu am gasit...la inca una...am gasit...la urmatoarea sa hranim bebe...si am stat si am stat...ca trebuie neaparat tinuta ceva timp in sus dupa masa ca apoi varsa tot! Apoi am plecat in urlete...si a urlat pana a obosit. Intr-un final am ajuns. Cand am dat-o jos din masina sa mi se faca rau...avea o ditamai zgarietura pe nas. De la atata plans, deh. Bine ca ii taiasem unghiile cu o zi inainte ca probabil o gaseam cu model...asa a fost ma rezonabil!
Sa stii ca mi-a mai zis cineva ca Iasmi e carliontzata...nu este! Are firul drept. Numai ca are parul lung si de la caldura transpira si i se carliontzeaza tot.
Cu rochitza...mai daca vrei sa o vezi intra pe site-ul lor din Ro, du-te la Lumea Copiilor, Moda pentru bebelusi si acolo la Rochitze si fustitze e a 3-a de sus...rochitza si pantalonas.
Reallaura super poze de la munte...f frumosi sunteti toti 3.
ralu_t si pozele voastre mi-au placut f mult..si de bb albastru si mai mult! Dulcic rau! Are niste falcutze...si mai e si cuminte pe deasupra. A venit medicam din Elvetia...sa vedem. Deocamdata mare lucru nu se intampla...aia e!
Cleo super rochitza! Te admir ca ai rabdare...!
Alysh...m-ai distrat cu coincidentele si cunostintele comune...inca nu am apucat sa vb cu prietena mea.
Revin cu continuarea...am trimis mesajul sa nu il pierd.
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
emycor spune:
IULIA 83 si eu i-am facut lui Rares Infarix hexa si din fericire nu a avut nici o reactie adversa.....cand i la facut a plans un pic, seara si dimineata urmatoare i-am pus un paracetamol preventiv, si cand am ajuns acasa gheata local, atat.
Cat despre mancare.....Rares papa exclusiv san.....de 2 ori pe noapte si de vreo 5 ori ziua....iar suculet am zis ca o sa incep sa ii dau cand venim de la mare...o sa aiba vreo 3 luni jumate. A.......doar cand iesim afara primeste 10 ml ceai cu lingurita ( ca se obisnuise cu bibi si nu mai vroia sanul la un moment dat.
PUPICI
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Revin sa urez bebeilor cu nume derivate din Maria (si Ana-Mariei mele
) si
mamicilor, taticilor, bunicilor si cui mai vreti voi!
Noi ne descurcam ok cu papa...a propos de bebeii nepapaciosi. Sta la san oricat...din pacate nu are ce suge prea mult si apoi papa si 130 si 160 de bibe. Are 5 mese pe zi.
A propos de dimensiuni...cred ca are 4500 g si sigur are 57 cm. Manechin dom'le!
Referitor la somn am avut o super surpriza azi-noapte. Ea are o masa la ora 5 dimi...pe la 4 a inceput sa planga in somn...am zis hai sa o luam cu noi in pat sa mai stea pana la 5...si a mai stat pana la 8!! Deeeci se poate dispensa de masa de 5...bine de stiut!
Va pup si mai scriu...acum ca am ajuns la zi.
Trag un pui de somn pe terasa...dar nu va imaginati ce cald e si aici.
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emycor IULIA 83 si eu i-am facut lui Rares Infarix hexa si din fericire nu a avut nici o reactie adversa.....cand i la facut a plans un pic, seara si dimineata urmatoare i-am pus un paracetamol preventiv, si cand am ajuns acasa gheata local, atat. Cat despre mancare.....Rares papa exclusiv san.....de 2 ori pe noapte si de vreo 5 ori ziua....iar suculet am zis ca o sa incep sa ii dau cand venim de la mare...o sa aiba vreo 3 luni jumate. A.......doar cand iesim afara primeste 10 ml ceai cu lingurita ( ca se obisnuise cu bibi si nu mai vroia sanul la un moment dat. PUPICI emycor mami de RARES-SEBASTIAN www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN |
iulia, noi am fo maraici 2 zile dupa vaccinel.
vezi ca e si caldura.... mama ei de caldura.
si la iarna o sa invocam caldura asta. Cand o sa ezitam sa ieshim la plimbare...
uof, omul, veshnic nemultumit de ce are.
sau woama?
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
am vb cu MissP!!!
e la munte, are 21 grade, cica de miine is 25 grade la ei . I-am zis ca vin in vizita!!!!
va pupa pe toate
a, David incepe sa uite de colici, e la faza 3, o zi da, una ba... doarme mai mult, in reprize de 3-4 ore, spre bucuria parintilor... incepe sa rada si sa comunice... mami e topita.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii