Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

am gasit incarcatorul camerei foto si va punem poze de la Iasi

emycor, bine ai revenit. te asteptam cand poti intra. dar neaparat va trebui sa ne spui cum a fost la mare, ce ai avut la tine, ce ti-a trebuit si ce nu, etc... vacanta placuta!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria

wow, e minunata gogo!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf. Maria!
La noi azi e inchis peste tot, ca e sarbatoare, e o liniste pe strazi ... cred ca iesim sa vedem animalutele de la Zoo Schönnbrunn.

Cleo, f. frumoasa rochita! Nu ma pricep, da' daca nu e dificil desfa-o si modific-o, ca e pacat de ea ... sau ci es stie, poate o poarta bebelina nr. 2 candva.

Aelita, ai dreptate, nu poti compara kg si bebelusii intre ei, insa bebelina mea mananca f. putin la san; nu plange dupa aia, insa ma gandesc ca nu e pretentioasa, da poate ar mai manca daca ar fi mai mult lapte; nu stiu daca sa.i dau praf, parca n-as vrea sa renunte la san, ca e tare frumos s-o vad cum suge, scumpa de ea!!

Nu mai stiu cine spunea (MsBB?)ca ii da ceiut bebeului, sa nu se deshidrateze -- poate se satura cu ceiut si d-aia nu mai vrea apoi lapte.

Mihaser, multumim! Paturica cu broscute e luata de mama din Ro. Mi se pare ca are o culoare turbata, da broscuta care era impreuna cu ea ii place Annikai, asa ca ...

Reallaura, tinem puminii sa treaca cu bine vizita la dentist!

Fetelor, ce e ala prevenar?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna ziua!

Reallaura, tinem puminii sa treaca cu bine vizita la dentist!

Fetelor, ce e ala prevenar?

Adriana

mercic de incurajari...

Prevenarul este vaccinul impotriva meningitei si mai apara de anumiti pneumococi. Eu i l-am facut ieri si nu a avut absolut nimic bb, nici un scartait nu a scos. Am ras toata ziua...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Reallaura, merci de raspuns. Vac impotriva pneumococilor, da, exista si aici, insa trebuie platit, costa cam tot 3 mil, calculat in bani romanesti. Eu nu i l-am facut primei fete si nici beblinei nu i-l voi face, ca am considerat ca nu e necesar,
Acum am amanat si vacinul INfarix, spre surprinderea doctorului. Cred ca il voi face mai incolo Annikai.

Am inteles ca e un subiect pe forum "pro-contra vaccinuri", nu stiu insa unde anume.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

am gasit incarcatorul camerei foto si va punem poze de la Iasi

emycor, bine ai revenit. te asteptam cand poti intra. dar neaparat va trebui sa ne spui cum a fost la mare, ce ai avut la tine, ce ti-a trebuit si ce nu, etc... vacanta placuta!

wow, e minunata gogo!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

tocmai am aflat ca, caldura inhiba centrul foamei...no...nu ne zic astia chiar tot la cursuri [:P] asa ca nu fortati bebeii (inclusiv io) sa manance mai mult decat vor...a mea a pus in 3 zile 15 g ...va trece si faza asta. decat sa verse din preaplin macar sa stea in burtica cei 100 ml maxim pe care ii papa din proprie initiativa. oricum o voi hrani la maxim 4 ore chit ca va lua numai 70-80 ml...

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Salutari si de la noi!

Sa scot pt BB care azi implinesc 3 luni, sa fiti cuminti, sanatosi, frumosi si sa cresteti mari!

Inca un rand de pt cele/cei care isi serbeaza onomastica. La noi in familie e o lunga lista de Marii , inclusiv eu port numele Maria dar cum spunea si Georgiana noi sarbatorim pe 8 septembrie. Asa ca o sa pastrez o portie de tort si pt atunci, sa cinstesc cu voi.

simonacip -

Desiree2002 - bine ai revenit! Si eu scornesc tot felul de cantece si poezii, sa-mi amuz si sa o binedispun pe mandra . Cateodata ma gandesc ca daca m-ar auzi cineva sigur m-ar trimite la Socola

mihaser - o sa-ti ducem dorul! cand ai timp vino pe la noi. Si
Mariei tale!!

YLARI - clar lucru, facem gasca cu bb la dieta ( bine ca nu cer apa plata cu lamaie ) . Sa speram ca le trece... cat mai curand de preferinta pt sanatatea noastra mentala si bineinteles pt intretinerea bulanaselor pufuloase din dotare
Cred ca mare dreptate are vorba aia romaneasca care spune: prietenul la nevoie se cunoaste...

Laura - iti tinem pumni astazi, sa scapi rpd si daca se poate fara mari dureri. Putere sa treci peste asta!

Vecina - cred ca nu ne-am nimerit la aceiasi ora pt ca sigur nu ne-ai fi ratat . Eram cu 2 prietene si formam o gasca de 3 capre cucuiete! Bine, eu mai timid concurez la categoria "capre" dar ele se prezinta singure cu o inaltime de 1.85 . Chiar aseara in parc doi isi spuneau unu altuia : "uite ce capre inalte" .
Asa, despre refuzatul sanului nush ce sa zic... cand eram in spital cu ea, la prima pauza alimentara cand i-au introdus mucilagiu de orez si apoi amesctecul de mucilagiu cu lapte de san pus in biberon , am cam avut de furca cu ea apoi la san. Cu toate ca nu manca cu mare pofta mucilagiu ala cum vedea biberonu incepea sa se agite, sa dea din maini si din picioare. Bine, e de la sine inteles ca dupa 4 zile de foame e normal sa se bucure cand primea orice, pana si medicamentele le papa saraca bucuroasa.

Moama scriu de 3 ore la mesaj, ii dau un send sa nu-l pierd si incerc sa mai revin. Am avut si musafiri, am avut si pauza de masa cu printesa si iata ca ma apuca seara pana dau send...

Adriana mami de Andra noastra!

Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

tocmai am aflat ca, caldura inhiba centrul foamei...no...nu ne zic astia chiar tot la cursuri [:P] asa ca nu fortati bebeii (inclusiv io) sa manance mai mult decat vor...a mea a pus in 3 zile 15 g ...va trece si faza asta. decat sa verse din preaplin macar sa stea in burtica cei 100 ml maxim pe care ii papa din proprie initiativa. oricum o voi hrani la maxim 4 ore chit ca va lua numai 70-80 ml...

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

mama ei de caldura!!! O bag pe fii-me in frigi pana o apuca foamea . Pare logic dar cum poti sa tii paranoia la o parte?
Cine stie poate pofteste de fapt la sarmale sau salata beof , so fi saturat mititica de atata lapte

Adriana mami de Andra noastra!

Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

LA MULTI ANI!!!! bebici dragi si scumpi -gogo de chinabulina, mirciulica de laurita si tudorica de ralu_t si tuturor mariilor si marianilor care se sarbatoresc azi- vezi soacra-mea
am fost aseara la intalnirea cu forumsitele de la endometrioza, caldura lesinatoare, am stat f putin, tudor era terminat de caldura....offf asteptesem iesirea asta asa de mult. greu cu caldura. i-am stricat si berea lui tati ca l-am chemat sa ne ia mai devreme. asta e viata.
fetelor, multumim de apreciri pentru poze, pentru rochita (simona, 5 mil a fost), si pentru pantofi-si mie mi s-au parut bestiali chinabulina, ziceai ca sunt dorothy din vrajitorul din ozf frumu pozele din iasi, e orasul meu de suflet, am facut acolo primul an de facultate, am stat la camin in tudor...ce amintiri. n-am mai fost de atunci deloc, eu sunt bucuresteanca, si iasul e departe tare. am tot zis sa merg cu sotul care n-a fost niciodata, dar n-am ajuns. cand mai creste un pic puiutl sper sa mergem toti 3.
adriana io sunt aia de la odiseea neoastra care duce campanii antivaccin. la prevenar exista si varianta sa-l vaccinezi intr-o sg doza la 2 ani. eu ma mai gandesc daca-l facem. deocamdata mergem doar pe cele obligatorii
laurapompa merge sigur daca e montata corect. sa fie rozeta aia pusa cu dintisorii in sus, dinspre biberon spre capacul pompei, daca o pui invers, nu merge. tinem pumnii la dentist
va pup ca sarbatoritul cere atentie
cleo- f frumu rochitza

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Reallaura, merci de raspuns. Vac impotriva pneumococilor, da, exista si aici, insa trebuie platit, costa cam tot 3 mil, calculat in bani romanesti. Eu nu i l-am facut primei fete si nici beblinei nu i-l voi face, ca am considerat ca nu e necesar,
Acum am amanat si vacinul INfarix, spre surprinderea doctorului. Cred ca il voi face mai incolo Annikai.

Am inteles ca e un subiect pe forum "pro-contra vaccinuri", nu stiu insa unde anume.

Adriana

si aici e la fel cu Prevenarul, costurile is cam la fel, 300 roni-3 bulioane, dr recomanda doar unde e fratior mai mare care merge la scoala/gradi, si ar putea aduce de acolo cine stie ce. Prevenarul acopera unii pneumococi+ stafilococi, care ar putea da (uneori): meningita, pneumonii, otite, etc. In general se acopera ramurile mai agresive si mai des intalnite.

de aici e scandalul pro contra. Si io am intrebari:
- Oare nu e prea intensiva interventia exterioara? sa il las sa se imunizeze singur?
oare sa risc sa se iombolnaveasca cand spitalele romanesti arata cum arata? etc

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput