Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

La multi ani tuturor Mariilor si Mariutzelor!
Azi ma operez fetelor
Am un granulom la dinte sper sa mearga pompa sa ma mulg la intoarcere...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Aaaaaaaaoleu!!!!! Tzin pumnii, sa fie fara dureri...
Si mie mi s-a spart nenorocita de masea care m-a chinuit de Craciun si nu puteam sa iau decat paracetamol, ca eram 2 in unu cu Bebeluna in ghiozdan! Vroia sotzul sa imi faca programare la dentista "lasaaaa-o asaaaaa!!!!" Alta data, sa ma pregatesc sufleteste.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

La multi ani tuturor Mariilor si Mariutzelor!
Azi ma operez fetelor
Am un granulom la dinte sper sa mearga pompa sa ma mulg la intoarcere...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

brrr, urat. Dar trece ! imi aduc aminte doar ca ma jena atsa... si ca la fiecare intreventie din astea slabeam(am avut 3 operatii in gura, 1 granulom si 2 masele de minte crescute sub os...).

Pai zic ca efectul anesteziei trece in 2-3 ore, mulgi o data, si arunci laptele ala, si cred ca e deajuns.
Acu, parca prima data mi-a dat si antibeutic, preventiv...pt 1 zi. PARCA!! ca is senila.

edit: sa papi bine inainte!! ca dupa aia cateva ore nu o sa iti arda...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Nu stie nimeni unde e primaria sector 3? Please please please

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

M-am uitat pe net si apare adresa Matei Basarab nr.63 care e in spate la str.Traian....

LA MULTI ANI tuturor celore care-si serbeaza ziua de nume astazi de Sf.Maria, inclusiv tatalui meu!!!

Laura - tinem pumnii la operatie...!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

in primul rand la multi ani lui tudor de ralu_t, lui mircea ioan de reallaura, lui andrei razvan de analisa, ilincai de piggy si nu in ultimul rand, gogoasei mele, teodora, manca-o-ar mama pe ea de fata frumoasa si cuminte!!!!! le doresc bebeilor vostri ceea ce ii doresc si gogoasei mele, tot ce-i mai bun pe lume. ma iau niste emotii cand mi-amintesc ce faceam acum 3 luni!!!
in al doilea rand, la multi ani mariilor si derivatelor, daca va sarbatoriti. si gogoasa mea e maria, dar noi sarbatorim pe 8 septembrie, cand e nasterea Maicii Domnului, caci azi e prohodul si mi se pare cam... brrrrr! din cate stiu, numai in moldova se tine cont de chestia asta... in fine... dar multumim tuturor pentru urari , sunt bine venite si foarte bine primite
noi azi nu am iesit afara, vom iesi diseara, ca e prea cald si gogo doarme prea bine...
MsBB, daca nu mananca si nu mananca incearca totusi cu putin lapte praf de care ti-au dat la spital. n-are cum sa-i dea de gust asa repede si sa refuze sanul. eu ii dau uneori cate o masa de lapte praf pe zi, cand e productia mai scazuta si nu mi-a refuzat sanul niciodata. ea doar mai lenesa (adormea), dar vad ca si asta s-a rezolvat, parca. nu te-am vazut aseara in parc si m-am uitat dupa tine, ca am vazut ca ai scris ca iesi... hmmm.... te prind eu alta data
noi ar trebui sa mergem la controlul de 3 luni, dar e prea cald si cred ca o lasam pe luni. poate se mai rezolva si cu constipatia pana atunci. ca eu degeaba mananc pepene, rosii si alte de-alea, n-au efect... decat la mine
va pup, sper sa revin. cand mi-oi aminti ce mai vroiam sa zic

edit: aaaa, tinem pumnii, laura, sa scapi repede si fara dureri

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

La Multi Ani tuturor Mariilor, Marelor, Marianilor si altor derivate din Maria!

Evident, La Multi Ani si Mariei mele! I-a facut mama aseara un tortuleth, incropit din piscoturi de sampanie, biscutiti, crema de ciocolata. A iesit frumos la spect, dar sunt curiasa cum e la gust. Diseara, cand ne intoarcem de la munca, va povestesc si o sa atasez si o poza (sper!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetelor, eu ieri am lucrat de acasa, ca a fost mama bolnava si nu aveam cum sa o las cu Teodroa.
Dar a fost asa de bine... cred ca mai repet faza. M-am urcat in varful patului, mi-am pus laptop-ul in bratze, pe printzesa adormita langa mine, si am lucrat cu mult spor. apoi cand s-a trezit fata, cu o mana scriam, cu una o mangaiam. tare mi-a mai placut. evident ca nu am facut eu mare branza, dar de placut mi-a placut.

azi le-am lasat acasa. este frumos, in sfarsit, si pe la noi, si sper sa iasa la plimbare. as fi ramas si azi acasa, si asa la munca suntem trei muste ametzite, dar am multa multa treaba.

mai fetelor, m-a inebunit vremea asta. trimiteti-ne si noua doar vreo 3-4 grade. pe aici ploua si e frig ca la nebuni si tare imie ste ca asta a fsot vara. de acum in colo ne scoatem gecile de toamna. cat despre coelctia impresionanta de rochitze ale fetei, nu mai am eu sanse sa le poarte. asta a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani bebelusilor care au mai crescut cu o luna sa cresteti mari, sanatosi si voiosi

la noi nu se sarbatoreste onomastica astazi, cum bine zicea si chinabulina, ci pe 8

o zi frumoasa tuturor!

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Buna fetelor.
In primul rand vreau sa le urez tuturor fetelor care poarta numele Maria, un calduros LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
In al II-lea rand vreau sa imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult, dar Rares imi ocupa tot timpul.

Ne-am obisnuit unul cu altul, am mai invatat multe.....e asa o minune ca nu pot sa o descriu in cuvinte, dar voi intelegeti prea bine...
Rares e un copil cuminte, doarme noaptea (se trezeste doar de 2 ori sa pape, mai mult prin somn), dimineata ne trezim si mergem la plimbare pana la amiaza , venim in casa ,iar dupa-masa iar iesim pana seara cand facem baita....si cadem amandoi lati
Deabia atunci ne mai facem un pic de timp sa stam si cu tati ( care in rest e la servici) si uite cum e ora 12 si incepe o noua zi....
Din pacate cam toate zilele sunt la fel....doar in week-end mai scapam de monotonie...
Dar.....peste o saptamana jumate mergem la mare.........yupyyyyyyyyy.....abia asteptam....mergem la mamaia ( noi obisnuiam sa mergem in turcia--dar cu bb mi se pare cam prea mult) sper sa fie bine, am ales hotelul amiral. Oricum nu mergem non-stop....am ales ruta pe la Buzau si am mai luat o noapte de cazare la Nehoiu.

VA pupam pe toate, si sa ne iertati ca intram asa de rar, dar sa stiti ca nu v-am uitat

http://picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN

emycor mami de RARES-SEBASTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

am gasit incarcatorul camerei foto si va punem poze de la Iasi

emycor, bine ai revenit. te asteptam cand poti intra. dar neaparat va trebui sa ne spui cum a fost la mare, ce ai avut la tine, ce ti-a trebuit si ce nu, etc... vacanta placuta!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari, Cleo, Chinabulina, Leeloo, merci fetele de incurajari...
Cleo si spui ca se slabeste la d-astea??
Ylariuite, cred ca pe Lucretiu Patrascanu e.
Ia vezi www.sector3primarie.ro/portal/bucuresti/ps3/portal.nsf/AllByUNID/FE88B216174DCC77C22572E3002661BB?OpenDocument" target="_blank"> AICI
Mai bine suni ca vad ca leeloo gasise altceva..
LA multi ani GOgoasa de Chinabulina, Tudor de Ralu t si Mirciulica al meu!!! baieti si fetitza de 3 luni.
Dana H, nici caldurile noastre nu-s bune, ieri la 7 seara am iesit in parc...parca inotam prin caldura. Nu misca un fir de vant cumplit! Bogdan la usa blocului: "Eu ma intorc!" Bbicii suporta si ei greu...
Ne bucuram pentru ziulica linistita langa Teodora. Ca tare nasol trebuie sa fie sa-ncepi munca deja!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput