Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor
LMA tuturor Mariilor, Marianelor

Mihaser, si eu merg azi la impartasit cu amindoi, l-am oprit si pe David acasa pentru asta. problema e ca nu-l las sa pape si nu-i convine, dar ii trece lui. N-am mai fost de multicel cu el si pana la trei ani mergeam aproape saptaminal...mai ales vara. Acum, cu Mateiut am tot fost dupa botez, dar cu David cred ca de 9 luni nu s-a mai impartasit..

Desiree, nu reusesc sa-ti vad albumul. 600 zici? Pai noi facem 100 pe saptamina Maniaca si eu, nu doar tu si Mihaser

Cleo, da nu e bine la TV, eu incerc sa-l tin pana la un an fara. pe David l-am tinut pana la 10 luni. Nu stiu ce au copiii astia, pe bune, si Mateiut e tare miriit si frichinit, ca am inceput sa ma gindesc si eu la dinti..mai ales de cind cu experienta Cadinutzei..Hmmm

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Ma duc sa fac un dush si ma duc la epilat dar inainte vreau sa va intreb ceva... Cum papa ai vostrii? A mea de vreo 2-3 zile , parca, e la dieta. Papa cu chiu cu vai cateva minute si mi s-a intamplat sa "ceara" iar papa dupa 4 ore sau mai mult . Bine n-am lasat eu sa fie mai mult de 4 ore pt ca ma gandesc ca de la caldurile astea trebuie sa-i fie macar sete daca nu foame. Daca insist sa-i dau mai mult se pune pe un plans, moama zici ca o tai cu drujba... asa ca o las in pace.

Si ai vostrii papa asa de putin? Sau vrea a mea sa fie fotomodel? O fi caldura??????

va pup si va doresc o zi frumu. Noi planuim si o plimbare in parc mai pe seara cand se va racori asa ca ne citim maine.

Adriana mami de Andra noastra!

Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png

Neatza. N-am mai avut timp sa intru cu consecventa... Asaaa, deci si a mea la fel de vreo saptamana. Dintr-o mancacioasa s-a transformat intr-o sclifosita de imi vine sa mor de nervi. Dupa ce mananca 90 ml se opreste, rade, da pe bibe afara cu limba, chiar daca are lapte in guritza ii curge afara nu il inghite. Daca am rabdare si mai stau vreo 15 minute- 20 il accepta din nou (nu mereu). Atata m-am enervat ca mi-am cumparat seringi si tot ii dau cu de-a sila, numai sa stiu eu ca a mancat. Sunt nebuna?

Oooof, ce te-ai mai necajit si tu la botez......

Eu sunt tare emotionata desi ca sa fiu sincera abia astept sa treaca. Asta ptr ca am pus mult suflet in organizare si am fost refuzati de o gramada de "prieteni". Si mor de ciuda ca se poarta asa cu toate ca noi le-am aratat mereu obrazul tuturor. Lasa noi sa fim sanatosi si fata la fel ca nu avem nevoie de astfel de oameni. Sunt doar dezamagita ca m-am convins de ce fel de oameni sunt...

Va pup, dau fuga sa mai citesc.

Azi mi se casatoreste o colega si vreau sa dau o fuga pana acolo dar nu stiu unde e starea civila sector 3. Ma poate ajuta cineva? Este aia pe la Hala Traian?

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Neata fetelor
LMA tuturor Mariilor, Marianelor

Cleo, da nu e bine la TV, eu incerc sa-l tin pana la un an fara. pe David l-am tinut pana la 10 luni. Nu stiu ce au copiii astia, pe bune, si Mateiut e tare miriit si frichinit, ca am inceput sa ma gindesc si eu la dinti..mai ales de cind cu experienta Cadinutzei..Hmmm

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

mai, io nu is fan tv. Pana sa ma mut la tati, am stat fara tv.. ca am zis ca nu merita sa imi cumpar unu . Dar nu am gasit alta solutie

Oricum, cand vad ca si voi va plangeti de copii frichinitsi, m-am relaxat, e de la calduri...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

De la caldura am zis si eu in prima instanta, dar calduri d'astea au mai fost...Si oricum Mateiutul e frichinit si cu AC, atunci pe cine sa mai dau vina?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Iulia, bine ai revenit, m-am bucurat sa vad ca sunteti bine, placut mult de mufitza scumpa.

Mihaser, ce parere ai ce praf sunt fetele in concursul de azi? Varza totala. Asta e... generatie complet noua... Poata data viitoare.
Multumesc ptr pontul cu leusteanul. La catamai ciorba o sa facem noi din baitza aia, merge si un pic de leustean, nu???

Cleo, tare frumoasa rochitza, felicitari, sincer eu admir aceste talente, ca eu de-abia cos nasturi...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si za zic
La Muuulti multi Ani, tuturor Mariilor, Marianelor, familiei Marin, si de ce nu, si Marei

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani tuturor Mariutzelor, mamici sau bebici, sa fie sanatoase si fericite!

alex@sara, te-am trecut pe lista, te asteptam sa ne scrii cat mai des Primele 10 mesaje ale tale nu apar imediat pe forum, sunt moderate, sa nu te superi daca nu-ti raspund fetele, s-ar putea sa nu vada mesajele. Solutia e sa scrii repede mesajele cu pricina si sa scapi de moderare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

si za zic
La Muuulti multi Ani, tuturor Mariilor, Marianelor, familiei Marin, si de ce nu, si Marei

Sigur ca si Marei, ca tot de acolo se trage.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

La multi ani tuturor Mariilor si Mariutzelor!
Azi ma operez fetelor
Am un granulom la dinte sper sa mearga pompa sa ma mulg la intoarcere...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Da, da, da, La multi ani Mariilor, Mariucilor, Marei, evidement!!!! Si de ce nu, si sotzilor Mariani (care aveti)

Nu stie nimeni unde e primaria sector 3? Please please please

YLARI

Mergi la inceput