Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alex &Sara Bine ati venit, va primim, cum sa nu?
Leeloo Multumesc de raspuns, noi l-am facut azi si pt ca Culcer il facuse pe ultimul din frigider s-a dus sotul sa caute si a luat de la 2NA cu 340. D-aia ma intrebam cat o fi fost la Medicover ca mai mare nebunia cu fuga prin farmacii, si la spital stii cum e...intervine mereu ceva, trebuie sa astepti, blah blah, ne-am trezit ca s-a facut 11 ceasul.
Nu stiam ca la Medicover ti-l fac si daca il aduci tu, ca atunci se merita sa te duci acolo, sunt alte conditii.
Dar cred ca nu mai calc in Municipal la vaccinuri, isi pierde si tati o zi de lucru stand cu noi pe acolo..
Si eu am auzit ca la Help Net sunt sub 300 RON.
Iulia, ma bucur ca sunteti bine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare

MsBB - si al meu e la dieta, a trecut de la biberoane de 200 -220 ml la bibe de 120 ml !!!!!!! Si de cerut nu cere niciodata, ii dau la 4 ore din principiu, noaptea imi sta si 8 ore fara pb. La inceput il fortam sa mai ia, dar regurgita la greu, plus ca ne luptaaaaam... isi scoate singur bibe din gura, da cu mainile, musca tetina, se zbate si mai nou tzipa ! Nu te intelegi cu el :) Cum ii scot bibe din gura - isi baga mainile I-am schimbat laptele (matern sau praf, al meu e alimentat mixt acum), tetinele... face mereu la fel. Nu vrea. Ii fac masaj in timp ce mananca, il mangai, etc ... Ma rog, intrasem la idei, mai ales auzind ce ai patit tu cu bebelusha :( dar vad ca piticul e vesel, plin de energie, si in plus, daca papa mai putin nici nu mai regurguteaza si are gaze mai putine. Ma gandesc ca atat ii trebuie acum, o fi vreo faza. NU ma pot plange, caci imi ia in greutate, nu spectaculos, dar e ok, are 6 100 gr si 62 cm. Vad ca sunt multe mamici cu asemenea probleme... o fi si asta o perioada.
Am revenit (am facut o pauza) - tocmai ce am avut un "scandal" cu bebeloiul - la 4 ore jumate de la ultima masa nu a vrut sa manance mai nimic ! A refuzat laptele de la inceput, cu urlete si plansete, i-am schimbat laptele, tetina, biberonul, am incercat sa ii dau si in timp ce il plimbam prin casa - nik ! A luat 60 de ml de lapte matern, pana la urma... ma cam exaspereaza, desi el e vesel si smecheros, cum il las in pace, cum incep zambetele si chiotele. Ce o fi oare ? Chiar sa nu manance nimic? Azi a mancat cam 100 ml pe masa (facamnd media) si mai ar avea doar o masa, teoretic ...

Voiam sa mai raspund unor fete dar sunt suparata :( Of...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita
VIANNE-o dovada ca dragostea pe chat exista !!!!!!! ca se poate !! ca si Richard Gere intra pe net si isi gaseste o minunata ca tine
ce frumosi suntetii ! imi place cum e imbracata Stefana.si tu nu mai ai burta deloc,ai slabit super !

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Aelita, multzam fain pt asa cuvinte frumoase Nu prea le meritam, doar Stefana
Si eu te-am admirat, si pe tine si copiii si ce tricotezi. Si voi sunteti superbi iar ce iese din mainile tale e deosebit...

Si mama a venit cu multe, foarte multe chestii tricotate. O sa fac poze si o sa le pun aici poate te inspiri tu sau Cleo.

De slabit am slabit rapid fara sa fac nimic, sunt la fel ca inainte de sarcina, poate 1kg in plus, am cam 50.5kg.

Cleo, faina rochie! Esti talentata, ti-am mai spus

Eu inca sunt racita dar parca sunt un pic mai bine. Am totusi o tuse uscata care nu imi da pace noaptea. Atunci tusesc in perna sa nu o sperii pe Stefana. Ea in schimb, nu a luat. Ieri a stranutat la greu si a tusit dar vad ca azi e mult mai bine.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Reallaura, maitreyi avem copii cu pretentii de fotomodel? hihihi sa ne traiasca!

denisa73 - bine ati venit de la mare. Te asteptam mai des pe aici.
Ziceai de Cristian ca a vomat timp de un an? De ce ?
Mare dilema - cadoul nasilor. Noi le-am luat o lenjerie super printre altele ( mai mai ca-mi facea mie cu okiul ).

Alex@Sara - bine ati venit la noi!

leeloo2004 - la noi si data s-a modificat, i-am zapacit pe toti! Sa aveti parte de o petrecere frumoasa!

Iulia - mumosssss!

aelita - jos palaria! Cu 2 puisori si iata ce frumos ai raspuns tu la toata lumea. Multumesc pt raspuns si sper sa-si revina si fii-mea. Dupa cat a tot slabit prin spitale acum stau cu frica in san. Sper sa nu fiu paranoica dar acum la fiecare lucru mai ciudat imi fac mii si mii de scenarii .

Of - Simonix - te inteleg! Nu stiu ce sa mai fac. In prima zi am zis , deh are tot omu' toane, o fi o zi mai proasta, lipsa apetitului ..In a 2-a deja o gadilam la mustati cu tzitzi , nik. O mai pacaleam dar pe ce urlete se punea cand insistam ... vai viata!
Sper sa le revina si Andrei si lui Robert pofta!
Ieri cand am sunat doctorita din Iasi la care am fost zicea sa incerc si cu lapte praf ( am primit din spital un lapte special anti-reflux AR ) dar parca nu as vrea sa-i dau. Daca ii da de gust si-mi refuza sanul?
Asta noapte din cauza ca nu prea a mancat mi s-au facut sanii cat pepenii si durea ca naiba. A trebuit pe la 3 sa scot ceva .lapte ca urlam de durere si Andra nik sa manance

Va pup si va urez noapte buna.
Noi iesim un pic la aer, daca tot fuge soarele , poate la aer i se face foame. Sunt deschisa la un picnic in aer liber daca vrea!

Adriana mami de Andra noastra!

Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna fetele.

Sis, bravo pt masuratori si greutate, a luat bine Mirci ce sa zic..Abia astept sa merg si eu in 10 zile cu Mateias..

Alysh, ce misto ca te vezi cu Laura..mi-e dor si mie de ea, dar la mine si cu david linga noi ar fi imposibil sa stau la o terasa..Hmmm

Iulia , frumoasa Mufitza ta, mi-au placut pozicile.

Cleo, super rochitza, ce bine ca ai rabdare sa faci.

Aelita, hmmm, n-am vazut nici o burta la tine...iar cu Vianne, ai dreptate, nici nu zici ca a nascut vreodata.

Leeloo, trimite-le un mail tuturor cu corectura adresei, asta ca sa nu mai stai pe telefoane pentru o mica modificare.

Denisa, Alex&Sara, bine ati re-venit. Acum ramineti mai mult, ok?

MsBB, Chinabulina

Simonix, si eu am trecut prin ce descri tu: si la fel si eu am schimbat tetine, biberoane, laptele praf de 3 ori, ca sa ajung la concluzia ca de fapt nu vrea LAPTE PRAF. Am mers pe ideea ca se satura la san, desi uneori stau in dubii ca s-ar fi saturat. Nu stiu.
Cred ca acum mai mult au nevoie sa se uite in jur (al meu nu mai accepta statul la orizontala, il las eu cind adoarme), sa vorbesti cu ei, sa se hilizeasca..O fi o etapa.Despre minute in gura nu mai spun nimic, nu mai am nici un reper daca i-o fi foame sau nu, mai ales ca eu nu prea am ore fixe de masa. De cele mai multe ori ce consideram foame a inceput sa fie inlocuita cu vreau in brate, sete (de ceai)...dintii..nu stiu, sunt tare in ceatza pe tema asta..

Ma gindesc ca o luna doua acum e mai dificil pana il diversific si pana va sta si el in fundulet si prinde jucarii, sa ne cream alte obiceiuri, sa stea in scaunul d emasa cu mine la bucatarie, sa vorbim, sa ne plimbam ridicati sa poata privi in jur cum trebuie si sa se poata juca cu jucarii in carut.. Hmm si atunci vor fi altele, asa ca mai bine ma opresc.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, va pup pe toate. mai vb miine, sa vina si tati noaptea asta din delegatii...

fiica mea ma capiaza seara. 1-2 ore chiraiiala si oracaiala, de oboseala, de caldura, de colici, de la alinierea planetelor, nu stiu, dar am ajuns sa o tin la tv sa adoarma.... si nu e bine.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Ioanap_76, eu am semnat petitia si am si trimis mai departe. Buna treaba ar fi daca s-ar aproba...

Simonacip, iubita, dar tu arati fff bine!!!!!

Cleo, imi pare tare rau ca Mara nu iti da un pic de ragaz sa te mai hodini si tu... Si la noi Stefana a adormit cu greu aseara pe la 1 noaptea. Ma gandesc ca la Mara o fi de la caldura, stiu ca e tare cald in Bucuresti, nu?

Eu sunt tot mai bine cu raceala iar Stefana a stranutat azi doar de cateva ori, Slava Domnului...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Buna, mamici de pitici; poate va mai amintiti de noi?! Victoria e o smechera, toata ziua cere atentie, vrea si ea sa ne jucam, sa ne zambim non-stop, sa vorbim, am ajuns de in momentele de neinspiratie ii spun poezii... ca nu mai stiu ce sa vorbesc cu ea si ea asteapta. Se uita la mine cu niste ochi maaaaaari. I-am pus cateva poze la http://www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Desiree2002 O puteti vedea acolo, ca alt album on-line nu am, desi am aproape 600 (DA, sase sute) de poze cu ea in comp. :) Poate ptr. ca eu am doa o singura poza de cand eram bebe, vreau ca ea sa aiba muuuuuuulte, multe!
In alta ordine de idei, si eu am dus-o deja de 2 ori la Dr. ca tot vomita, si mi-au spus sa nu-mi fac griji, atata timp cat nu vomita TOT ce papa si e inca hidratata.
In rest... inca se trezeste noaptea la 3 ore sa pape, ca e lenesa si suge cateva minute si adoarme, si dupa 3 ore ii e fomica iar. Acu de 2 nopti s-a trezit din ora in ora, ca a vomitat iar. Azi i-am dat sa pape numai cate putin si acum dupa ce a mancat nu a mai vomitat decat f putin.
Saliveaza de nu se poate :), o schimb de 2-3 ori pe zi, desi o tot sterg la gurita, da' se mai intampla sa nu fiu atenta cand saliveaza (nici nu pot sta cu ochii pe ea non-stop).
Altfel, toate bune si frumoase, e o fetita f fericita cu parinti la fel de fericiti si mandri!
Va pup si imi cer scuze ca nu prea intru, dar nu am energie...

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Laura bine ar fi sa am mai mult timp de forum, insa cred ca o sa mai intru o data pe luna :(
Faine pozele de la munte...aratati trasnet!

Cami am vazut pozele de la botez...ce de fetite frumoase aveti in familie! A iesit super lumanare.

ylari si eu sufeream la gimnastica...bine ca nu m-am uitat! E bun si bronzul!
La baita de a doua zi nasa a tinut neaparat sa pun frunze de leustean ca sa fie iubita fata! cica e probata treaba...functioneaza! am mai pus aur argint busuioc si petale de trandafir...cu mir a uns-o dupa parca

alina_anto e superb la voi acolo la breaza din ce am vazut in poze! bine ca nu trebuie sa stati in bucuresti pe canicula asta...si mie imi plac pinii la nebunie...am fost in grecia pe o plaja numai cu pini si acum sunt super relaxata cand simt mirosul lor...il asociez cu o amintire asa placuta...primul concediu cu bebele!

adriana_78 bine ati revenit! ce bebeluna frumoasa cu oki albastri! aveti paturica la fel ca noi...cu broscute!

cadina vai nu imi vine sa cred ca deja aveti atatea probleme dintzoase! Nici eu nu i-am dat baietelului vigantol prea mult timp ca vea si el fontanela inchisa pe la 4 luni.

nicole stai linistita ca bebe o sa fie super mumos la botez, indiferent cu ce il imbraci!

andreea27 sa va distrati sambata la botezul lui eric! asteptam poze de la eveniment!

alysh eu am facut master online...e mult mai fain decat cel clasic!

ralu sigur ca primim...invatam impreuna portugheza...si mie tot aia e se vb in Brasil imi place...parca e mai melodioasa! ce fain v-ati distrat la mare! plimbaretilor! Ce dragut e bebe Tudor!

anuta-maria bine ati revenit! super frumos Vladutu` tau! nu cred ca e de la batista bebelusului...ai grija sa o fol. corect...cu bebe la verticala! Sanatate maxima!

china superrrr treaba cu pantofii!!...lasa pupa in continuare bubulina...vor mai fi si alte proiecte...

MsBB cumetrie super...bravo ca te=ai facut mumoasa...eu inca mai sunt muma padurii! of ce rau imi pare ca ati avut parte de asa o gloata la botez!

Cleo esti super cu rochitele! Bine ca ati scapat de Rotarix...eu inca nu m-am decis...e cam scump...voi l-ati platit sau intra in abonament alaturi de infarix?

ddenisa73 bine ati revenit! spor la pregatiri! sunt draguti printisorii tai!

luminita -alex@sara- bine ai venit alaturi de noi cu Sara Maria! E comun numele aici...mai avem 2 bubuline frumoase cu numele asta.

leeloo super nasoala faza cu plicurile...e de la caldura...lasa ca nimeresc ei invitatii restaurantul...

iulia bine ai revenit! ce mumoase sunteti...de fapt sunteti o familie f frumoasa!

aelita ma bucur ca nu sunt singura mama care mai calca stamb cu cola...unde ai tu burta?!

simonix sa treaca supararea! Mai fa niste pozici cu robertel cand e mai cumintel!

desiree bine ai revenit! e frumoasa printesa victoria! si eu sunt maniaca..am mii de poze cu astia mici! am luat cont nelimitat la dropshots!

vianne,gabitza si simo un ptr voi!

Azi e ziua Mariei mele! ptr toate Mariutele de aici! Noi mergem la biserica sa ne impartasim!

Pupam gasca!

Mergi la inceput