Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Reallaura spune:
Cleo suuuuper rochita. desira si fa-o inca odata, e pacat sa nu poarte. nu se poate adauga o danteluta alba asa, cum facea Aelita
esti si tu f talentata! m-as apuca si eu...imi placea sa tricotez inainte...dar nu am fetitza, vezi tu?
Alysh, of of.
Si zici ca ti-ai albit dintii??? si eu ii am f transparenti si galbui, dar sotul nu-mi recomanda sa-i albesc..
si tot asa, am caninii mai proeminenti, dar nu ma apuc sa port aparat acum... ce, nu mai veniti in Bucuresti pana pe 7 septembrie??? Sigur ca-ti dau datele, nu le am inca pt ca nu am batut palma nici cu biserica nici cu resto...si acum ma ispiteste ideea de indian a Ralucai, care e suuper. si noi suntem morti dupa mancare indiana si cred ca ar fi f modern asa..dar sa vedem.
la TUlip Inn e bine ca au camera aia unde poti alapta si sta cu bb.
daca veniti in Bucuresti ma anunti si poate ne vedem totusi, sapt cealalata sau cealalta...
Anuta-maria parca intreba de intalneala. E inca in proiect. Sigur ca te asteptam cu placere si pe tine Fetelor, hai sa punem de intalneala intr-un we ce ziceti???
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
denisa73 spune:
Buna mamicutelor!
Noi am fost in Romania,am mers la mare si a iesit totul frumos.Acum sper sa trec mai des pe la voi caci de ieri Cristian merge 8 ore la gradi si am mai mult timp cu bebitul.Gabriel e tare cuminte,cred ca cel mai cuminte mananca si doarme.Daca il scol sa-i dau de mancare bine daca nu nu ma trezeste toata noaptea.La mine si Cristian a fost cumintel(cu exceptia ca voma la fiecare masa un an de zile),iar acum e dezastru.Sper sa se cuminteasca la gradi.
Ne pregatim si noi de botez,cam pe 7 septembrie,am cam cumparat totul din Romania,insa nu stim ce sa-i luam la nasi cadou,voi ce le-ati luat!
Va pupic si abia astept sa recuperez ce ati scris!
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Cleo suuuuper rochita. desira si fa-o inca odata, e pacat sa nu poarte. nu se poate adauga o danteluta alba asa, cum facea Aelita esti si tu f talentata! m-as apuca si eu...imi placea sa tricotez inainte...dar nu am fetitza, vezi tu? Alysh, of of. Si zici ca ti-ai albit dintii??? si eu ii am f transparenti si galbui, dar sotul nu-mi recomanda sa-i albesc.. si tot asa, am caninii mai proeminenti, dar nu ma apuc sa port aparat acum... ce, nu mai veniti in Bucuresti pana pe 7 septembrie??? Sigur ca-ti dau datele, nu le am inca pt ca nu am batut palma nici cu biserica nici cu resto...si acum ma ispiteste ideea de indian a Ralucai, care e suuper. si noi suntem morti dupa mancare indiana si cred ca ar fi f modern asa..dar sa vedem. la TUlip Inn e bine ca au camera aia unde poti alapta si sta cu bb. daca veniti in Bucuresti ma anunti si poate ne vedem totusi, sapt cealalata sau cealalta... Anuta-maria parca intreba de intalneala. E inca in proiect. Sigur ca te asteptam cu placere si pe tine Fetelor, hai sa punem de intalneala intr-un we ce ziceti??? Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
HAbar n-am cand am sa mai vin. POate saptamana viitoare, dar inca nu stiu. Te anunt, ca abia astept sa ne chinezarim. Oricum o sa ma chinezaresc in seara asta cu Laura cealalta (cunostiinta Simonei).
DAr vreau neaparat sa va vad la bisericuta.
A-propos de dinti eu mi-i albesc in fiecare an. Azi am fost la un prieten dentist a lui Stef care i-a albit cu ultrasunete si printr-o metoda ultramoderna.........dar nu mai imi amintesc cums e numeste, astfel ca nu afecteaza deloc dantura. El este ortodentist si mi-a propus faza cu aparatul cand i-am spus eu ca sunt complexata. O sa port un aparat f putin vizibil timp de un an si apoi o sa-mi pileasca si caninii care sunt ca de vampir.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Reallaura spune:
Denisa, bine ai revenit si sa va fie de bine concediul!
Alysh, bravo, deci chinezareala cu cealalta Laura...
Eu nu am remarcat nimic la dintii tai esti o frumoasa, asa ca nu te supune aiurea la piliri si aparate... Poate ne vedem sapt viitoare, poate e si mai putin cald.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Alex@Sara spune:
Buna ziua.Venim si noi in clubulet:mami Luminita si bebelina Sara Maria nascuta pe 30 mai 2008 .Bine v-am gasit
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la mine…azi mai tirzior ca am fost in service cu masina si m-am topit de caldura…acum ariciul doarme (cum de altfel a facut aproape toata ziua…), Stefan e in excursie la vulcanii noroiosi, asa ca pot si eu sa intru sa vad ce faceti, ce mai ziceti…
Ralu – am vazut pozele de la botez – super, mi-a placut de voi ! Cit despre greutate, stai linistita ca al tau e mai grasutz decit al meu – Tudor are 6 kg si de azi intr-o saptamina face 3 luni…
Laura – multumesc mult de contact, cred ca o incercam si noi in octombrie, dupa ce ne intoarcem de la mare ca mi-a palcut tare mult din pozele voastre! Eu i-am facut lui Stefan prevenarul la medicover si daca nu ma insel a costat 370 ron, luna asta i-l fac si lui Tudor dar nu-l mai iau de la ei – la Help net costa sub 300 ron, asa ca o sa-l iau de acolo si-l aduc cu mine la Medicover intr-o punga cu gheata (am ma facut eu asa cind era Stefan mic) – totusi sunt cam exagerati cu preturile la vaccinuri…
Cleo - jos palaria ca ai rabdare sa crosetezi si mai ales ca iti ies asa frumoase...eu zau nu as putea...
Am inceput si eu sa impart invitatiile la botez - dupa ce le-am manufacturat, tiparit, taiat, bagat in plicuri si inchis plicurile, m-am dat seama ca am scris gresit strada pe care este restaurantul......nu prea am ce sa fac acum decit sa ma scuz la fiecare si sa le explic oral cum ca restaurantul e pe strada Barbu Vacarescu si nu pe strada Barbu Delavrancea cum aiurea am scris eu....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Alysh spune:
citat din mesajul lui Reallaura Denisa, bine ai revenit si sa va fie de bine concediul! Alysh, bravo, deci chinezareala cu cealalta Laura... Eu nu am remarcat nimic la dintii tai esti o frumoasa, asa ca nu te supune aiurea la piliri si aparate... Poate ne vedem sapt viitoare, poate e si mai putin cald. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
Alina cu iubirea noastra, Vlad
iulia83 spune:
buna fetelor. uite ca am reusit si eu sa intru intr-un final sa va scriu. nu am citit nimic din urma, cred ca am pierdut cam multicel noi suntem bine, crestem frumos, am facut vaccinul de 2 luni ieri, totul e ok. poate reusesc sa pun niste pozici cu noi daca nu se trezeste fata. ce-i mai rau e ca am invatat-o in brate, si mi-e mila de ea cand ii vad fata de cersetoare si n-o las sa planga nu rezist..of. asta e. cum ti-l cresti asa il ai...suzeta inca nu vrea si ma tampeste cat suge la degetele. ne pregatim de botez, de maine intr-o saptamana ne crestinam si noi sa fim in randul lumii. ce sa va mai zic? sper ca sunteti bine toate, va pupam si va imbratisam.
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
iulia83 spune:
am reusit sa pun niste pozici noi. iesim in parc ca e cuptor aici. pup
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
aelita spune:
hai,mai,fetelor ca am o burtaaaaaaaaaaa !!
dupa Sofia am scapat de burta dupa 8 luni. acum sper sa fie la fel
SIMONA-cadita aia de la masa de infasat(desasupra se pune capacul pe care schimbi copilul) are un furtun care se tine agatat in sus de marginea mesei ,si apoi il pun in galeata aia de spalat pe jos,aia de la mop. cum aveau masinile de spalat,pe vremuri,furtun de golire.
normal schimbatoarele astea se tin in baie,si pui direct dushul ca sa pui apa si apoi furtunul in cada sau wc sa golesti.dar eu nu am loc in baie ,si il tin in dormitor,oricum baia e cam departe de camere si imi prinde mai bine schimbatorul aproape.
cred ca nici Andrés nu are ochii albastri.i-a luat pe amandoi ta-su
ANUtA MARIA-probabil si de la rosu in gat nu mananca...Daca nu e cu febra nu e nimic grav.eu zic ca e bine la 5700g.nu te ingrijora !
DANAH-imi pare bine ca te-am facut sa tricotezi Pe mine ma calmeaza mult,numai ca vara nu prea fac,probabil pt ca vara ar fi groase si iarna ma apuc...sigur iti ies si tie frumoase,poate mai lipseste vreun finisaj pe ici pe colo.mai ales conteaza mult de tot atza din care le faci !! asta schimba mult . cauta atza foarte subtire,nu te gandi ca iarna e frig,ca oricum cand e frig rau nu le dai ,sa fie pt andrele nr 2 maxim , ca altfel lana groasa nu se aseaa bine la lucrusoare asa mici,si mai ales la rochite si sta asa cartonata. si la final le calci ,se fac asa fine ,apoi le cosi bucatile intre ele si calci iar sa presezi cusaturile .vezi tu cat calci sa nu tii mult si nici sa le lipesti. eventual cu o panza deasupra.si la puloverase la fel.
GABItZA
INAIS-iti zic cum fac eu cu carutul..ca e greu fara el,tineti mainile ocupate si doarme si el mai bine in carut. eu am renuntat la landou,si am trecut la maxi cosi. nu stiu cum e la tine scaunul de masina,merge si la carut? daca da,il pui la carut si il tii in el (scoica aia).daca nu,dupa ce scoti landoul,carutul are husa si se da pe spate si poate doarmi acolo,pana va creste va sta intins .
si la mine la fel,nu e loc in masina,carutul ocupa juma de portbagaj,dar in spate nu am loc ca am doua scaune de copii , al Sofiei din ala mare si al lui -scoica asta de la carut .
mai pune bagaje si in spate,jos,la picioare ,intre bancheta dins pate si scaunele din fata.
citesc mai jos si vad ca zici ca nu sta in scoica...poate se va obisnui,Sofia palngea la inceput cand se oprea masina,la semafoare...apoi dormea de rupea,doarme si acum,iar Andres nu zice nici pss,adoarme cum simte scoica la cur
Sa stii ca nu sunt incomode,asa par,dar ei stau acolo ca in brate ,scoicile astea sunt facute special pt ei,ca altfel le faceau drepte ca landoul,dar sunt omologate si special facute,ei au spatele drept defapt si doar picioarele aduse,cand iidoare burta e super acolo ! sunt singurele admise pt masina ,la varsta lor,si deci sunt studiate pt drumuri lungi.problema acum e sa se obisnuiasca acolo si sa nu se simta singura. eu nu am stat cu Sofia in spate ,am obisnuit-o asa pt ca atunci cand trebuia sa conduc eu trebuia sa se obisnuiasca ca nu sunt langa ea sa ii fac jocuri. asa ca s-a obisnuit,nici nu ma baga in seama nici acum .
dar spre 3 luni cred ca s.-a obisnuit si ea bine in spate.
mai,IASMINUtA se face creata !!!!!!!!!!!!
GABItZA !!! Raducu zambeste ca tine !!!l-am prins ! ce familie frumoasa sunteti ! a crescut mult si e un frumosss!! amandoi sunt frumosi !
ALINA ANtO-dar ce gene are frumoasa !!!!
MAItREYI-ce frumusica e cu funda roz in cap !!! imi place balansoarul roz !!!
SOCRAtE-si Sofia avea pozitii preferate la bibe,si acum le pastreaza
CHINABULINA--felicitari pt botez ! cefrumoase sunteti! ce ochisori are teodora !!!
CADINA-ce grabiti sunteeeti Sofia are 19 luni si inca nu are caninii.mama ce se grabeste !
DOLORESS-si mie imi e frica acum sa conduc,de cand am nascut si am facut pauza,si in ultima luna de sarcina imi era lene si cam rau si ma puneam in dreapta,si am iesit odata cu burta mare si cu Sofia in masina,nu am avut nimic cu masina dar in magazin mi s-a facut rau,am iesit fara cumparaturi cuSofia in carutul de cumparaturi ,la aer,mi-am revenit dar imi era frica sa ma urc la volan,si am mers la nise prieteni in preajma ..l-am asteptat acolo pe sot sa vina sa ne ia.
si ,daca nu prea am mai condus,mi-e frica acum sa conduc mai ales cand stiu ca am doi copii in spate,dar in oras merg,numai ca pe autostrada imi e frica sa ies,imi e frica cu incadrarile ca trebuie facute din mers in viteza fara sa opresti ...dar in oras nu am probleme. parcarile le cam stramb acum...nu le mai fac perfecte cum le faceam " ca la scoala"..
VIANNE-o dovada ca dragostea pe chat exista !!!!!!! ca se poate !! ca si Richard Gere intra pe net si isi gaseste o minunata ca tine
ce frumosi suntetii ! imi place cum e imbracata Stefana.si tu nu mai ai burta deloc,ai slabit super !
INAIS-nu are cine sa se duca sa iti ia rochia si sa ti-o trimita prin posta ?? da-ne si noua o poza cu rochia ,macar sao vedem sa ne para rau
ALINA ANtO-eu gauream tetinele la Sofia,dar nu prea e bine...medicii mi-au zis sa NU.eu am facut dupa capul meu,ca sugea incet.riscul e sa nu mai ia tzatza ca ii curge mai usor asa si sa isi modifice suptul.Sofia niciodata nu a stiut sa suga cum trebuie ..La 4 luni din cauza asta a refuzat sanul,cat pe-aci sa se intzarce,cu insistente l-a luat iar dupa zile in care eu scoveam cu pompa sa nu il pierd...Eu zic sa nu risti..
REALAURA-Laurita,esti frumoasa rau !!!
MIHASER-si eu beau cafea si cola,si doarme buba !
CAMI-Felicitari pt botez ! sa fie intr-un ceas bun. ce scumpe sun fetele.numele Sabina imi place mult . parca mai vreau si eu o fata
Ce facea Sofia pe bancheta rosie,adormiseeee????
ce frumos a fost imbracata Sonia ! fetele erau moarte dupa ea .si tortul imi place.si tu arati super !
ADRIANA-nu compara kg la bebei,ca intri in depresie la ai mei e diferenta mare,Andres are la 2 luni cat avea Sofia la 6 luni ! si cu toate astea,Sofia era bine.si el e bine,toti sunt bine cat sunt in grafic,cu toate diferentele
buculina arata foarte bine ! sunteti frumoase toate trei !
ANDREE27-asteptam poze de la botez!
NICOLE-la mine nici "urmatorul" nu a iesit cu ochi albastri
RALUt-ca sa nu uiti portugheza,intra pe chaturi portugheze,mai scrii ,mai vorbesti la mic..
ANUtA-MARIA-dezbraca-l in pampers cat are febra.sa nu fie si de la caldura.
citat din mesajul lui simonacip Fetele am uitat sa va spun din aventurile baietilor mei cei mari...Mi-a pove Cip cum l-a pus sa faca pipi la copac - duminica parca- si David (erau multi gindacei dintr-aia rosii pe copac, iar el le zice paianjeni la toate insecteleii spunea : Tati, hai sa pishulam niste paianjeni"...M-am prapadit de ris cu al meu...Are niste expresii sa te tii, de ex zice "oamenul" in loc de omul, dar cind vine vorba de plural sunt "omii", sau " laptelul" in loc de laptele..si etc etc o gramada de care nu-mi amintesc acum...Sunt teribili, imi pare rau ca n-am rabdare sa le notez si deja le uit.. |
MSSBB-Andres a supt f putin o saptamana..si acum a revenit in forta de parca e nou nascut,suge intruna. se inmuiasera si sanii cat nu mai sugea..acum iar curg siroaie..ca vine laptele dupa cerinte.au si ei perioade.
CLEO-ia incearca sa calci rochita,ca se preseaza si se lasa ,se face mai mare.poate e buna ca e frumaosa.la aburi se face coala de hartie.vezi sa nu lipesti fierul.pune o panza.
incearca sa faci cu atza mult mai subtire,ca sunt de iarna si ea o sa creascapana atunci. e prea gros materialul pt vara. pt acum fa numai din macrame din ala de crosetat mileuri,vezi daca gasesti colorat ,daca nu merge si macrameul ala bej ,si vezi ca e si mai grosut ,nu chiar ca ala de mileuri...nu stiu daca coresund numerele si daca gasesti macrame din ala nr 5 sau nr 8 merge de rochite,la croseta sau la andrele nr 2.
ALEX SARA-bine ai venit !!!
IULIA-v-am vazut in poze ,frumoase !!
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)