Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
ralu_t spune:
ooo Miss Pfelicitari pentru realizari . in general aerul de munte face minuni, bravo voua. si eu sunt fericita cand plecam undeva, oriunde e mai bine ca-n oras, bebe e linistit si binedispus.
a fost pediatra la noi. noua nu ne zice o ora fixa cand vine,doar ziua, si noi stam si o asteptam ca dudele. si tocmai ce adormise bebe, facusem mega racoare in dormitor, ma bagsem in pat langa el...si cand sa adorm, ma gandesc io sa scot tel din priza, sa dau mobilul pe silent. rezolv problema, ma bag la loc in pat, si in secunda in care tocmai adormisem...dada, suna interfonul asta in conditiile in care aseara m-am culcat super tarziu, 2 si ceva, si bebe azi s-a trezit mai devreme, pe la 7. sunt cam varza de obo.
pediatra ne-a dat vesti bune, a crescut 6 cm in ultima luna .are 66cm. m-am linistit, el in prima luna crescuse spectaculos cu 5mm si auzeam la voi 5,6 cm si incepusem sa intru la idei,dar acum e in grafic. probabil d-aia nu a luat spectaculos in greutate.
inaiscred ca psihicul si increderea in tine, ca se poate, face minuni pentru laptic mai mult decat pastilele. exista un subiect pe forum-alaptatul help line, la femina intim. recomand tuturor cu caldura subiectul. fetele alea care dau sfaturi chiar au dreptate. nervi sa ai. am testat pe pielea mea, treaba cu cererea si oferta e adevarata. daca ma mulg o zi in disperare, cum scriu ele, inca 5 min dupa ce din san nu mai iese nimic, minune...incepe sa iasa iar. dupa 24-48 de ore de muls, laptele revine in valuri. problema la mine e bebe, care nu prea vrea sa manance si n-am rabdare sa ma mulg mereu dupa fiecare supt cate 100 de ani pana golesc sanii de tot si inca 5 min dupa...incerc si eu de 2 ori pe zi treaba asta, dupa alaptat, dar mai mult nu pot. inca ceva,. fiind remediu homeopat, cica e bine sa iei pastilutele sublingual cu o jumate de ora inainte/dupa ce ai mancat/baut ceva.
sunt tare trista, bebele meu deja nu mai incape in landou, tre sa punem varianta sport. landoul pentru noi a fost o minune. cand plecam din bucuresti era si patut, il adormeam pe bebe si dupa plecam cu el la carciuma parinti denaturati...asa, avand in vedere ca varianta sport nu se inclina total, nu-mi vine sa-l las acolo toata noaptea. plus ca nu stiu cum sa facem in masina. mie nu-mi place deloc scaunul de masina inglesina, e f ridicat pt bebe mic, cand adoarme ii cade capul. am vazut alte marci super ok-maxi cosi parca, dar al nostru imi vine sa-l arunc. am tot vrut sa iau altul dar nu ma lasa sotul ca cica deja a crescut bebe. pana acum in masina il bagam in landou, acum, vom fi dependenti de scaunul ala naspa
socrate si al meu are zile mai maraite, pusee de crestere, sau cine stie ce frici pe care le calmeaza exclusiv la san. noroc ca nu tin mult, 2-3 zile. si noi avem toane, nu?
iulia la noi a fost totul ok dupa vaccin. dar am prietene ai caror copii nu au reactionat prea bine, au plans, n-au mancat, au facut febra.
cam liniste pe la noi prin scutece, pe unde umblati pe caldurile astea?
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
Vianne spune:
La multi ani sarbatoritilor, celor care mai cresc cu 1 luna si celor care isi sarbatoresc ziua numelui
Reallaura, tin pumnii sa fie bine si fara dureri!
Emycor, drum bun la mare… sa aveti zile linistite!
Chinabulina, faina gogosica aveti!
Ralu_t, nu mai stiu daca am scris sau nu Am vazut poze de la botez. Sunteti faini si tu si Tudor! Rochia a fost superba, a meritat banii si mi-au placut si bijuteriile albe.
Tudor e tare scump
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Mihaser tot incerc sa-ti dau link cu rochitza dar nu reusesc. In tot cazul e o rochitza si un pantalonas pe alb, cu un mic trandafir roz in piept. |
Cumva asta?
Noi o avem...am dus si eu pe eli la biserica cu ea! Daca o vrei neaparat pe asta ti-o dam noi...nu am folosit-o decat la botez.
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara multumim de primire fetelor .am intrat numai sa urez La multi ani tuturor celorcu numele de Maria,Mariana,Marinela,etc......sa fiti fericite,sanatoase si iubite.O zi cat mai faina tuturor. |
multumim de urari.
ca sascapi de moderare, scrie 1 mesaje repede.
adica da replay de 10 ori. Nu conteaza ca nu scrii nimik in ele, sau scrie asha, 3 cuvinte aleatorii.
altfel, iti apar mai tarziu mesajele, si nu le vedem!!!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
citat din mesajul lui ralu_t noi ne-am hotarat sa facem o asigurare de sanatate pe numele copilului, sa ne acopere cheltuieli de internare la medlife sau euroclinic. in spitale de stat stau cate 2 copii in pat, dar la medlife a avut o prietena internata fetita 3 zile si a costat-o 18 bulioane. fara o asigurare...cam mult a venit toamna...cu un bebe albastru RALU- de minune TUDOR poze tudor |
deci ai facut asigurare !
ia da-ne toate informatiile
-costuri
-ce cuprinde gratis (consultatii, salvari? vaccinuri? analize? )
etc
zi tot!!
in alta ordine de idei, fiica mea a invatsat sa se intoarca!!! mai potoroshica, asha, in urma altor harnici baieti de aici, dar... acu nuo mai pot tine pe spate!! se intoarce non stop! si ii ramane acolo o mana, care inca nu o poate scoate, si se iese cu tsipete. Lasa ca ne facem noi mari si viteze! miine, poimiine fujim in vizita la Iasmina si la Edvin, iaka asha:
povestea nashterii
inais spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaser
Cumva asta? Noi o avem...am dus si eu pe eli la biserica cu ea! Daca o vrei neaparat pe asta ti-o dam noi...nu am folosit-o decat la botez. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Hihi...aia este. Intre timp insa (de cand plang eu ca nu am rochitza din dantelutza sparta) i-a cumparat nasa una. Sa vad daca reusesc sa descarc poza cu ea sa vi-o arat. Asa ca am rezolvat! Un mare si multumesc!
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
simonacip spune:
Seara buna fetelor...Am mincat juma de pepene, abia stau pe scaun, abia astept sa ma trintesc in pat.
Sis, la Multi ANi lui Mirci, dragul d eel, cum de-am uitat, iar tie iti doresc refacere rapida dupa operatie, sper sa Bogdan a lucrat cu grija
LMA si celorlalti bblusi care adauga cite o luna!!Uite cum trece timpul...
Chinabulina, tare scumpa puiutza...
Emycor, drum bun si b blinistit!
In seara asta bb mi-a adormit cu suzeta, e prima oara, bine asta dupa ce-l ametisem eu cu tzitzi, era aproape cu okii inchisi, doar ca-si sugea fara spor deshtul...si atunci i-am bagat suzi si n-a mai comentat, pana am gasit-o atirnata intre buze si i-am scos-o incet..Sper sa nu fie si ultima oara cind o accepta..
Nush ce sa zic, sunt cam fara chef asa, nu stiu ce am, cred ca m-au zapacit amindoi azi, si urmeaza inca 2 zile cu amindoi ca barbate-miu e la un training..Ooof, si sapt viitoare pleaca din Bucuresti.Hmmm, ma apasa..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
maitreyi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaser
Cumva asta? Noi o avem...am dus si eu pe eli la biserica cu ea! Daca o vrei neaparat pe asta ti-o dam noi...nu am folosit-o decat la botez. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
in rochita asta am iesit noi din maternitate imi place asa de mult ca i-as lua si marimea pt un an sa o aiba la anu :D
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
cleo78 spune:
citat din mesajul lui simonacip Seara buna fetelor...Am mincat juma de pepene, abia stau pe scaun, abia astept sa ma trintesc in pat. Sis, la Multi ANi lui Mirci, dragul d eel, cum de-am uitat, iar tie iti doresc refacere rapida dupa operatie, sper sa Bogdan a lucrat cu grija LMA si celorlalti bblusi care adauga cite o luna!!Uite cum trece timpul... Chinabulina, tare scumpa puiutza... Emycor, drum bun si b blinistit! In seara asta bb mi-a adormit cu suzeta, e prima oara, bine asta dupa ce-l ametisem eu cu tzitzi, era aproape cu okii inchisi, doar ca-si sugea fara spor deshtul...si atunci i-am bagat suzi si n-a mai comentat, pana am gasit-o atirnata intre buze si i-am scos-o incet..Sper sa nu fie si ultima oara cind o accepta.. Nush ce sa zic, sunt cam fara chef asa, nu stiu ce am, cred ca m-au zapacit amindoi azi, si urmeaza inca 2 zile cu amindoi ca barbate-miu e la un training..Ooof, si sapt viitoare pleaca din Bucuresti.Hmmm, ma apasa.. Simona, mami de baieti David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
io 1/4 de pepene.
esti tot la mama? nu ai niciun 'help', macar cu daviduche?
povestea nashterii
cleo78 spune:
fetelor, i-a uitati la chestia asta tricotata!
oare o sa imi iasa si mie asha?
povestea nashterii